Mä tein sen!

Leikkautin hiukseni siis! Olen niin iloinen oikeesti :)
Ensin hiukan hirvitti istua tuolissa ja katsoa sivusilmällä miten tukkaa tipahtelee jalkoni viereen.. Lähti se 10-15 cm pois! Laitan kuvaa teille uudesta tukasta mahdollisimman pian :) Kiitos äidille, hän teki hyvää työtä ja näistä tuli aivan ihanat!
Vietin siis yhden yön visiitin perheeni luona ja äsken palailinkin jo takaisin poikaystävän viereen! Viikonlopun rentoilu jäi aika lyhyeen nimittäin tulin tänne Jyväskylän asunnolle valmistautumaan maanantaina koittavaan johtamisen tenttiin. Kahvia ja kirjoja, siitä on minun loppu viikonloppu tehty!

Ensi viikolla hellittää kuitenkin hiukan.. Lähdemme ensi perjantaina pienellä lomalle poikaystäväni kanssa, rentoutumaan <3

Nyt haluan toivottaa mitä ihaninta lauantai-iltaa kaikille! :) Itse laitan muutaman tuikun palamaan, keitän kupin teetä ja jatkan kouluhommaa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maria - Petite Living,
Voi kuinka rohkea veto! Innolla odotellaan asukuvia täällä! 😊
Sateisia terkkuja täältä Lontoosta xx


Maria / Petite Living
petitelivingmaria.blogspot.fi/
Typy
,
Olen pitkään etsinyt valloittavaa muotiblogia,jota alkaisin seuraamaan ja nyt se löytyi! Olet ihana tyyppi ja blogisi teki heti vaikutuksen. Olet klassisen kaunis ja postauksesi ovat tosi piristäviä! Uusi lukija ilmoittautuu!
merenhelmi
,
Oi kiitos kommentistasi kaunokainen <3

Piristit minua 😊 Näistä hiuksista tuli kyllä tosi kivat, ehkä haluaisin vielä 1-3 cm leikata pois 😊 Kiitos kovasti 😊 Laitan asukuvia mahdollisimman pian kunhan maanantain tentti on ohitse.

Oih kiitos kovasti <3 Ja ihanaa päivää! 😊
merenhelmi
,
Voi että kiitos ihan tuhannesti <3 😊

Ihan mahtavaa kuulla 😊 Luin poikaystävälleni ääneen hymyn huulille tuovan kommentin ja hänkin sanoi että ompas sinulla ihania lukijoita 😊

Kiitos kiitos ja kiitos <3 😊

Onnen täyteistä syksyä sinulle ja kiitos kun tulit piristämään aamuani 😊
Minna Rosé,
Oi, tukastasi tuli varmasti tosi kiva! 😊 En millään jaksaisi odottaaettä näen lopputuloksen 😉
minna-rose.blogspot.fi/
merenhelmi
,
Hih! <3 kiitos! 😊 Laitan kuvaa mahdollisimman pian 😊 Eilen tentti venyi aika myöhään ja olen tooosi poikki ja niin väsyneen näköinen 😃

Ihanaa päivää<3