maaliskuun ensimmäinen

Heippa kaikille ja kivaa lauantai-iltaa! Tänään on ollut hyvä päivä (tai superhuono lukupäivä, yritän valmistautua taloustieteen tärkeään kokeeseen mikä on maanantaina, mutta keskittyminen vähän harhailee) on nimittäin maaliskuun ensimmäinen ja aurinko paistoi tänään tosi kauniisti. Miten paljon saapuva kevät voikaan vaikuttaa! Talvi alkaa olla pikkuhiljaa takanapäin ja se jos mikä on ihan mahtavaa. Tuntuu myös, että ensimmäistä kertaa alkaa pieni stressi nostaa päätään. En oo osannut stressata ollenkaan pääsykoetta näinä kuukausina, mutta nyt musta tuntuu, että sellainen pieni hyvä stressi on tullut osaksi arkea. Se nimittäin antaa sellaista tietynlaista puhtia lukemiseen ja blogiin ;) Täytyy vain pyrkiä siihen, ettei sressitaso nouse kuitenkaan liian korkeaksi.
Ja yks vielä tänä päivänä sattunut ihana juttu oli kun siskoni sanoi, että hiukseni näyttävät jo paljon vahvemmilta! En tiedä johtuiko syksyllä minua kohdannut hiuskato ruokavalion muutoksesta vai mistä, mutta viime aikoina hiukseni ovat alkaneet pikkuhiljaa vahvistumaan. Olen myös huomannut, että hiukseni tuntuvat tosi pehmeiltä ja hyväkuntoisilta vaihdettuani hiustuotteet minulle aivan uuteen tuttavuuteen: John Friedan purnukoihin. Niistä taisinkin kirjoittaa ohimennen tässä vähän aikaa sitten.. Ne nimittäin sopivat minulle tosi hyvin ja hiukseni ovat kyllä kiittäneet! Tuotteet ovat ihan huippuja, voisin kirjoittaa niistä purnukoista myös blogiin jossain vaiheessa postauksen. Itseasiassa se postaus odotteleekin jo luonnoksissa ;)
Ja tänään keväisen päivän kunniaksi etsin myös vaatekaapin kätköistä Burberryn silkkihuivin käyttöön, joka on mielestäni hurjan söpö! Se sopii niin hyvin kevääseen. Kyseinen huivi oli lahja minulta minulle (eniten olen tainnut saada lahjoja itseltäni, heh :D) lukion päätyttyä, mutta mua harmittaa kun siihen on tullut huulipunasta pieni tahra. Joskus pienet asiat voivat harmittaa, vaikka miehet eivät sitä aina ymmärräkään! ;) Olen ajatellut, että veisin huivin pesulaan. Ei siitä varmaan kovin paljon pitäisi tulla maksua jos käyttää silkkihuivin pesulassa vai uskallanko kokeilla Burberryn huivin pesemistä käsin? :) Toivon niin paljon, että saisin tahrat kokonaan pois. Mutta sellaista höpinää tällä kertaa, palaillaan taas aamulla. Ja kiitos näistä kuvista Lempille, joka nappasi ne pikaisesti iltapäivällä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Hei Silja ja kiitos viestistäsi! 😊 Mietinkin sitä, että paljonkohan se voisi maksaa jos käyttää huivin pesulassa, mutta hyvä jos ei maksa paljoa 😊
merenhelmi
,
Heippa Heidi ja kiitos sinullekin 😊

Mukava kuulla, että tykkäät blogistani, tällaiset palautteet tuovat kyllä hymyn huulille 😊 Mietinkin sitä juuri, että lähteeköhän värit leviämään, se olisi kyllä harmi! Kiitos tästä viestistä! 😊
merenhelmi
IP: 82.99.3.229