maaliskuun ensimmäinen

Heippa kaikille ja kivaa lauantai-iltaa! Tänään on ollut hyvä päivä (tai superhuono lukupäivä, yritän valmistautua taloustieteen tärkeään kokeeseen mikä on maanantaina, mutta keskittyminen vähän harhailee) on nimittäin maaliskuun ensimmäinen ja aurinko paistoi tänään tosi kauniisti. Miten paljon saapuva kevät voikaan vaikuttaa! Talvi alkaa olla pikkuhiljaa takanapäin ja se jos mikä on ihan mahtavaa. Tuntuu myös, että ensimmäistä kertaa alkaa pieni stressi nostaa päätään. En oo osannut stressata ollenkaan pääsykoetta näinä kuukausina, mutta nyt musta tuntuu, että sellainen pieni hyvä stressi on tullut osaksi arkea. Se nimittäin antaa sellaista tietynlaista puhtia lukemiseen ja blogiin ;) Täytyy vain pyrkiä siihen, ettei sressitaso nouse kuitenkaan liian korkeaksi.
Ja yks vielä tänä päivänä sattunut ihana juttu oli kun siskoni sanoi, että hiukseni näyttävät jo paljon vahvemmilta! En tiedä johtuiko syksyllä minua kohdannut hiuskato ruokavalion muutoksesta vai mistä, mutta viime aikoina hiukseni ovat alkaneet pikkuhiljaa vahvistumaan. Olen myös huomannut, että hiukseni tuntuvat tosi pehmeiltä ja hyväkuntoisilta vaihdettuani hiustuotteet minulle aivan uuteen tuttavuuteen: John Friedan purnukoihin. Niistä taisinkin kirjoittaa ohimennen tässä vähän aikaa sitten.. Ne nimittäin sopivat minulle tosi hyvin ja hiukseni ovat kyllä kiittäneet! Tuotteet ovat ihan huippuja, voisin kirjoittaa niistä purnukoista myös blogiin jossain vaiheessa postauksen. Itseasiassa se postaus odotteleekin jo luonnoksissa ;)
Ja tänään keväisen päivän kunniaksi etsin myös vaatekaapin kätköistä Burberryn silkkihuivin käyttöön, joka on mielestäni hurjan söpö! Se sopii niin hyvin kevääseen. Kyseinen huivi oli lahja minulta minulle (eniten olen tainnut saada lahjoja itseltäni, heh :D) lukion päätyttyä, mutta mua harmittaa kun siihen on tullut huulipunasta pieni tahra. Joskus pienet asiat voivat harmittaa, vaikka miehet eivät sitä aina ymmärräkään! ;) Olen ajatellut, että veisin huivin pesulaan. Ei siitä varmaan kovin paljon pitäisi tulla maksua jos käyttää silkkihuivin pesulassa vai uskallanko kokeilla Burberryn huivin pesemistä käsin? :) Toivon niin paljon, että saisin tahrat kokonaan pois. Mutta sellaista höpinää tällä kertaa, palaillaan taas aamulla. Ja kiitos näistä kuvista Lempille, joka nappasi ne pikaisesti iltapäivällä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anu
,
Minulle kävi Guccin huivin kanssa tuo huulipunatahrailu pari vuotta sitten (tuuli heitti löyhästi kaulassa olevan silkkihuivin kulman suun eteen ja tietysti juuri silloin oli huulipunaa, jota muuten en juurikaan käytä). Minä pesin huivin kulman varovasti Sonett-merkkisellä pesuaineella, millä pesen myös tyttäreni silkkivillaiset vaatteet. Kyseinen pesuaine on siis tarkoitettu sekä villan että silkin pesuun ja heillä on myös tahranpoistoainetta. Marseille-saippua taitaa olla myös hellävarainen. Huivini on nyt tahraton ja edelleen kuin uusi.

Tsemppiä luku-urakkaan!
Heidi,
Tätä sinun blogiasi on kyllä aivan ihana lukea, kun olet aina niin positiivinen - kirjoitukset saavat hyvälle mielelle 😊

Minä veisin pesulaan, koska itse pestessä (vaikka pesisi käsin) saattavat värit irrota, "lähteä valumaan" tai kangas kupristua rumasti. Veikkaan, että pesuohjeessa lukee kemiallinen pesu? Kannattaa viedä suosiolla pesulaan, mutta tosiaan jos tahra ei ole kovin iso ja jaksat odottaa, niin vie pesulaan kun olet jossain ulkomaan matkalla?! Minä olen käyttänyt paljon pesulapalveluja ulkomailla ja ne ovat kyllä huomattavasti halvempia siellä kuin Suomessa (lukuunottamatta tyyliin Ruotsia ja Norjaa).

Aurinkoista sunnuntaita!
www.muotioikeus.com
Silja,
Itse olen vienyt oman Burberryni aina suosiolla suoraan pesulaan. Hinta ei ole ollut pahakaan, kun pienestä pesetettävästä on ollut kyse ja huivi on tullut puhtaana ja silitettynä takaisin 😊

Mukavaa sunnuntaita! Blogiasi on aina ihanaa lukea 😊
www.thatfadeaway.blogspot.com
Nelli
,
Kokeile tahraan Marseille-saippuaa. Se on hellävaraista ja se poistaa hyvin tahroja.:)
emmi
,
Olet nätti nuori nainen. Mutta miksi ihmeessä meikkaat niin vahvasti? Se vanhentaa sinua 10 vuodella. Ehdit meikkaamaan myöhemminkin vahvemmin kun jo "tarvitset" vahvempaa meikkausta. Nauti nyt vielä nuoruudestasi äläkä turhaan piilota sitä raskaan meikin alle ja tätimäisten jakkupukien/rouvatyylin alle.
merenhelmi
,
Hei!

Mielestäni en meikkaa vahvasti, esimerkiksi arkena minulla on hyvin luonnollinen meikki (tälläkin hetkellä ainoastaan muutama kerros ripsiväriä ja aavistus poskipunaa). Minusta tuntuu, että kuvissa se näyttää siltä, että olisi meikannut enemmänkin, etenkin huulipunan käyttö saattaa saada meikin näyttämään siltä, että meikkaisi enemmänkin. Mutta todellisuudessa minulla ei ole mielestäni paljoa meikkiä. Kuviin myös laitan usein huulipunaa ja meikissä tykkäänkin korostaa huulia, sekä kulmia.

Ja mielestäni jakut ei tee tyylistä tätimäistä. Se, että on 20 vuotias voi mielestäni pukeutua tyylikkäästi ja asiallisesti (käyttää jakkuja, huiveja, hameita, trenssejä, punaista huulipunaa, eikä se näytä mielestäni mitenkään “tätimäiseltä”). Mikä mielestäsi tekee tyylistäni tätimäistä? Itse en keksi yhtäkään asiaa. En ole tainnut nähdä kenenkään tädin päällä esimerkiksi Guessin, Zaran, MassimoDutin ym. vaatteita 😉 Tottakai mielipiteitä löytyy monia, mutta itse tykkään klassisesta ja tyttömäisestä tyylistä.
merenhelmi
,
Kiitos vinkistä Nelli 😊
merenhelmi
,
Hei Anu,

Paljon kiitoksia viestistä! Minulla kävi samoin Burberryn huivin kanssa, että lensi tuulessa ja silloin sattui juuri olemaan huulipunaa, valitettavasti.. Mutta laitoin noi saippuat ylös ja katsotaan jos uskaltaisin kokeilla niitä. Enköhän! Kyseessä on kuitenkin aika pieni tahra. Kiitos vinkistä! 😊
merenhelmi
,
Hei Silja ja kiitos viestistäsi! 😊 Mietinkin sitä, että paljonkohan se voisi maksaa jos käyttää huivin pesulassa, mutta hyvä jos ei maksa paljoa 😊
merenhelmi
,
Heippa Heidi ja kiitos sinullekin 😊

Mukava kuulla, että tykkäät blogistani, tällaiset palautteet tuovat kyllä hymyn huulille 😊 Mietinkin sitä juuri, että lähteeköhän värit leviämään, se olisi kyllä harmi! Kiitos tästä viestistä! 😊