Maanantai

Moi kaikille <3 Äsken syötiin ihanaa ruokaa hyvässä seurassa, juteltiin ja istuttiin sen parisen tuntia, rentoutti :)

Tänään päivä siis vierähti (yllättävän nopeastikin) kirjojen parissa. Sainkin aika hyvin pidettyä ajatukset luettavassa asiassa. Siivosin myös kirppispöydän ja kiva kun sieltä oli mennyt jotain, huomenna vien lisää tavaraa! ;) Joten tänään siis jatkuu vaatekaapin tyhjennys.

Nyt saunaan! Sen olen ansainnut tämän päivän jälkeen :) Ja hiukset tuntuvan olevan jälleen aika kuivat, joten color mask olis kohdallaan. Voisin tehdä myös jonkun kasvonaamion.

Rentouttavaa iltaa teillekin <3 Ja kuvia päivältä..
Tätä oli suoraansanottuna niin tylsistyttävä lukea välillä..
Ja eväistä kun on kyselty, niin tällaista tänään. Rakastan noita luonnonlakuja ja toi Pirkka rukiinen pähkinä on mun yhtä suosikkijogurttia. Ostan sitä usein töihinkin evääks. 

Näkymä kirjaston ikkunasta yläkuvassa. Piristi kun katsoi ulos niin aurinko paistoi välillä ihanasti. Tuolla rannalla aina kesällä välillä istuskellaan ystävien kanssa ja vietetään kesäiltoja, kesäpäivinä otetaan aurinkoa ja uidaan.
Ja jos lenkille lähden jonnekin päin niin aina mieluiten tuonne :)

Pyöräillessäni kohti kotia olikin jo aika pimeää..

Sellainen päivä tänään :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
"Color Mask Refreshing on hiusväriä virkistävä ja käsiteltyä hiusta tehokkaasti korjaava hoitoaine. Rakennepaikkaavat käsiteltyä hiusta."

http://www.easychoice.fi/category/110/kc-professional-color-mask
merenhelmi,
Moikka 😊
En oo kyllä ikinä värjännyt mun hiuksia hiusvärillä, mutta oon kuitenkin käyttänyt tota 😊 Kyllä se tuntuu toimivan kun hiukset tuntuvat parempikuntoisilta sen Color Maskin jälkeen 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anna,
Ai sä olit noin myöhään lukemassa! 😊 toivottavasti sait hyvin luettua. mäkin sain kyllä yllättävän hyvin luettua kirjastossa, kun vähän vaihteleva ympäristö tähän kotona lukemiseen 😊.
www.blogger.com/profile/022055127244576910
merenhelmi,
Anna:
joo kyllä mä siellä aika pitkään "viihdyin" 😃 Joo, no hyvä 😊 TÄnään siellä oli vaan ihan tajuttoman kylmä!! Olin ihan jäässä, vaikka mulla oli kolme paitaa päällekäin ja uggit jalassa.:D 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167