Maanantai-ilta

Moi! Nyt oon postaillut vähän enemmän näitä asukuvia kuin aikaisemmin.. Ollaan vihdoin ymmärretty kuinka helppo ja nopea sisällä on ottaa asukuvia :) Että jatkossa tulee näkymään vähän enemmän vaatejuttuja, mutta vastapainoks teen tietenkin muitakin postauksia. 

Nyt illalla kävin siellä työhön liittyvässä jutussa ja päällä oli kuvan mukaista vaatetusta :) Olin ihan varma, että siellä olis mennyt koko ilta, mutta se kestikin vain tunnin,  joten ehdin vielä käymään saunassa ja tulla päivittämään blogia ennen kun alkaa Täydelliset naiset. Varmaan moni muukin ryntää sohvalle yhdeksältä? ;) Ja aikainen herätys olis taas huomenna tiedossa (kuudelta), että ihanaa lomaa teille vain ja nukkukaa minunkin edestä :D<3 Mutta huomenna kun tuun Jyväskylästä postailen yhden meikkijutun parissa :)
Saappaat Tamaris, Kenkämekka
Farkut Only, kirppisPunosvyö, kirppisMusta trikoopaita H&MHuivi, kirppisLaukku Louis Vuitton Neverfull Pm

(Laitoin nyt noista kengistä kuvan, vaikka muistaakseni laitoin niistä nyt vähän aikaa sitten kuvaa. Mutta noi on mun mielestä tosi kätevät etenkin arkena käytettäväksi) Nyt keittiön kautta telkkarin ääreen! Hyvät yöt <3

Tykkää-merkinnät