Maanantai ja muuta mukavaa!

On toivottu, että kuvaisin useammin kirppislöytöjäni ja toivepostaukset kun ovat aina tervetulleita, pyrin niitä myös toteuttamaan.. Joten tällaiset Benettonin kengät tarttuivat mukaan oiskohan muutama viikko takaperin, hinta oli noin euron luokkaa. En vain osaa oikein osaa kävellä tällaisillä.. Korkkareilla käveleminen sujuu vaikka 30 asteen pakkasella baarista kotiin, mutta nämä ovat jotenkin vähän hankalan tuntuiset jalassa jostain syystä. Tai sitten en ole vain tottunut kävelemään tällaisilla kengillä. Ihanat ne ovat jokatapauksessa!
Ja hieman kuulumisia... Huone on vielä tosi vaiheessa, vaikka oonkin imurin ja siivousvälineiden kanssa heilunut koko aamun. Pidin kyllä vähän taukoakin kun siskoni oli paistanut superison kasan vohveleita, jotka odottivat pöydässä. :) Mun huoneeni muuttuu nyt jonkin verran, mutta vielä se on liian kesken.. Tässä muutamia kuvia, sieltä täältä otettuja otoksia. (Kuvia lisää kun on huone on valmis!) 
Ja nyt ipod mukaan ja lyhentämään verhoja. Oon maailman huonoin käsitöissä, joten ehkä tarvitsen taitavan siskoni apua asiassa. :) 


Illalla olis luvassa lenkkeilyä ja apteekissa käymistä. Mulla on iho nyt aika huonossa kunnossa, että melkein itkettää. :D Purjehdusreissulla nukuin kyllä meikit kasvoilla, en tiedä rangaistaanko mua nyt siitä.. Niimpä aamu on mennyt myös savinaamion, teatreeöljyn ja kaikenmaailman keinojen hyödyntämisessä.  Yritän saada ihoni taas normaalin kuntoon, jos lähtisin vaikka treffeille lähiaikoina..

Hauskaa päivää kaikille. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
ähh, miksi en löydä tästä postauksesta mitään treffilausetta? mitää?
Anonyymi
Anonyymi,
Uu.. onko sama miekkonen jonka kanssa olit purjehtimassa? 😊
IP: 82.99.3.229