Maanantai ja muuta mukavaa!

On toivottu, että kuvaisin useammin kirppislöytöjäni ja toivepostaukset kun ovat aina tervetulleita, pyrin niitä myös toteuttamaan.. Joten tällaiset Benettonin kengät tarttuivat mukaan oiskohan muutama viikko takaperin, hinta oli noin euron luokkaa. En vain osaa oikein osaa kävellä tällaisillä.. Korkkareilla käveleminen sujuu vaikka 30 asteen pakkasella baarista kotiin, mutta nämä ovat jotenkin vähän hankalan tuntuiset jalassa jostain syystä. Tai sitten en ole vain tottunut kävelemään tällaisilla kengillä. Ihanat ne ovat jokatapauksessa!
Ja hieman kuulumisia... Huone on vielä tosi vaiheessa, vaikka oonkin imurin ja siivousvälineiden kanssa heilunut koko aamun. Pidin kyllä vähän taukoakin kun siskoni oli paistanut superison kasan vohveleita, jotka odottivat pöydässä. :) Mun huoneeni muuttuu nyt jonkin verran, mutta vielä se on liian kesken.. Tässä muutamia kuvia, sieltä täältä otettuja otoksia. (Kuvia lisää kun on huone on valmis!) 
Ja nyt ipod mukaan ja lyhentämään verhoja. Oon maailman huonoin käsitöissä, joten ehkä tarvitsen taitavan siskoni apua asiassa. :) 


Illalla olis luvassa lenkkeilyä ja apteekissa käymistä. Mulla on iho nyt aika huonossa kunnossa, että melkein itkettää. :D Purjehdusreissulla nukuin kyllä meikit kasvoilla, en tiedä rangaistaanko mua nyt siitä.. Niimpä aamu on mennyt myös savinaamion, teatreeöljyn ja kaikenmaailman keinojen hyödyntämisessä.  Yritän saada ihoni taas normaalin kuntoon, jos lähtisin vaikka treffeille lähiaikoina..

Hauskaa päivää kaikille. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mites nuo treffit? 😉 onko se salaperäinen J saanut sut vihdoinkin tapaamiselle? 😊

-A
merenhelmi,
Oi kiitos 😊 Niimpä, on vähän hankala joo, täytyy totutella. 😊 Mukavaa kesää sinulle Hanilo<3 Kiva kun tulit kommentoimaan mulle 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Joo.. Noilla on kyllä vähän vaikea kävellä :/ Niimpä, nii ovat. 😊 Ihan hyvä löytö eurolla. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos! 😊 Joo, sama täällä. 😃 Olen laittanut ne monta kertaa jalkaan kun oon lähtenyt töihin kun meen pyörällä ja ei tarvii paljoa kävellä niin oon yritän totutella noihin. Saa nähdä pystynkö käyttämään niitä tänä kesänä yhtään pidemmän aikaa kuin pyörältä työpaikan ovelle.. 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Saa nähdä! Kyseessä ei ole salaperäinen J 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Anonyymi
,
Muuten millä kameralla olet ottanut tämän postauksen kuvat? 😊
merenhelmi,
Hei:) Canon 50d kameralla. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
ähh, miksi en löydä tästä postauksesta mitään treffilausetta? mitää?
Anonyymi
,
Uu.. onko sama miekkonen jonka kanssa olit purjehtimassa? 😊