Maanantaina...

Olipas kieltämättä tosi kiva palata tänne pitkästä aikaa. Nyt alkaa olla paljon parempi olo ja tänään heräsin jo ainakin melkein terveenä! Jäin kaikista mun hommista ihan kauheesti jälkeen näiden viikkojen aikana, mutta ei voi mitään, tästä taas eteenpäin! :) Tästä lähtien yritän nyt kiinnittää enemmän huomiota siihen, että vastustuskyky pysyy hyvänä ja välttää turhaa stressiä, jotta tällainen flunssakierre ei iskisi ainakaan vähään aikaan uudelleen!

Pian lähden pitkästä aikaa yliopistolle. Niin helpottunut olo, kun oon päässyt mm. kouluhommien pariin takaisin. Eilen sain lähetettyä englannin videotehtävän ja tänään olisi tarkoitus luentojen ja esitelmän jälkeen jatkaa itsenäisiä kursseja. Kyllä tää tästä taas. Ihan pian on kandin paperit kädessä, jee! :)

Nyt kun oon parantunut (tai ainakin voiton puolella), miten mukavaa onkaan tehdä taas ihan niitä "tylsiä" arjen perusjuttuja. Viikonloppuna siivottiin koti, vaihdoin puhtaat lakanat ja pussilakanat ja haettiin Prismasta koko viikon ruuat. Arki tuntuu taas niin hyvältä. :)
Ps. Nyt kun ulkona on vähän viileempi, mun iho kuivuu ihan ihmeen paljon! Niinpä pidän työpisteellä ja koulussa mukana aina jotain käsivoidetta. Tällä hetkellä käytän ACO Stay Soft Hands -käsivoidetta. Imeytyy nopeesti ja sisältää mm. UV-suojan. Lisätietoa tuotteesta löydät halutessasi esim. täältä.
Energistä maanantaita! Palaillaan huomenna!

*Tuote on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mirja
,
Toivottavasti pääset taas päivittämään enemmän blogiasi kun flunssa ja työ- ja muut kiireet helpottavat! Ollut ikävä postauksiasi. Mitä kursseja sinulla on tällä hetkellä työn alla? Puuttuuko sinulta vielä paljonkin kursseja kandintutkinnosta? Tsemppiä opintoihin!
Veera
,
Onpas mukava kuulla, kiitos kovasti! Ja kiva kun jätit kommentin! Ei puutu onneksi enää paljoa, ihan muutama kurssi, jotka olivat menneet edellisinä vuosina muiden kurssien kanssa päällekäin. 😊 Englannin viimeinen kurssi, yksi tentti sekä puheviestinnän kurssit. Ne kun saan valmiiksi on koko kanditutkinto kasassa. Joulukuussa pitäisi olla kaikki valmiina kanditutkinnosta. 😊 Kiitos vielä ja mukavaa päivää sinne 😊 Nyt on onneksi jo paljon parempi olo! Oonkin jo odottanut, että pääsen tekemään blogia enemmän!