MAHTAVA KIRPPISLÖYTÖ!

Ecco ylistykseni jatkuu! :) Muistatteko kun löysin nettikaupasta aivan upeat Eccon ruskeat nilkkurit tässä vähän aikaa sitten. Ne ovat päässeet monena kouluaamuna jalkaan, niillä ei liukastele yhtään ja ovat kertakaikkiaan täydelliset :) Joten voitte vain kuvitella, että olin tosi iloinen eilen kun äiti tuli kirppiskierrokselta kotiin: matkassa nämä upouudet nahkaiset Eccon nilkkurit! Hintaa oli 12 euroa, mutta kengät ovat uutena kuitenkin aika kalliita joten aivan mahtava löytö täytyy sanoa. Klassinen malli ja plussaa tosta korosta, joka antaa hiukan lisäpituutta minulle ;) Nämä ovat vielä ihan uuden näköiset, joten kirppiksien kiertely todellakin kannattaa!
Nyt haluan toivottaa rauhallista ja kaikinpuolin ihanaa iltaa! Itse jatkan vielä pikkuisen töiden parissa, jonka jälkeen kömmin peiton alle herkkujen ja hyvän kirjan pariin :)
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN
Ecco , Ecco kengät , Ecco nilkkurit , tolppakorkonilkkurit , tolppakorko nilkkurit , Ecco naisten kengät , Ecco shoes , Ecco naiset , kirppislöytö , paras kirppislöytö

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Kiitos murunen! 😊 <3

Kirppikselle vaan kierteleen niin varmasti jotain kivaa löytyy jokin kerta, usko pois ihana:)
Ruusunen
,
Hei! Ok!! 😊