Mahtava sunnuntai

Tänään... Olemme hörppineet kahvilassa Clipperin sitruuna-ginseng yrttijuomaa, kävelleet pitkin Tamperetta niin asioita hoitaen kuin kuvia räpsien, sekä muuten vain ottaneet kaiken irti tästä vapaapäivästä! Huomenna kello herättää mukavasti viiden aikoihin ja paluu arkeen koittaa... Tosin iltapäivät ja illat ovat jokatapauksessa täysin vapaita! :)
Aamulla oli niin pilvistä, että päätin vihdoin ottaa tuumasta toimeen ja aloittaa kunnon siivouksen! Muutin tänne noin viikko takaperin ja olen pitkittänyt siivousta kaikin tavoin.. No okei, on ollut sen verran aurinkoista ja lämmintä, etten ole viitsinyt kuluttaa sitä kallisarvoista aikaa imurin kanssa heiluen.. Nyt on toodella hyvä mieli, täällä on niin raikasta ja siistin näköistä. Nyt kelpaa aloittaa arkiviikko hymyssä suin. 
Pari kuvaa kaupungilta...


Kaunis kesä <3


Balleriinat Scavini Farkut MassimoDutti (Palman lomalta) Silkkipaita MassimoDutti (Palman lomalta) Korut Guess Laukku Lv
Huomenna maanantaina otan oikeasti asiakseni teidän kommentteihin vastaamiseen, nyt se on viivästynyt liikaa! Ihan hävettää. On ollut niin aurinkoisia päiviä, etten ole ehtinyt kuin käymään koneella. Mutta aamulla aloitan!! :) Nyt unten maille, ihaninta iltaa! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Johanna,
merenhelmi,
Kiitos paras mamma! ♥ 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Me and My,
Ruusunen
,
Olette kyllä söpö pari, tsih. 😊
Anonyymi
,
poikaystäväs on super komea oon ihan kateellinen! 😃
Maria - Petite Living,
Todella kaunis asuyhdistelmä! Massimo Dutin vaatteet vaan jaksavat aina ihastuttaa 😊

http://petitelivingmaria.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/092117010933676100
Pieni Lintu,
Kiva kun olit löytänyt blogiini ja jättänyt ihanat kommentit, kiitos. 😊 Näin löysin tänne sunkin luo vastavierailulle ja mikä ihana blogi, lisään blogisi listaani että muistan tulla uudelleenkin kylään. 😊

Olet niin nätti eikä tuo poitsusikaan mikään rumilus ole..hihi!!! 😋 Ollappa vielä yhtä nuori!!! 😉
www.blogger.com/profile/018433950162325225
sinim,
Helena
,
ootte kyl molemmat niin söpöjä 😊)
Anonyymi
,
Oletko töissä vai miksi heräät aikaisin??:D