makeanhimo kuriin!

Haluaisin jakaa nyt yhden pikaisen vinkin siihen, miten makeanhimon voi saada mahdollisimman nopeasti taltutettua (terveellisellä keinolla). Saan nimittäin aika usein tästä aiheesta kysymyksiä. Itselläni Clipper luomu lakritsa- ja vadelmatee auttavat ehkä kaikista parhaiten asiaan, vaikka tottakai myös esimerkiksi marjat, taatelit, pähkinät, kuivatut hedelmät, smoothiet, ananas ja vaikka omenat ovat hyviä vaihtoehtoja myöskin. Yleensä ei tuu ehkä ihan ensimmäisenä mieleen, että makeanhimoon auttaisi teekuppi, mutta Clipper lakritsa- ja vadelmatee ovat niin makeita, että niiden jälkeen harvemmin tekee mieli enää mitään "hyvää". Teet ovat luomua, ihan kohtuuhintaisia ja vielä terveellisiäkin. En koskaan juo mustaa teetä, koska uskon yrttiteen ja vihreän teen olevan terveellisempiä. Esimerkiksi tämä vadelmatee pitää sisällään mm. vadelmanlehtiä (50%), ruusunmarjaa ja nokkosta. Vaikka seassa on myös luonnollisia aromeja (ainakin tässä vadelmateessä), tämä ei ole yhtään sellaista ns. äklönmakeaa, vaan mielestäni todella herkullista. Oma lempparini on kuitenkin Clipper lakritsatee, joka pitää sisällään ainoastaan luomu laksitsanjuurta. On siis hyvin terveellinen vaihtoehto.

Mutta kannattaa kokeilla jos sokerinhimo pääsee yllättämään. Nämä teet ovatkin tulleet minulla tarpeeseen viime aikoina... En tiedä minkä ihmeen takia, mutta mulla on ollut viime aikoina ihan järjetön sokerin ja vehnän himo. Mulla ei yleensä käy pienessä mielessäkään herkut, mutta tällä viikolla on tehnyt yllättävän tiukkaa kävellä aina kauppareissuilla paistopisteen ohitse. :D Lakritsanjuuriteetä onkin tullut juotua niin paljon, että koko purkki oli päässyt loppumaan, mutta kuvassa nyt vadelmatee.

Nyt kuitenkin takaisin uusien nettisivujen suunnittelun pariin! Ihanaa viikoloppua kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei! Ihan asiasta kukkaruukkuun; kirjoitit joskus postauksen "piilossa katseilta", jossa oli asiaa liiveistä. Oletko koskaan kurkannut Cubuksen valikoimaa? Heidän Luxurious-mallistonsa on todella hyvä ja kokoja löytyy laajasti.
merenhelmi,
Heippa!

En itseasiassa oo koskaan katsonut! Kiitos vinkistä ja kivaa illanjatkoa, sekä viikonloppua 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
LeAnn,
Tulipa tarpeeseen vinkki. 😊 Mistäs noita teelaatuja löytää? Huomiselle kauppalistalle laitan. 😊
www.blogger.com/profile/107888675961827696
merenhelmi,
Heippa! 😊

Clipperin teetä olen nähnyt myytävän ihan K-supermarketissa ja Citymarketissa. Toki kauppojen valikoimat saattaa vaihdella, mutta yllättävän monessa ihan ns. peruskaupassa olen noita nähnyt. Luontaistuotekaupoissa on myös usein Clipperin teetä myynnissä ja valikoimat voivat olla paremmat kuin ruokakaupoissa. Hinnat on muistaakseni noin 2-5 euroa / paketti. 😊 Ja kiitos kommentistasi!

Ps. S-marketissa ja Prismasa käyn todella harvoin, joten en valitettavasti tiedä löytyykö Clipperin teetä esimerkiksi juuri S-marketista tai Prismasta :/
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Ainakin Prismassa on Clipperin teetä myynnissä. 😊
Susanna,
Vadelmatee on hyvää kuten myös suklaatee! ja myös hunajasta on hyötyä, laitan sitä mm. jugurtin sekaan
www.blogger.com/profile/112214999118096065
merenhelmi,