Mansikoita ja huoneen laittamista

Moi ;) Pahoittelen, etten oo kerennyt päivittelemään tätä blogiani niin hirveesti kuin haluaisin! Varmaan sanomattakin selvää, oon tehnyt paljon töitä, mutta nyt mulla on vapaapäivä! Lomaa ollaankin juhlittu.;D Tänään koko päivä on mennyt aurinkoa ottaessa, nauraessa, mansikoita syödessä ja muuten vain ollessa. Ja nyt oon lähdössä rääkkäyslenkille, ipod mukaan ja kohti rantaa! Aion tsempata seuraavan viikon oikein urakalla, lauantaina ollaan lähdössä ystäväni Aneten kanssa parhaisiin bileisiin. :) 
Illan projektina olis huoneen uuteen uskoon laittaminen.. Äiti toi mulle ihania tuliaisia eilen Ikeasta, kivoja hengareita ja uuden peilin! Mulla on selkeä visio minkälainen mun uudesta huoneesta tulee! Lenkin jälkeen alan sisustamaan sitä. Odotankin innolla miten mun ideat onnistuu.. :) Tai onnistuuko ollenkaan. :D

Miten te ootte viettäneet aurinkoista päivää? :)

Ylihuomenna lähden Jyväskylään ja pitäis ostaa uus puhelinkin, sekä epilaattori! Mikä on hyvä puhelin, mitä suosittelisitte? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riikka,
Täällä ei kyllä oo aurinkoa näkyny koko päivänä. Vettä on tullu kun saavista kaataen, joten ei kiva :/
www.blogger.com/profile/120323418519662301
merenhelmi,
:D

Hei! En ole raskaana. En ole vain ehtinyt tässä lähiaikoina ottaa kuvia itsestäni, tänään mietin, että voisin tehdä asupostauksen tässä lähiaikoina.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okei, joo. 😊 Kaverinikin on kehunut sitä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Voi harmi. 😟 Täällä on onneksi ollut hyvä keli tänään. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mihin päin suomee meette parhaisiin bileisiin? (=aneten kanssa poreammees vähä kuplivaa ja yhteiskuvii;)
merenhelmi,
Kiitos illan piristyksestä. 😊 Jos lähtisin terassille porealtaaseen, en tuskin liikkuisi ja tsemppaisi koko viikkoa sitä varten. 😊 Mutta toi poreallas + kuplivaa + mahtavaa seuraa voi kyllä voittaa baari-illan mennen tullen. 😊

Jyväskylään lähdetään. Tai ainakin näillä näkymin. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Täytyy oikein kommentoida, että olipa erikoinen kommentti! Olen muutenkin ihmetellyt aina, että miksi nuorilta bloggaajilta kysellään usein tätä samaa asiaa, tai jotakin siihen liittyvää 😃 Kaikenlaisia kysymyksiä sitä blogia pitävät sitten saavat. Kuka edes miettii tuollaista, joku vähän pervo mies vai?

Veera, tykkään sun postauksista, hyvää kesää! 😊
merenhelmi,
Joo, mietin samaa, että olipas erikoinen kommentti joltakin anonyymiltä. Niimpä, oon ihan samaa mieltä, että miksiköhän kysellään.. Ehkä jotkut on uteliaita. 😊

Niimpä, samaa minäkin mietin.

Ja kiitoksia tosi paljon. <3 Ihana, että tykkäät blogistani. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Osta nokia 808 siinä on loistava kamera. Suosittelen
merenhelmi,
Moi 😊

En oo vielä päättänyt, että minkä puhelimen ostan. Tämän hetkisessä puhelimessa menee akku päivässä, joten mielellään ostaisin uuden kun en jaksa koko ajan olla lataamassa sitä. Mulla on tosi hyvä kamera, joten hyvää kameraa en oikeestaan kaipaa puhelimelta. Tai eihän se mitään haittaa, vaikka siinä hyvä kamera olisinkin, mutta en tiedä tulisiko sillä otettua sitten kuvia niin paljoa kuin kameralla... 😊 Mutta katson tottakai mikä puhelin toi on ja jos se on hyvä, niin harkitsen. 😊 Kiitoksia!
www.blogger.com/profile/015246971550904167