marraskuu

Se on jo marraskuun toinen. On mennyt jotenkin todella nopeasti vuosi tähän saakka, eikä oo enää kauaa tätä vuotta jäljelläkään. Verrattuna edellisiin vuosiin, tänä vuonna ei oo (ihme kyllä!) elämässäni tapahtunut mitään kovin suuria muutoksia, oikeastaan melko tasaista ja mukavaa arkea ollut koko vuosi tähän mennessä. Esimerkiksi viime vuoteen mahtui kouluun pääseminen ja yliopiston aloittaminen, muutto ja niin edelleen. Mutta ehkä joskus on ihan hyväkin, että voi hetken nauttia tästä meneillään olevasta elämäntilanteesta ilman sen suurempia juttuja. En esimerkiksi usko, että asutaan enää Kuopiossa opiskeluiden jälkeen ja työelämään olisi mukavaa mennä tässä jossain vaiheessa takaisin, joten monia uusia asioita on joka tapauksessa luvassa ja toisaalta odotankin niitä ihan innolla!

Tälle loppuvuodelle mulla olisi suunnitelmissa muun muassa saada se noin 30-40 opintopistettä valmiiksi (tilanne nyt vähän elää vielä, koska oon mm. joillekin kursseille varasijalla), liikkua paljon, viettää viikonloppuja poikaystäväni kanssa ja käydä perheeni luona, tehdä pitkästä aikaa reissu Helsinkiin, viettää synttäreitä, miettiä työkuvioita, päivittää cv, tehdä yhtä isompaa projektia valmiiksi (josta kerron myöhemmin lisää), laittaa lisää turhia tavaroita ja vaatteita myyntiin sekä lukea inspiroivia kirjoja. Onhan tässä vielä tätä vuotta onneksi jäljellä!

Nää kuvat nappasin pikaisesti nyt iltapäivällä ennen kun mentiin ottamaan kuvia poikaystäväni kanssa! Tosta takista on siis tulossa kuvia pian! Näissä kuvissa näkyvät lasit ostin myös nyt syksyllä mustien kehyksien lisäksi. Ensin ajattelin, että nämä olisivat vain sellaiset varalasit, mutta itseasiassa näitä onkin tullut käytettyä tosi paljon!

Mä jatkan nyt tenttiin lukemista, jonka jälkeen käyn salilla, sekä teen illaksi kasvislasagnea! Ja loppuilta sitten taas nenä kiinni kirjassa todennäköisesti yöhön asti, koska lukeminen jäi taas vähän viime tippaan...

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Vilma
,
Tosi kivat lasit! Sun blogi on se, jota oon kaikista kauiten seuraillut ja edelleen on kiva postauksiasi lukea 😊
Kaina
,
Kun postaat takista lisää kuvia, niin olisi samalla kiva kuulla, onko se aitoa turkista ja millainen suhteesi turkikseen ja tekoturkikseen ylipäätään on! 😊
merenhelmi
,
Voi miten mahtava kuulla, kiitos sinulle <3 😊
merenhelmi
,
Kyseessä on Zaran takki, ei ole aitoa turkista! 😊 Itse en käyttäisi aitoa turkista.