MassimoDutti


Lempivaateliikkeeni on MassimoDutti. Siellä on kauniin tyttömäisiä, laadukkaita ja klassisia vaatteita. Tykkään myös MassimoDutin huiveista ja koruista. Tällä kerta MassimoDutista tarttui mukaan farkut, kesäinen paita, herttaisen sävyinen huivi ja kolme nahkavyötä. 
Olen todella pitkään etsinyt ruskeaa nahkavyötä. Haaveilin Mulberryn vöistä, mutta ne ovat mielestäni ylihinnoiteltuja. Nämä MassimoDutin vyöt maksoivat ainoastaan 29,90€ verran, joka on mielestäni ihan kohtuullinen hinta vyöstä. En ole mikään nahkaekspertti, mutta näiden vöiden nahka tuntuu hyvältä ja laadukkaalta. Yksityiskohdat ovat kauniit ja tällainen kaunokainen antaa loppusilauksen klassiselle asukokonaisuudelle. 
Kolmannen vyön annoin äidille tuliaiseksi. Kaunis on sekin. Vielä jäin miettimään, olisko pitänyt hankkia myös tarvitsemani musta vyö.. Ensi lomalla sitten! Jos lähtisi vaikka Tukholmaan MassimoDutissa käymään kesällä.. :) 
Oletteko käyttäneet tämän merkin vöitä? Ovatko ne kestäneet hyvin käytössä? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maiju,
Tykkään kans todella paljon Massimo Dutin vaatteista! 😊 Sun blogi on ihana, vaikutat tosi herttaselta

maiskinmaailma.blogspot.com
www.blogger.com/profile/066341952626655899
Mi Mi Mendine,
Upea toi vyö! Olen todella pitkään etsinyt hyvää vyötä...

XX

MI MI MENDINE
www.lily.fi/blogit/mi-mi-mendine
Anonyymi
,
Massimo on ihana! Rakastuin kyseiseen liikkeeseen Kanarian saarilla 😊 erittäin osaava palvelukunta ja sitäkin parempi hinta-laatu-suhde! Etkö muuten kirjoittanut nyt vihdoin haluamasi arvosanat? Jos et, ignooraa tämä osuus, mutta jos muistinkin oikein niin onnea!<3
Ruusunen
,
Mulla on vaan halpis vyö, pitäisi kohta ostaa uusi ja laadukkaampi, kun katkeaa vyö kohta. 😃 Noi Massimo Dutin vyöt kyllä näyttää kauniilta. 😊