materiahaaveita

Heippa taas ja mukavaa aamua kaikille, sekä pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. Olin eilen postailemassa, mutta päätä alkoi särkemään jotenkin aika paljon. Kömmin sitten peiton alle ja koitin saada unta, sillä tänään olisi ollut viimeinen harjoituspääsykoe, mutta päänsärky yltyikin kovaksi migreeniksi joka kesti aamuviiteen saakka. En tiedä, että mistähän migreeni johtui.. Oli aika pitkä yö, mutta haluaisin nyt kysyä teiltä, että miten olette saaneet migreenin parhaiten kotikonstein helpottamaan?

 
Mutta päivän aiheeseen :) Kun kysyin teiltä täällä postauksessa, että mitä toivepostauksia toivoisitte oli yksi niistä materiahaaveet. Olen luvannut itselleni laukun palkinnoksi tästä viime syyskuussa alkaneesta ja tänään päättyvästä kauppatieteiden valmennuksessa (sekä pääsykoelukemisesta), joten olen pähkäillyt eri laukkumallien väliltä. En ole vielä ihan varma mikä laukku se olisi, ehkä Chanel tai Mulberry Bayswater. En vain oikein tiedä, että mistä maasta Chanelin laukku kannattaisi hankkia. Osaako kukaan sanoa mistä sen voisi saada edullisimmin? Näistä kaikista kollaasin laukuista tykkään kyllä kovasti.
Kuvat pinterest.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka Henrietta ja kiitos ihanista, ystävällisistä sanoistasi <3 Nyt kun loppui toi valmennus niin mietin kyllä muutamaan kertaan, että on ollut aika paljon tekemistä, mutta onneksi pian alkaa loma. Minunkin mielestäni noi on jotenkin tosi kauniita kaikki laukut, ihastuin myös tohon kuvassa näkyvään Almaan kauheesti 😊

En olekaan kuullut energiahoidosta migreenin hoitoon, mutta täytyy laittaa korvan taakse! Se voisi varmasti olla avuksi 😊 Toivottavasti äidillesi ei tulisi migreeniä niin usein!

Aurinkoista ja hyvää päivänjatkoa sinulle Henrietta. Kiitos vielä kerran kommentistasi 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos, kiitos ja kiitos! Kylmägeelipusseja täytyy kyllä hankkia. Kun mulle tuli migreeni tällä viikolla yhtenä yönä niin ei ollut kylmägeelipusseja, mutta laitoin pakastimesta jäisen vihannespussin, se auttoi tosi hyvin. Otankin seuraavalla kerralla myös ton kuuman suihkun hartioille avuksi, tai toivottavasti migreeniä ei nyt tulisi pitkään aikaan.

Mukavaa päivänjatkoa ja kiitos vinkeistä 😊
merenhelmi.indiedays.com