matkalla Lahteen

Näissä kuvissa on pieniä paloja tämän päivän asustani - keväistä, hennon vaaleaa ja ripaus punaista. Toivottavasti saadaan tänään otettua kuvat myös koko asustani, eikä ala satamaan vettä! Nämä otokset nappasin "aamulla" kun hörpin aamuteetä, lakkasin kynnet Essien kynsilakalla, meikkasin kerrankin rauhassa ja suihkautin vielä Guccin Flora -hajuvettä. Kyseinen tuoksu on kuulemma poikaystäväni lemppari niistä hajuvesistä joita minulla on, joten otin sen vaihtelun vuoksi jälleen käyttöön.
Ollaan parhaillaan äidin kanssa ajamassa kohti Lahtea. Mennään tapaamaan äidin ystävää Leaa, joka on tullut Australiasta käymään täällä Suomessa. Ihana Lea asuu miehensä kanssa Brisbanessa ja sitten kun lähden Australiaan, ovat he siellä minun tukiperheeni :) Lahdessa ollaan huomiseen saakka, jotta kerkeän aamulla takaisin valmennuskurssille. Ollaankin pian perillä ja mennään varmaan tänään satamaan kahville.
Mukavaa keväistä päivää sinullekin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

nasu
nasu,
Oi kun herkullinen väri tuossa Essien lakassa. Saanen kysyä, mikä sävy lienee kyseessä?
merenhelmi
merenhelmi,
Hmmm! 😊 Valitettavasti en muista kun toi kynsilakka on minulla tällä hetkellä perheeni luona, mutta tarkistan asian kun meen takaisin kotiin ja kirjoitan sen vaikka johonkin tulevaan asupostaukseen, ok? 😊<3
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229