Matkalla minulle:)

Olen pitkän ajan etsinyt mustia nahkaisia nilkkureita, mutten ole löytänyt täydellisiä.. Haaveissa ovat olleet käytännölliset, mukavat jalassa, eivät kovin korkealla korolla varustetut nahkaiset nilkkurit. Klassisen näköiset olivat etsintäkriteereissä myös plussaa kaiken päälle. Aamulla minua onnisti Spartoon alennusmyyntejä katsellessani.. Ajattelin, etten jaksa lähteä Helsinkiin nilkkureiden takia. Ja Mulberryn pienen ostoksenkin pystyn myös tilaamaan suoraan kotiovelleni... Miten en ole ennen tajunnut nettikauppojen käytännöllisyyttä! Kahvikuppi kädessä yöpaita päällä voi etsiä aleista juuri itseään miellyttävät kengät, eikä tarvitse tungeksia ja taistella aina niistä pienimmistä tai kauneimmista yksilöistä. 

Tällaiset ovat siis matkalla minulle ja pääsevät pian ensimmäiselle kävelymatkalleen. Ainakin kuvien perusteella ovat täsmälleen sellaiset kuin halusinkin. Jos ei jostain syystä onnistanutkaan: Spartoolla tilattaessa on ilmainen palautus 30 päivän kuluessa ja ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksien yhteydessä. Spartoolla on hurjan paljon kenkiä alennuksessa ja Spartoo onkin yksi parhaimmista ja kattavimmista kenkien nettikaupoista.
Kuvan nilkkurit löydät täältä

Todella paljon muita alennuskenkiä joka lähtöön löydät jopa -70% alennuksella täältä
Ihanat illanjatkot toivottelee Veera :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Dahlia,
Ovatpas ne kauniit, tuommoiset oikein suloiset ja ajattomat käy kaiken kanssa kengät. Ei pidä käsittää väärin, sellaisia pitää ihmisellä kaapissa olla ja nämä näyttävät vallan täydellisiltä yksilöiltä.
www.blogger.com/profile/156885925225925565
merenhelmi,
Kiitos Dahlia 😊 Miellyttävät omaakin silmääni. Halusin juuri sellaiset yksinkertaiset joita voi yhdistellä asuun kuin asuun ja jotka eivät ole liian korkeat. En halua olla nenälläni, joten valitsin suosiolla hiukan matalammalla korolla olevat. 😃

Illanjatkot ja kaunista talvipäivää sinulle<3 Osaat aina ilahduttaa kommenteillasi. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Kivat kengät löysin itsekin tuolta ja tänään lähti tilaukseen! Nyt niitä odotellessa 😊