Matkalla Tampereelle!

Täällä me istutaan Aneten kanssa bussissa matkalla Tampereelle! Huomenna meillä lähtee heti aamupäivästä lento Tampereen kentältä kohti Benidormia! Oon jotenkin ihan täpöinöissäni ja jännittää hyvällä tavalla meidän tuleva loma! ;)

Anette tapaa tänään muuten ensimmäistä kertaa Ollin, tosi mukavaa! En olekaan nähnyt Ollia viilkkoon ja on jo ikävä:) Taas olemme viikon erossa kun lähden matkalle. Sen ajan Olli kuulemma keskittyy todella paljon golfiin, joka on ihan mahtava laji! Mutta asiasta toiseen... Vietin kotona perheeni luona tämän viikon ja oli ihanaa käydä keräämässä lakkoja, uida ja saunoa mökillä, ottaa aurinkoa omalla terassilla, kuvailla paljon uudella kameralla, pakata Espanjan matkaa varten laukut valmiiksi, kierrellä Jyväskylässä kirppiksiä ja niin edelleen! Sekä tietenkin parhaimpana ja tärkeimpänä: nähdä äitiä ja siskoja!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Siiri,
Anonyymi
,
Olettepa nättejä kuvassa!

Jos ei ole liian henkilökohtainen kysymys, niin haluaisin teitää että millaset välit sulla on isäpuolesi kanssa? 😊
Anonyymi
,
Onko olli vielä tavannut perhettäsi??
Miramekko,
Oottepas kauniita! 😊 Ihanaa lauantaita ja ennenkaikkea hyvvää matkaa!
www.blogger.com/profile/113411279703970758
Anonyymi
,
Hei! Olen ymmärtänyt, että juokset nykyisin, millaiset urheilurintsikat sinulla on ? Ja voisitko suositella jotain tiettyjä ? Minä haluaisin kovasti harrastaa juoksua, mutta en voi koska rintani "hölskyvät" kun juoksen 😟
Anonyymi
,
ihanat naiset kohta rannalla. anette näyttää enempi sun siskolta kuin lempi
Tiina Eliisa,
Kuin kaksi marjaa 😊) kauniita olette 😊
www.blogger.com/profile/035660921224438758