matkalle!

Mainitsin edellisissä postauksissa, että lähdetään Ollin kanssa reissuun, jos löydetään äkkilähtö näin pikaisella aikataululla ja sehän onneksi löytyi! Laitettiin eilen matkat varaukseen ja nyt odotellaan parhaillaan koneeseen pääsyä. Meidän oli alunperin tarkoitus lähteä poikaystäväni kanssa, mutta samalle reissulle lähtee sittenkin myös äiti ja kummitätini Susanna, ihan mahtavaa! :)

Koska tämä meidän matkan varaaminen jäi nyt ihan viime tippaan, ei äkkilähdöissä ollut tarjolla oikeastaan kuin Turkkia ja Kreikkaa, lähdetään siis tälläkin kertaa Turkkiin... :D Mutta eipä se mitään, ainakin onnistunut rantaloma on taattu ja saa rentoutua vielä yhden viikon ennen kuin luennot ja opiskelut ihan kunnolla alkaa. Syksymmällä olisi ihana tehdä vaihteeksi kaupunkiloma esimerkiksi Las Palmasiin, josta tykkäsin kovasti kun kävimme siellä Aneten kanssa shoppailureissulla muutama vuosi takaperin. Mutta tähän väliin rantaloma on ihan nappivalinta... :) Nyt luennot ei oo vielä alkaneet ja poikaystävälläni on ainut lomaviikko töistä parhaillaan menossa, joten ajateltiin, että lähdetään tässä välissä.

Tässä alla kuvia meidän edelliseltä matkalta viime keväältä... Näissä maisemissa ollaan noin neljän tunnin päästä kun laskeudutaan Gazipasan kentälle :) Näitä otoksia en ole ainakaan muistaakseni julkaissut vielä :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Voi kiva kuulla! 😊 Vinkkinä, että ainakin Sok, Bim ja A-101 on ihan hyviä ruokakauppoja siinä keskustassa 😊 Kannattaa hei muuten kurkata ennen matkaa nää äidin tekemät Alanya vinkit -postaukset:

http://eilistapaistoa.blogspot.fi/2014/08/alanya-2014.html
http://eilistapaistoa.blogspot.fi/2012/04/alanya-mita-siita-kertoisin.html

Ja tämän tunnisteen alla on myös muita Alanya postauksia:

http://eilistapaistoa.blogspot.fi/search/label/Matkoilla

Hyvää reissua!<3

Ps. Ei kannata välittää siitä huutelusta ja kauppaamisesta, se välittää ottaa päähän kun siellä pyörii... 😊 Mutta sulkee vain siltä silmät ja korvat heh 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
merenhelmi,
Heippa! 😊

Sori vähän viivästynyt vastaus 😟

Itseasiassa sen jälkeen kun kirjoitin ton uuden postauksen ja kerroin, että Alanyassa on kaikki ihan yhtä rennosti kuin aikaisemminkin, oli siellä sen jälkeen muistaakseni ainakin kahtena iltana mielenosoituksia keskustassa ja jotain ravintoloita oli poltettu yms. Mutta! Kunhan ei mennyt lähelle mielenosoituksia, oli ainakin meillä ihan turvallinen olo 😊 Yhtenä iltana käveltiin keskustassa ja oltiin lähellä mielenosoitusta, mutta sitten vaan lähdettiin äkkiä toiseen suuntaan... Oon itseasiassa parikin kertaa aikaisemmilla reissuilla joutunut keskelle mielenosoitusta, niin en jotenkin enää osaa pelätä niitä. Kunhan lähtee vaan kauemmaksi niin en usko, että mitään sattuu 😊 Mutta jos menisin ihan uuteen paikkaan ja siellä olisi tollaista, en varmaan menisi enää takaisin 😃 Kun on tuttu paikka, ei jotenkin säihkähdä esimerkiksi juuri mielenosoituksia samalla tavalla, vaikka tietenkin niistä kannattaa aina pysyä mahdollisimman kaukana!! 😊

Ihanaa syksyä sinulle<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229