matkan asua

Ihan hetken päästä lähtee mun lento kohti Lontoota! Oon niin innoissani. Jotenkin kyllä vähän outoa matkustaa yksin kun aina olen lähtenyt lomalle ystävän, poikaystävän tai äidin kanssa. Mutta tässä sitä ollaan lähtöportilla! Aika menikin nyt vähän tiukille kun lento Kuopiosta Helsinkiin myöhästyi.

Tässä olisi matkan asua. Lämpöistä ja mukavaa. Marc O'Polon villatakki on ihan täydellinen lentomatkoille. Päälle oli pakko laittaa vielä untuvatoppis, niin kylmä oli aamulla lähtiessäni kohti Kuopion lentokenttää. Mutta nyt koneeseen! Palaillaan mahdollisimman pian :)

Kuvan ottanut: Vilma Taavitsainen

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Satu,
Oi kun kaunis kokonaisuus, talveen sopiva. Hyvää reissua!
xlelamaa.blogspot.fi/
Kata
,
Kiva asu, toi sun takki on tosi ihana! 😊
Oikein ihanaa matkaa, Lontoo on varmasti niin upea paikka! <3
hmm
,
Hmm, mun mielestä on sairasta lentää 400km lentokoneella? Etkö mieti lainkaan ilmastonmuutosta? Kuopiosta Helsinkiin menee esim. bussejakin todella runsaasti. En ymmärrä, kun annat blogin puolesta olettaa, että yrität elää niin vihreästi kuin vain voit. Toivottavasti julkaiset kommentin, koska haluaisin todella kuulla kantasi tähän...

-mietteliäs
merenhelmi,
Heippa!

Kiitos kommentistasi. Nostit tärkeän asian esille. Ja kun kysyit minun kantaa kyseiseen asiaan niin mietin ilmastonmuutosta, todellakin! Se on esimerkiksi yksi niistä syistä, minkä takia en ole hankkinut vielä ajokorttia, koska on järkevämpää mennä esimerkiksi Onni-bussilla, mikä on käytännössä aina lähes täynnä. Monta ihmistä saa yhdellä kertaa kyydin sen sijaan, että jokainen matkustaisi omalla autolla. Suosin usein myös kimppakyytejä.

Tällä kertaa kyseessä oli työmatka ja minun täytyi aikataulujen vuoksi valita lennot Kuopiosta Helsinkiin.

Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta. Täällä Lontoo-reissulla on ollut todella kiireinen aikataulu, enkä ole pystynyt normaaliin tapaan keskittymään blogiin.
merenhelmi.indiedays.com