Maybelline Color Sensational huulipunista kokemuksia

Heippa kaikille! Lupailin täällä blogissa, että kirjoittelen pitkästä aikaa kosmetiikkaan liittyen. Nyt viime aikoina kosmetiikkapostaukset ovat olleet täällä blogin puolella vähän vähemmällä. Olen väkertänyt nimittäin aika paljon hommia kotona koneella ja ei ole tullut meikattua ehkä ihan niin paljon kuin normaalisti. Kun olen lähtenyt käymään esimerkiksi kuntosalilla tai kaupassa, olen tehnyt aika luonnollisen meikin (esimerkiksi sipaissut huulille vain huulipunaa ja poskille vähän poskipunaa tuomaan hehkua ja pirteyttä). Kun aloitan jossain vaiheessa yliopistoelämän tai työt, voi olla, että meikkaamiseen tulee ehkä käytettyä hiukan enemmän aikaa kuin tällä hetkellä. Vaikka kosmetiikkaa rakastankin, on minullakin niitä päiviä kun kuljen aamusta iltaan meikittä tai teen hyvin luonnollisen meikin. Esimerkiksi juuri huulipunilla saa piristystä ilmeeseen ihan hetkessä. Näiden Maybelline punien myötä olen muuten innostunut kokeilemaan sellaisiakin sävyjä, mitkä ei ole aikaisemmin tuntunut niin omalta, kuten fuksiaa ja vaaleanpunaista.

Olen muutaman vuoden ajan käyttänyt lähinnä Lumenen huulipunia (joista tykkään myös hurjan paljon), mutta halusin mielenkiinnolla testata näitä Maybellinen herkullisen sävyisiä vaihtoehtoja. En muista milloin viimeksi olisin käyttänyt Maybelline kosmetiikkaa ja ihmettelin kyllä, että minkä takia. Kuvassa näkyvät huulipunat, ripsiväri ja meikkivoide yllättivät oikein positiivisesti ja kyseiset tuotteet jäivät minulla heti käyttöön. Jos muuten haluatte, voin tehdä erilliset postaukset ripsiväristä ja meikkivoiteesta? Tässä postauksessa keskityn ainoastaan noihin huulipuniin.
>
Pyrin muuten aina ottamaan näissä arviointipostauksissa huomioon tuotteiden hinnan. Esimerkiksi näissä on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde ja hintaansa nähden (maksavat noin 9,90€/kpl) ovat tosi hyviä valintoja. Jos esimerkiksi kyseessä olisi huulipuna oikeasti kalliista hintaluokasta, olettaisin kyseisen tuotteen antavan rahalle eri tavalla vastinetta ja suhtautuisin näin ollen myös arviointiin huomattavasti kriittisemmin. Jokatapauksessa ensimmäiset ajatukset mitä näistä huulipunista nousi testauksen aikana, on niiden kosteuttava ja huulilla pehmoisen tuntuinen koostumus. Ne liukuvat hyvin huulilla ja jättävät kauniin ja tasaisen lopputuloksen. Myös pysyvyys on hyvää (tosin en ole testannut huulipunien pysyvyyttä aamusta iltaan, ainoastaan muutaman tunnin ajan käydessäni kaupungilla ja sen ajan sävy pysyi nätisti huulilla). Pigmentti on melko vahva etenkin punaisen ja fuksian sävyissä. Tuoksu ei ole voimakas, mutta olen aika herkkä kaikille tuoksuille ja suosin usein hajusteettomia vaihtoehtoja. Näiden punien tuoksu ei kuitenkaan haittaa minua, koska sitä ei huomaa käytössä.

Omat lempparini: 465 Citrus Flame (punainen) ja 710 Sultry Sand (nude).


Tällaisia ihania piristyksiä on siis saapunut omaan meikkipussukkaani näin kevään saapuessa! Ehkä tulette näkemään tulevissa kuvissa muitakin sävyjä mun huulilla kuin aina sitä punaista ;) Vaikka punaisesta en kyllä helpolla luovu. Se näyttää niin klassiselta ja pirtsakalta, montakohan kertaa olen sanonut tämän? ;)
Tuotteet on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Camilla
Camilla,
Miten jollain voikaan olla noin täydellisen siluinen iho! Sä olet kuin nukke.
www.blogger.com/profile/004611343878701061
merenhelmi
merenhelmi,
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229