Maybellinen ihana uutuus ja lähikuva eilisen meikeistä

Heippa :) Meikkipostauksilla jatkuu.. Sain testaukseen myös Maybelline uutuus huulikiillon, nimeltä: Maybelline Super Stay 10h Tint Gloss. Eiliseen iltameikkiin laitoin huuliin juuri tätä tuotetta. On niin kestävää, että vielä aamullakin (vaikka olin yöllä pessyt pois) huulikiiltoa oli vielä aavistus huulilla. Tämä on siis oikea tuote iltameikkiin kestävyytensä ansiosta.Joten nimensä mukaisesti tämä kyllä pysyy! :) Mielestäni todella hyvä tuote. Tuoksuu raikkaalle ja marjaiselle ja on helppo levittää. Tuotteessa on kunnolla pigmenttiä (etenkin punaisessa huulikiillossa), voisi jopa luulla, että huulissa on huulipunaa. Tämä kiilto on kuitenkin huulipunaa miellyttävämpi huulilla ja kiiltää myös jonkin verran. 


Rentoa illan jatkoa :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Moona,
Anonyymi
,
vitsit sä oot kyl niin kaunis (:
CristiinaM,
Tuopahan voisi kokeilla! Varsinkin baariin lähtiessä ei paljoa huulimeikkiä jaksa tehdä, kun se kumminkin aina lähtee pois eikä sitä lisäillä jaksa :/
www.blogger.com/profile/034281899963743214
Anna,
merenhelmi,
Moona:
Kiitos sinulle upea siellä!:)

Anonyymi:
kiitos<3

CristiinaM:
Niimpä. Ton sävy pysyi todella hyvin baari-illan, mutta se kiilto oli hiukan lähtenyt, että ainakin kun kerran lisää illan aikana, niin se kiilto säilyy huulilla.

Anna:
Kiitos:)<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167