Meet Alma!

Olette toivoneet postausta siitä, mitä Louis Vuitton Alma Pm -laukkuuni mahtuu. Mikään tilaihme ei ole kyseessä. Laukku kapenee alhaalta ylöspäin mentäessä, joten se rajoittaa hiukan laukun tilaa sisältäpäin. Alma syö kuitenkin sisäänsä kaiken tarpeellisen, mutta ei yhtään enempää. 


Lompakkoa, aurinkolaseja, puhelinta ja hajuvettä kannan lähes tulkoon aina laukussani, sekä passia, avaimia ja huulipunaa (jotka tosin uupuvat kuvasta). Joskus otan matkaani myös iltalaukun, sillä ystävän luokse lähtiessä ei voi olla koskaan varma illan suunnitelmista. ;) 

Lyhyesti sanottuna Pm kokoiseen Almaan menee nätisti kaikki esimerkiksi kaupungille tarpeellinen.  Suunilleen saman verran mahtuu esimerkiksi Speedy 25 kokoiseen malliin. Tätä laukkua ei kannata suinkaan tunkea liian täyteen, muuten Alman muoto ja tyylikkyys kokee kolauksen. 


Lady Million on muuten kaikista kiehtovin ja lumoavin hajuvesi. Poikaystävän sanoja lainaten "tässä on hajuvesi ylitse muiden". Kyseinen tuoksu kulkee hyvin kätevästi Alman matkassa, koska se ei noin vain aukea ja tuoksua ei vahingossakaan suihkahda laukun samettipintaan.

Lue kattava arvostelupostaus Louis Vuitton laukuista täältä.

Kohottaako kenenkään laukkukuumetta Alman kauneus? "Yksinkertainen on kaunista" pitää paikkaansa yllättävän monen asian kohdalla tyyliasioita tarkastellessa. Ja vielä loppuun sanon muutaman sanan jotka varmasti voitte arvata... Olen tyytyväinen Almaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

LeAnn,
Olipa kiva postaus! Jossain vaiheessa Alma on ostoslistalla, mutta muita laukkuhaaveita on ennen sitä toivottavasti toteutumassa... 😉
www.blogger.com/profile/151128285253508342
A.L.
,
Moi Veera! Mulla on alma damier ebene -kuosissa, ja jos sitä joskus alettaisiin tehdä azurina, tahtoisin sen myös. Ja vernis-almat karkkiväreineen..huoh.. nimenomaan tuossa pienemmässä koossa. Sääli että hinta tuossa on kyllä nykyään ihan kipurajoilla! Mutta hyvin klassinen tuo sun yksilösi ja varmasti kätevä laukku. Ainoa mistä en almassa pidä, on juuri tuo, ettei sitä saa laittaa täyteen, muuten näky on ikävä...ja se on myös joihinkin tilanteisiin liian "hieno". Esim. epävirallisempiin tilaisuuksiin kuten rennolle lomalle noe-malli, korsin traveller tote tai guccin kukkalaukut ovat ihastuttavia.

Tällasia ajatuksia mulla tuosta laukusta. Kiitos kivasta blogista ja plussaa siitä että jaksat aina vastailla kommentteihin. Se tuntuu lukijasta mukavalta! 😊
Ruusunen
,
Kaunis laukku tuo Alma. 😊
Anonyymi
,
Ihan hienoja laukkuja, mutta itse en oikein Louis Vuittoneista välitä. Kesää varten olen hankkinut uusia "tavallisia" laukkuja. Ne riittää ihan hyvin mun tavaroille ja olalle kannettavaksi. 😊

Mukavaa kesää!
Maria,
Täydellinen laukku! Kyllä laukkukuume vaan nousee, ehkä joku päivä vielä Alma löytyy täältäkin 😊 Vaikka siihen mennessä saattaa olla kyllä hinnat jo niin pilvissä että saa vaan haaveilla. :/ No mutta pitää toivoa ettei enää kauheita korotuksia tule 😊 Mutta siis ihana on laukku kyllä.
www.alittlestylebook.blogspot.com
Zandra,
Olipas kiva ja hyödyllinen postaus! Olen alkanut haaveilla tuosta samasta laukusta itselleni valmistujaislahjaksi kun opinnot ovat vihdoin ohi joulukuussa. Täällä sinun blogissasi olenkin Almaa ihaillut monet kerrat:) Itse tarvitsisin ehkä kuitenkin sen isomman koon, nyt kun sain vähän vinkkiä tästä postauksesta Alman tilavuudesta:)
www.blogger.com/profile/091852240286864405
merenhelmi,
Kiitos <3 Se on mielestäni niin upea 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa 😊

Kiitos 😊 Laukkuhaaveilu on niin parasta.. Mitä haaveita sinulla on? <3 Itse haaveilen yhdestä Mulberryn upeudesta, tai Pradan laukusta.. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Jep! 😊 <3 Kiitos sinulle kommentistasi ja oikein rauhallista illanjatkoa <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Toivottavasti Louis Vuitton ei tee suuria hinnankorotuksia.. Toi laukku saa kyllä sydämen tykytyksiä aikaan. 😉 Niin ihana! 😊 Niimpä, olen aivan samaa mieltä. Toi on täydellinen 😊 Hyvää illanjatkoa sinulle ihana <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167