Meet Alma!

Olette toivoneet postausta siitä, mitä Louis Vuitton Alma Pm -laukkuuni mahtuu. Mikään tilaihme ei ole kyseessä. Laukku kapenee alhaalta ylöspäin mentäessä, joten se rajoittaa hiukan laukun tilaa sisältäpäin. Alma syö kuitenkin sisäänsä kaiken tarpeellisen, mutta ei yhtään enempää. 


Lompakkoa, aurinkolaseja, puhelinta ja hajuvettä kannan lähes tulkoon aina laukussani, sekä passia, avaimia ja huulipunaa (jotka tosin uupuvat kuvasta). Joskus otan matkaani myös iltalaukun, sillä ystävän luokse lähtiessä ei voi olla koskaan varma illan suunnitelmista. ;) 

Lyhyesti sanottuna Pm kokoiseen Almaan menee nätisti kaikki esimerkiksi kaupungille tarpeellinen.  Suunilleen saman verran mahtuu esimerkiksi Speedy 25 kokoiseen malliin. Tätä laukkua ei kannata suinkaan tunkea liian täyteen, muuten Alman muoto ja tyylikkyys kokee kolauksen. 


Lady Million on muuten kaikista kiehtovin ja lumoavin hajuvesi. Poikaystävän sanoja lainaten "tässä on hajuvesi ylitse muiden". Kyseinen tuoksu kulkee hyvin kätevästi Alman matkassa, koska se ei noin vain aukea ja tuoksua ei vahingossakaan suihkahda laukun samettipintaan.

Lue kattava arvostelupostaus Louis Vuitton laukuista täältä.

Kohottaako kenenkään laukkukuumetta Alman kauneus? "Yksinkertainen on kaunista" pitää paikkaansa yllättävän monen asian kohdalla tyyliasioita tarkastellessa. Ja vielä loppuun sanon muutaman sanan jotka varmasti voitte arvata... Olen tyytyväinen Almaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Jep! 😊 <3 Kiitos sinulle kommentistasi ja oikein rauhallista illanjatkoa <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Toivottavasti Louis Vuitton ei tee suuria hinnankorotuksia.. Toi laukku saa kyllä sydämen tykytyksiä aikaan. 😉 Niin ihana! 😊 Niimpä, olen aivan samaa mieltä. Toi on täydellinen 😊 Hyvää illanjatkoa sinulle ihana <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Lisa Hakola
IP: 82.99.3.229