Meikkipohja ja täydellinen irtopuuteri

Huomenta :) Tää tyttö on tehnyt ahkerasti töitä, joten päivät menee aikalailla Cittarissa. :) Oon kans kohta lähdössä töihin, mutta ajattelin postailla sitä ennen yhdestä mahtavasta uudesta meikkilöydöstä, sekä tuotteista, millä loihdin meikkipohjani. :)

Aloitan meikin tekemisen sekoittamalla Lancome Teint miracle meikkivoidetta ja Lumenen kuultomeikkivoidetta keskenään. Lumenen meikkivoide on ihanan kevyttä ja näitä kahta sekoittamalla saan ihon sävyä tasoittavan ja kuulaan lopputuloksen. Kaipasin kuitenkin pitkään hyvää ja laadukasta irtopuuteria, jolla voisin ikään kuin kiinnittää meikkivoiteen. Odotus palkittiin...
... Äiti nimittäin löysi minulle täydellisen tuotteen meikkivoiteen levityksen jälkeen käytettäväksi: Yves Rocher jauhepuuterin
, josta tykkään  älyttömän paljon. Jättää ihon pinnan tasaiseksi, eikä yhtään tunkkaisen näköiseksi, vaan raikkaaksi ja kauniiksi. 
Puuteri on erittäin kevyttä ja se on oikein sopivaa nyt kesään! :) Tämä tuote pääsee oikeuksiinsa meikkivoiteen levittämisen jälkeen, itsessään ei ole kovin peittävää. 
On todella riittoisaa ja se levittyy tasaisesti saaden aikaan kuulaan ihon pinnan.


On kaikinpuolin mahtava tuote, olen iloinen kun sain tämän käyttööni! Suosittelen. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Joo, toi on kyllä 😊 Jep, mä ihan yllätyin nimittäin kun käytin tota ekaa kertaa. Toivottavasti se sopii sinullekin jos hankit ton puuterin 😊 Mukavaa kesää sinulle Henna <3:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
siis kai oot tietonen että irtopuuterin tarkoitus on kiinnittää meikki poistaa kiiltoa, tavalliset kivipuuterit on suunniteltu peittäviksi. Irtopuuteri on tuotteena ihan loistava värittömyytensä takia.