Meiran arvonnan voittajat

Lupasin nyt illalla kertoa teille, ketkä kolme voittivat Meiralta upean tuotepaketin (arvonta oli siis täällä postauksessa). On muuten oikeasti mukavaa järjestää teille lukijoille arvontoja kun niihin otetaan niin innolla osaa! Kiitos siis kaikille osallistujille ja tietenkin myös Meiralle tämän upean arvonnan mahdollistamisesta. Seuraaville kommentoijille lähtee siis postiin ihana tuotepaketti Meiralta.

"Syön pähkinöitä ihan sellaiseltaan, salaattien seassa, jugurtti-marjaseoksessa, raakakakkujen leivonnassa ja yleensäkin leivonnassa. Pähkinät on kyllä yksi helpoimmista raaka-aineista, niitä voi lisätä melkein mihin vain!"

"Napostelen sellaisenaan ja joskus lisään salaatin sekaan! :) lemppareita kans mulla saksanpähkinät ja cashew :)" 

"Lisään rahkaan kurpitsan- ja pellavansiemenia. Pähkinöitä syön sellaisenaan ja kun teen aika usein raakasuklaata, niin aina laitan pähkinöitä sekaan, nam!"

Lähetän teille voittajille pian sähköpostia! Jos joku näistä kommenteistasi on siis sinun, kurkkaa sähköpostisi! Jos olet voittanut, laitathan minulle sähköpostiviestillä nimesi ja osoitetietosi mahdollisimman pian, niin saadaan arvonnan palkinnot postiin! 

Jos arpaonni ei suosinut tällä kertaa, ei huolta! Lupaan tehdä myös jatkossakin blogiini arvontoja! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei koska seuraavaa arvontaa kehiin?? ( :
Anonyymi
,
yammm!