melkein kesä

Pieni vilkaisu päivän asuun. Valkoinen ja kirkkaan sävyiset housut toimivat niin hyvin yhdessä!

Instagram seuraajani ehkä huomasivatkin, että tänään kävimme ihanan luottovalokuvaajani kanssa rannan lähettyvillä ottamassa kuvat tämän päivän asustani. Innostuimme kuvaamaan lähemmäksi tunnin ajan ja otoksia ehti kertymään muistikortille aikamoinen määrä! Laitan näitä asukuvia lisää tänne blogin puolelle aivan lähipäivinä, sillä nyt täytyy jo kiiruhtaa terassille pääsykoekirjojen pariin (en voi uskoa todeksi, että enää on jäljellä tätä lukemista vain noin kuukausi!) Sain muuten hetki sitten tänne seurakseni ystäväni Aneten ja oon niin iloinen nähdessäni pitkästä aikaa tuota murua :) Meillä on vaikka mitä kivaa suunnitelmissa kuten huomenna herkullinen brunssi terassille.
PS! Huomasitteko muuten, että Indiedaysin toimitus teki minusta ystäväkirjan Indiedaysin sivuille? Kerroin haastattelussa mm. että olen matkustanut 18-vuotiaana bussissa lastenlipulla (lastenlippu on 4–11-vuotiaille). Arvatkaa vaan huvittiko mua keksiä noita vastauksia :D Indiedaysin toimituksen tekemän ystäväkirjan ja tämän tytön vastaukset voit lukea täältä. Mutta nyt sinne terassille ottamaan aurinkoa ja lukemaan. Ottakaa niin kaikki irti näistä päivistä, kuulin nimittäin huhua, että ensi viikolla olisi viileämmät ilmat!
- Vastaan illalla kommentteihin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen
,
Ihanan pirtsakka asu ja huulipuna! 😊 Jollain tavalla myös hieman elegantti. Ja oli mukavaa lukea vastauksiasi ystäväkirjaan.
Salla
,
Ahahaaa, ihanat vastaukset tuolla ystäväkirjassa. "Bravuurini keittiössä on laittaa astiat koneeseen." 😃 hihi, olet ihana!
While waiting for shirts...
,
Todella magee ensimmäisen kuvan pose! 😉
merenhelmi,
Oo kiitos!! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Heh ;D Se kuvastaa ruuanlaittotaitojani 😉 Se on nimittäin usein poikaystäväni joka laittaa ruuat meillle.. Olen kyllä yrittänyt, mutta vastaus on ollut "Veera mä voin tehdä ruuan.." 😃 Täytyy alkaa harjoittelemaan vähän paremmaksi;)
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos kauniista sanoistasi! Arvostan sitä, että jaksat kommentoida niin usein, kiitos murunen 😊 <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Oi kiitos Kata! Tällaiset viestit kyllä lämmittävät mieltä. Kiitos oikeesti todella paljon halauksen kera ihanasta kommentistasi. Laitan ehkä huomenna tai sitten ylihuomenna ne asukuvat tänne blogiin 😊 Sä oot kyllä niin herttainen ja ystävällinen 😊 Aurinkoista ja rentouttavaa sunnuntaita<3
merenhelmi.indiedays.com
Marra,
Olipas ihania ystäväkirjavastauksia! 😊 Blogin perusteella en olis arvannut, että osaat olla noin hauska ja itseironinen. Mutta kiva, että se puoli tuli nyt esiin 😊
marrasthetics.wordpress.com
merenhelmi,
Hih kiva kun innostuit kommentoimaan! 😊 Ja kiitos tosi paljon 😊 <3 Oli kyllä hauskaa keksiä niitä vastauksia 😃

Mukavat illanjatkot 😊
merenhelmi.indiedays.com
lumina
,
Ihana asu, etenki paita ja housut. Mulla on itselläni sellaset hennon vaaleanpunaiset housut ja tykkään niistä kyllä paljon. Haluaisin silti vielä toiset, mieluusti korallin väriset, housut. 😃 Joskus hentojen värien yhdistely alkaa kyllästyttämään 😋