melkein kesä

Heels Vagabond  Jeans Mango Shirt Zara Bag Louis Vuitton Watch Boss Sunglasses Ray Ban
Tässä tämän päivän asua... :) En meinannut aamulla keksiä mitään päällepantavaa, vaikka kaappi tursuaa vaaatteita :D Sininen ja valkoinen toimii kuitenkin aina hyvin yhdessä. Vieläkään ei oikein tarkene hameella tai mekolla, joten pitkät housut pysyy ainakin toistaiseksi jalassa... Kesäisyyttä toin kuitenkin asuun valkoisella ohuella paidalla (toi on mielestäni hurjan suloinen!), vaalealla laukulla ja värikkäillä aurinkolaseilla. Silkkipaidat ja tällaiset vähän löysemmän malliset paidat on kyllä mieleeni! Myös edellisessä asussa oli aika samantyylinen paita, sekin on paljon käytössä! Esimerkiksi juuri silkkipaidat tai muuten vain ohutta kangasta olevat paidat sopivat todella hyvin kevääseen ja kesään.

Mutta nyt katsomaan sarjaa poikaystävän kanssa. Huomenna onkin muuten ihana päivä edessä! Suuntaamme nimittäin yhdessä Ollin kanssa perheeni luokse viikonlopun viettoon.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Moikka ja kiitos mukavasta kommentistasi <3 Me käytiin lenkillä, saunottiin, tehtiin yhdessä ruokaa, pelattiin aika paljon korttipelejä perheen kanssa ja katsottiin leffoja. Oli kyllä mukavaa!:) Kivan rento viikonloppu!

Ollin vanhemmat asuvat vähän kauempana, joten en ole käynyt heidän luonaan kovin usein, mutta molemmat ovat kyllä todella mukavia! Tykkään siis Ollin vanhemmista ja olisi kiva viettää heidän kanssa enemmän aikaa! 😊

Kesäistä ja aurinkoista viikkoa sinulle<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
merenhelmi,
Voi että kiitos ihan kauheesti! 😊 Vähän häkellyin tästä kommentistasi kun kehuit noin kivasti! <3 Ja mulla on kyllä tarkoituksena tehdä ruoka- ja liikuntapäiväkirjoja! Täytyykin laittaa kalenteriin muistiin, että muistan tehdä niitä enemmän! 😊 Ja kiitos toiveestasi tosi paljon<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229