me

Heipparallaa! Kysyitte täällä postauksessa kysymyksiä minusta ja poikaystävästäni, ensimmäiset vastaukset kirjoitin tänne postaukseen. Olen aina jotenkin arka kertomaan mitään ihmissuhteistani, mutta vastailen nyt niin kuin hyvältä tuntuu :)

Oletteko toistenne ensimmäiset seurustelukumppanit?
- Ollaan toistemme ensimmäiset seurustelukumppanit.

Minkä ikäinen poikaystäväsi on?
- Tänä vuonna 22. Hän kuitenkin vaikuttaa mielestäni huomattavasti vanhemmalta..

Milloin tapasitte ensimmäisen kerran? Ja miten? Miten suhde siitä eteni?
- Tapasimme ensimmäistä kertaa 2013 tammikuussa valmennuskurssilla tai tarkemmin sanottuna sählypelissä. Kirjoitin tarkemmin siitä miten tapasimme täällä postauksessa. Suhteemme alkoi ystävyyspohjalta. Juttelimme paljon, kävimme yhdessä lenkillä ja kahvilla. Voisin sanoa, että olemme edelleenkin toistemme parhaat ja läheisimmät ystävät.

Kumpi teki aloitteen?
- Mua jotenkin aina huvittaa tällaiset kysymykset, ei siis mitenkään pahalla tietenkään. Mutta tähän ei ole mielestäni mitään yhtä ja tiettyä vastausta. Halusimme molemmat tutustua toisiimme. Poikaystäväni taisi pyytää minua ensimmäistä kertaa treffeille. Itse pyysin häntä ennen sitä teelle.

Kauanko olitte tapailleet ennen kuin virallistitte suhteen?
- Muistaakseni muutaman kuukauden. Täällä blogisssa taisin kertoa poikaystävästäni 2013 maaliskuussa.

Paikka, jonne haluaisitte mennä aina vain uudelleen ja uudelleen?
- Mustikkametsään :) En tiedä onko poikaystäväni samaa mieltä kanssani, mutta ainakin viimeksi hän sanoi, että tykkää käydä keräämässä marjoja. Ehkä me aletaan vielä joskus vaeltamaan yhdessä...? Nyt en osaisi kuvitella sellaista, mutta mistä sitä koskaan tietää. Tykätään olla luonnon läheisyydessä.

Millainen hänen perhe on?
- Tosi mukava. Poikaystävälläni on pikkuveli ja ystävälliset, lämminhenkiset, auttavaiset vanhemmat.

Onko teillä ollut yhdessä "vaikeita aikoja"?
- Ei oo ainakaan tähän mennessä ollut mitään vaikeimpia aikoja. Asuimme noin puolen vuoden ajan eri kaupungeissa töistä johtuen, mutta minusta tuntuu, että se ainoastaan vahvisti meidän suhdetta. Tällä viikolla muutamme yhteiseen asuntoon tämän puolen vuoden eri kaupungeissa asumisen jälkeen.

Mistä riitelette?
- En osaa nyt sanoa mitään yhtä ja tiettyä asiaa. Ei olla pitkään aikaan riidelty mistään, mutta tottakai välillä tulee jotain pieniä väittelyitä.

Millä tavalla riitelette?
- Juttelemalla. Inhoan huutamista.
Kuinka pian kerroit poikaystävällesi blogistani?
- Hän tiesi ihan alusta saakka, että pidän blogia.

Milloin haluatte lapsia?
- Ei ainakaan vielä moneen vuoteen. Aikaisintaan ja mieluiten sitten kun ollaan valmistuttu yliopistosta tai opiskelut on loppusuoralla.

Olisitteko jo valmiita perustamaan perheen?
- Emme olisi valmiita perustamaan perhettä vielä moneen vuoteen.

Parasta suhteessanne?
- Se, että tunnetaan toisemme tosi hyvin ja ollaan niin läheisiä. Luotetaan toisiimme, ajatellaan monista asioista samanlailla, meillä on yhteisiä harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita, kannustetaan ja autetaan toisiamme ja meillä on aina mukavaa olla yhdessä. Haaveillaan samoista asioista. Minusta myös tuntuu, että saamme toistemme seurasta voimaa.

Kuinka nopeasti kerroite seurustelusta vanhemmille?
- Apua sen kun muistaisi! Aika pian varmaankin.

Onko jotain sellaista mitä ette toisilleen voi kertoa?
- Ollaan avoimia ja rehellisiä toisillemme. En ainakaan heti keksi mitään aihetta, mistä me ei voitaisi jutella. Sitä en osaa sanoa, voisiko olla jotain, mitä en kertoisi poikaystävälleni. Ei ainakaan nyt ihan heti tule mieleen. Kerrotaan mielestäni aina avoimesti kaikista asioista toisillemme.

Romanttisin hetki vuosienne aikana?
- Lue täältä postauksesta kohta "ikimuistoisin hetkenne".

Mikä teidät erottaisi?
- En ainakaan nyt keksi mitään sellaista asiaa, mikä saisi meidän tiet erkanemaan.

Mikä on parasta, mitä teille on tapahtunut yhdessä?
- Yksi ehkä parhaimmista asioista oli se kun tiedettiin molemmat mitä halutaan lähteä opiskelemaan ja tehtiin yhdessä tosi paljon töitä opiskelupaikan eteen. En unohda koskaan sitä hetkeä kun sain kuulla, että poikaystäväni sai unelmiensa opiskelupaikan, olin niin iloinen hänen puolestaan. Parasta on kuitenkin yhteinen arki ja matka, mikä ollaan kuljettu yhdessä. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin voisin sanoa, että myös se, miten paljon suhde on kasvattanut ihmisenä meitä molempia.

Missä näette itsenne 5 vuoden kuluttua?
- Viiden vuoden kuluttua olen toivottavasti valmistunut kauppakorkeakoulusta ja valmistumisen jälkeen haluaisin ostaa oman asunnon. Tavoitteena olisi myös puhua sujuvammin englantia ja ruotsia. Valmistumisen jälkeen haluaisin työpaikan toisesta maasta. Mitä olen poikaystäväni kanssa jutellut, hän ajattelee ja tekee töitä samojen asioiden eteen.
Kun muutan Kuopioon, koitan saada meistä myös yhteiskuvia tänne blogiin! Poikaystäväni on nykyään jotenkin niin paljon vanhemman näköinen, kuin niissä kuvissa, jotka laitoin tänne blogiin (tänne ja tänne) viime vuoden puolella. Yhteiskuvia tulee muutenkin otettua liian harvoin.
Rakkaus , parisuhde , seurustelu , ajatuksia parisuhde , ajatuksia seurustelu , ajatuksia rakkaus

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maija
,
Hei Veera! Oon vasta vähän aikaa sitten alkanut seurata sun blogia, niin ootko koskaan kirjoittanut postausta siitä miksi aloit tekemään blogia? Ois mukava kuulla mikä sai sut innostumaan tekemään omaa blogia? 😊
merenhelmi,
Moikka Maija ja mukavaa kun innostuit kommentoimaan. Ihana myös kuulla, että olet eksynyt blogiini ja alkanut seuraamaan tätä. 😊 Tällaiset viestit ilahduttavat aina. Itseasiassa nyt kun ajattelen niin en oikeesti muista, olisinko kirjoittanut juuri siitä, että minkä takia aloitin kirjoittamaan blogia. Olen tainnut kirjoittaa monta juttua, että mitä bloggaaminen on antanut minulle, mutta siitä, että minkä takia aloitin bloggaamaan en ole tainnut kirjoittaa koskaan erillistä postausta. Tässä olisi kyllä hyvä postausaihe! Lisäänkin tämän samantien mun "to do" postausideat listalle. Jokin ilta kun iskee inspiraatio niin voisin kirjoittaa tästä aiheesta. Kiitos toiveesta ja muutenkin kommentista, sekä tervetuloa lukemaan blogiani. Jos sulla on jotain muita postaustoiveita, laita ihmeessä tulemaan 😊 -Veera

Niin ja kaunista syksyä! Just käytiin äidin kanssa lenkkeilemässä ja ulkona on kyllä tosi kauniin näköistä.. Ruska ja ihan tyyni järvi.
merenhelmi.indiedays.com
Kata
,
Tosi ihana postaus, kirjotat niin ihanasti teistä ja näiden perusteella vaikutatte niin hyvältä parilta. 😊
Kuvat on niin upeita, olet oikea kaunotar ja olis kyllä kiva nähdä teistä jossain vaiheessa yhteiskuvia. 😊
Mukavaa syksyn jatkoa ihanuus. 😊 <3
merenhelmi,
Moikka Kata! Oon oikeesti niin iloinen kun jaksat kommentoida niin usein. <3 Ja minusta on aina niin mukava huomata, että olet jättänyt viestiä kun saa "jutella" sun kanssa ja muidenkin lukijoiden. Niin ja kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta 😊 Päivällä just muistin, että osaan näihin kysymyksiin oli laittamatta vielä vastaukset niin kiiruhdin äkkiä koneelle ja aloin tekemään tätä postausta. Halauksen kera kiitos sinulle myös kehuista. Sä se kaunotar olet! <3 😊 Niin ihana oikeesti olet, kun nähtiin silloin siellä messuilla.

Tunnelmallista ja kaikinpuolin mukavaa syksyä sinne suunnalle 😊 Kirjoitinkin jo tolle toiselle lukijalle, että käytiin just äidin kanssa lenkillä ja miten kaunista ulkona onkaan. Täytyy kyllä muistaa nyt nauttia syksystä ja sen kauneudesta ennen kuin lehdet tippuvat puista.. Niin ja rentouttavaa illanjatkoa 😊
merenhelmi.indiedays.com
Saara
,
Hei ihana postaus, on tosi mukavaa että vastasit noin todentuntuisesti kysymyksiin 😊) miten elämä Kuopiossa rullaa? onneks mäkin pääsen ens viikolla sinne, koti on siellä missä puijontorni on 😃

http://iwannabuyit.blogspot.fi
Kata
,
Voi että, ihana kommentoida kun vastaat kaikille aina niin ihanasti. 😊 Ja ulkona on kyllä nyt niin ihanan kaunista, nyt varsinkin kun aurinko paistaa ja puut on ruskassa niin on ihana kävellä ulkona, meillä on pieni koiranpentu niin sen kanssa on kiva kävellä ja ihastella maisemia. 😊 Rentouttavaa illan jatkoa myös sinulle <3
merenhelmi,
Moikka Saara 😊 Itseasiassa muuttoni on nyt vähän viivästynyt muuttojärjestelyjen takia, mutta lauantaina olisi tarkoitus hinata tavarat ja itseni Kuopion asunnolle.

Sinulla oli varmasti onnistunut Ibizan matka! 😊 Juuri kesällä mietittiin Aneten kanssa lähdetäänkö Ibizalle vai Palmaan, mutta Ibiza on kyllä jäänyt mietityttämään, että sinne on vielä päästävä. Mitä mieltä itse olit kyseisestä lomakohteesta?

Odotan itsekin ihan innoissaan, että pääsen Kuopioon ja laittamaan asuntoa oman näköiseksi 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Voi Kata kiitos kauheesti! Ja oi että, koiranpentu! Minkä rotuinen koira teillä on? Varmasti ihan älyttömän suloinen. Onko se sun oma, vai teidän perheen? Muistan niin elävästi sen ajan kun Paavo oli ihan pikkuinen ja se oli kyllä sellainen sydämensulattaja... Nauti täysillä pentuajasta pienen koiran kanssa ja muista ottaa paljon kuvia pikkuisesta 😊 <3 Syön tässä just aamupalaa ja kun katsoo pihalle niin on kyllä pakko päästä lenkkeilemään tonne auringonpaisteeseen. Ajattelin, että käveltäisiin Paavon kanssa yksi meidän vakio rantalenkki. Ja illalla voisi kyllä mennä ottamaan myös asukuvia, niin upealta ilmalta näyttää taas. Ruska vaan menee aina niin nopeasti ohite, että täytyy muistaa nyt nauttia tästä ajasta 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kata
,
Hih pomeranian on meillä sellane pikkunen nallekarhu, instassa on pari kuvaa jos haluat käydä kurkkaamassa. 😊 Poikaystävän kanssa hankittiin pari kuukautta sitten hänet ja pentuaika on kyllä kivaa. 😊 Siellä keskisuomessa on kyllä ihanaa kun pääsee järven rantaan kävelemään ja varsinkin nyt kun on niin ihanat ilmat ja tosiaan pitää nyt vielä nauttia näistä ilmoista. 😊