meren rannalla

Shorts Zara 
shirt Soaked in Luxury
watch Gant
sunglasses Ray Ban
bag second hand
>
Vielä on joitakin reissukuvia julkaisematta. Nämä napattiin yhtenä aamuna ennen Starbucksiin aamukahville menemistä. Kello taisi olla noin yhdeksän ja rannalla oli vielä tuohon aikaan melko tyhjää, joten "pystyi" ottamaan hetken kuvia. Noin yhdentoista aikoihin rannat oli nimittäin jo ihan täynnä! Voi kun pääsisi jonnekin lämpöiseen lomalle! Ulkona on niin pimeää, kylmää ja märkää!

Mutta nyt meen lämmittämään saunaa, tekemään kasvonaamion ja lukemaan kirjaa. Mulla on muistaakseni neljä tenttiä tulossa, joten niihin täytyy valmistautua ihan ajan kanssa. Yritän tehdä päivisin mahdollisimman paljon hommia, jotta näin illalla on aikaa rentoutua! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei, miten sun opinnot on sujunut? Olen itse harkinnut valmennusvuotta ja sen jälkeen yliopistoon hakemista. Koitko, että opistovuodesta oli hyötyä? Kuinka monta opintopistettä sait sitä kautta kasaan?
Ihanaa joulun odotusta sulle <3
merenhelmi,
Moikka ja kiitos kivasta kommentistasi! 😊

Mun opinnot ovat lähteneet ihan hyvin käyntiin joo. Mulla on tällä hetkellä menossa muun muassa ruotsia, markkinoinnin kurssi, pankki- ja vakuutustoimintaan liittyvä kurssi ja muutamia pakollisia ns. tutkimuskursseja (tilastollisten menetelmien perusteet jne). Osa kursseista on tosi mielenkiintoisia etenkin toi markkinoinnin kurssi ja pankki- ja vakuutustoimintaan liittyvä kurssi, mutta esim. noi pakolliset ns. tutkimuskurssit on kyllä supertylsiä 😃

Mä olin tosiaan Alkio-opistolla kauppatieteiden valmennuksessa ja koin, että siitä oli tosi paljon hyötyä. Tehtiin syyslukukautena (välillä elokuu-joulukuu) kauppatieteiden perusopinnot kasaan ja kevätlukukausi oli kokonaan pääsykoevalmennusta (tammikuusta toukokuun puoliväliin saakka). Keväällä ei tehty siis ollenkaan avoimen kursseja. En muista tarkalleen montako opintopistettä tein sen syksyn aikana kun siitä on jo aika pitkä aika, mutta mitä noista perusopinnoista nyt tulee... Muistaakseni joku 30-40 pistettä jos en nyt ihan väärin muista!
Mutta jatkoin itsenäisesti avoimen kursseja ton Alkio-opiston vuoden jälkeen jäädessäni pääsykokeessa ekalle varasijalle 😃 (en unohda sitä koskaan, kouluun pääseminen jäi sillä kertaa niin lähelle, muuta niin kauaksi! 😃). Jatkoin sitten toisen vuoden avoimessa ja ennen kuin aloitin yliopiston, mulla taisi olla 72 pistettä valmiina, että kyllä niitä itsenäisesti saa myös tehtyä ihan hyvällä tahdilla jos haluaa! 😊 Mutta tietenkin opetuksen kanssa kurssien käyminen voi olla tietyltä osin helpompaa. Mutta tämäkin riippuu niin henkilöstä mikä kenellekin sopii parhaiten.

Mutta Alkio-opistolla tehokkaalle opiskelulle on ainakin tosi hyvät edellytykset kun ei tarvinnut tehdä itse ruokaa (siellä sai aamupalan, lounaan ja päivällisen, eikä kaupasta tarvinnut hakea oikeastaan kuin vähän iltapalaa), koulu oli ihan vieressä joten koulumatkoihin ei mennyt aikaa, oli mahdollisuus osallistua liikuntatunneille (
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Moi Veera,

laitoin sinulle sähköpostilla viestiä. Toivottavasti voit vastata mahdollisimman pian. 😊

t. Riikka

merenhelmi,
Moikka, vastasin äsken! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167