merkkituotteita maailmalta

Ootteko vielä huomanneet, että tällainen vähän erityyppinen nettikauppa, Brand City Club, on rantautunut nyt Suomeenkin? 

Kyseisellä verkkokaupalla ei ole ollenkaan varastoja, eikä sille tule näin ollen ollenkaan hävikkiä. Tämä mahdollistaa sen, että verkkokauppa pystyy myymään tuotteita hyvin edullisesti. Kyseessä on ns. outlet tyyppinen verkkokauppa, mikä kokoaa maailmalta kaikkia eri laatuvaatteiden ja tuotteiden erikoiseriä yhteen. Kyseessä ei ole siis mikään tiettyjen merkkien verkkokauppa, vaan uusia brändejä tulee myyntiin joka viikko. Siinäkin mielessä on kiva mennä selailemaan tuotteita kun kaikki myydään 30-70% alennuksella ovh. hinnoista. Kaikki tuotteet ovat ns. outlethinnoiteltu.

Kun erä esimerkiksi vaatteita tulee Brand City Clubiin myyntiin, niitä on aina rajoitettu määrä ja ne on myynnissä vain hetken aikaa. Myyntiajan sisällä asiakas voi tehdä tuotteeseen/tuotteisiin ennakkotilauksen. Maksamisen jälkeen asiakkaan ei tarvitse tehdä enää mitään, vain odotella pakattia saapuvaksi. Kun tietyn tuotteen myyntiaika on umpeutunut, se määrä mitä asiakkaat ovat tuotteita tilanneet, lähetet��än maailmalta Brand City Clubin Lempäälän myymälään. Kaikki tuotteet tulevat suoraan tuotteiden merkinhaltijoilta ja näiden maahantuojilta Euroopasta ja Yhdysvalloista. Lempäälän myymälässä lähetys pilkotaan osiin ja lähetetään asiakkaille ympäri Suomen.

Maailmalla tällainen verkkokauppasysteemi on hyvin suosittu ja nyt me täällä Suomessakin päästään hyödyntämään tätä. Ennen minua ainakin arvelutti kaikki tullien kanssa mahdolliset setvimiset ja nyt kun tekee tilauksen, se on siinä, eikä tarvitse miettiä sen enempää.

Ps. Jotta pääsee tekemään tilauksen verkkokauppaan, tulee ennen sitä liittyä klubiin. Liittyminen on nopeaa ja tietenkin ilmaista. Tämän linkin kautta voit halutessasi liittyä Brand City Clubiin. Klubiin liittyneet saavat myös tiedon uusista tarjouksista ennen muita.

Lisätietoa verkkokaupasta saat halutessasi täältä.

Oonkin tehnyt jo ensimmäisen tilauksen kyseiseen verkkokauppaan ja näytän tulevissa postauksissa, mitä kivaa löysin :)

*Yhteistyössä BCC

Tykkää-merkinnät