metsässä

Miten ihanaa olikaan herätä ilman herätyskelloa ja juoda aamukahvit kaikessa rauhassa terassilla. Sen jälkeen lähdettiin Lempin, Linnean ja äidin kanssa keräämään mm. koivun lehtiä (ensi syksyn teeaineksia), mustaherukanlehtiä, mustikanlehtiä ja nokkosia. Oli tosi rentouttava päivä.
Käytiin myös mummolassa käymässä ja kun saavuttiin takaisin kotiin otin aurinkoa terassilla muutaman tunnin ja lueskelin kirjoja. Olipas ihanaa lukea muutakin kuin päntätä ulkoa tuloslaskelman tai taseen eriä ;) Illalla oli tarkoitus paistaa letut, mutta jäinkin katsomaan telkkaria ja nyt teen vielä ennen nukkumaanmenoa hiushoidon.
Ps. Vastasin tänään tämän postauksen kommentteihin. Aloin seuraamaan teitä kaikkia ketkä laitoitte siihen kyseiseen postaukseen oman instagram tunnuksen :)
Hyvää yötä kaikille! Palaillaan huomenna!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hansu
,
Ihanaa kun jotkut jaksaa lähtee metsään kerämään nokkosia, koivunlehtiä jne. Itse lähden jossain vaiheessa metsään keremään marjoja kun olen syönyt pakkasesta melkein kaikki niin pitäähän niitä lähtee kerää lisää 😃 Mitä meinasitte tehdä mustikanlehdistä tai mustaherukanlehdistä?
Jenita
,
Hei! En ehtinyt laittaa instagramtunnustani siihen postaukseen, joten tässä olisi: jenitasofia
janika,
ihania kesäkuvia! ootko lukenut muitakin paulo coelhon kirjoja? 😊 jos et, niin suosittelen ainakin yhtä nimeltä Veronika päättää kuolla, tosi hyviä noi muutkin 😊
jjjanika.blogspot.fi
merenhelmi,
Moikka Janika! Oon lukenut joo, tykkään tosi paljon 😊 Mutta tota Veronika päättää kuolla kirjaa en oo lukenut. Voisi kyllä lukea sen jossain vaiheessa tässä kesällä 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Heips! Ei se mitään, lisäsin sut nyt mun instagramiin 😊 Mukavaa kesäpäivää!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Oi kannattaa kyllä ehdottomasti 😊 Sellaiset herkut on niin terveellisiä. Sitten syksyllä, talvella ja keväällä on niin kiva etsiä pakkasesta ravinnepitoisia marjoja jugurtin, puuron, pirtelön ym. sekaan ja nyt kesällä syödä niitä ihan tuoreena. Metsässä oleminenkin on niin rauhoittavaa ja rentouttavaa 😊

Me kuivaamme lehdet ja teemme niistä erilaisia viherjauheita. Näitä ravinnepitoisia viherjauheita voi käyttää mm. teehen, viherpirtelöihin, ruokien sekaan ym. mitä vaan keksii.

Kivaa, kesäistä päivänjatkoa!
merenhelmi.indiedays.com