Mihin säästän rahaa?

.... Sydämen tykytyksiä aiheuttavaan Alexaan! 

Aloitin näin syksyn alkajaisiksi kunnon säästökuurin, käytännössä olen siis entistä tarkempi rahankäytöstäni, jotta voisin tehdä todeksi tämän haaveeni. Aloitankin tänään pitämään kirjaa kaikista menoista ja tuloista, jotta pysyisin entistä paremmin kärryillä, mihin rahaa käytän ja mihin voisin käyttää sitä entistä vähemmän. Koska rahaa menee väistämättäkin tähän valmennuskurssiin, asumiseen, matkoihin ym. pyrin olemaan tosi tarkkana, etten käyttäisi rahaa hirveästi mihinkään ylimääräiseen. Olen myös päättänyt, että jätän ulkomaanmatkan väliin tänä syksynä ja keskityn senkin ajan säästämiseen ja opiskeluihin. Elämä on päätöksiä ja laukkukokoelmani on todella vailla tätä yksilöä!
En unelmoi suuren suuresta laukkukokoelmasta, vaikka näitä rakastankin. Haluan pitää kokoelmani mahdollisimman tehokkaasti minua palvelevana, ovathan laukut käyttötavaraa! Tällä hetkellä kaipaan vain tosi paljon tällaista laukkua (kuten Alexa on) jota voi käyttää monella eri tapaa. Minulla ei ole vielä yhtään yksilöä, jossa olisi pitkä olkahihna. Alexan saa kätevästi olalle niin, että molemmat kädet jää vapaaksi, vaikkapa shoppailulle ;)  (unohtakaa kaksi viimeistä sanaa)

♥ Ja laukuista puheenollen: Olen luopumussa Louis Vuitton Neverfull MM kokoisesta laukustani monogram kuosissa. Jos haluaisitte kotiuttaa minulta kyseisen kaunokaisen, ottakaa yhteyttä (merenhelmi@hotmail.com) !

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Voih, miten raaskit luopua tuosta ihanuudesta?!