Millainen on unelmiesi mies?

Ja taas yksi osio vastauksia teidän laittamiin kysymyksiin! Vielä tämän jälkeen on luvassa 1 osio. Edelliset blogikirjoitukset, joissa olen vastannut teidän laittamiin kysymyksiin löytyvät täältä, täältä  ja täältä ja täältä.Unelma ammattisi?
- Tätä kysyttiin jo aiemmin, mutta: Kaupalliseen alaan liittyvä, jossa voisin mahdollisesti yhdistää kosmetiikan ja kauneuden. Haluaisin edetä työssä pitkälle, saada paljon vastuuta ja tuntea onnistumisen tunteita, sekä kehittyä aina vain paremmaksi. Koskaan ei tule olemaan täysin "valmis", mutta aina voi kehittyä siinä mitä työkseen tekee.
Paljonko tienaat blogilla?
- Mikä on paljon?
Jos voisit antaa vinkin 15-vuotiaalle itseltäsi, niin mikä se olisi?- Ei kannata kapinoida, vaan kuunnella kiltisti vanhempien neuvoja. :) He ovat yleensä aina oikeassa monessakin asiassa. Niin ja kannattaa opiskella ahkerasti, nukkua hyvin ja harrastaa liikuntaa. :) 
Oletko syntynyt Suomessa?- Olen. 
Oletko koskaan saanut negatiivista palautetta blogistasi? Jos olet niin millaista?- Kyllä. Varmasti aika moni blogin kirjoittaja joutuu kohtaamaan saman. Mistähän olisi ollut aiheellista kritiikkiä.. Ei tule nyt mieleen mitään yksittäistä esimerkkiä. Aika suuri osa negatiivisesta palautteesta on ollut niin sanotusti "turhaa suunsoittoa" :) Mutta olen tottakai saanut oikeasti kritiikkiä, niin sanottuja parannusideoita blogin suhteen jne joita on ollut tottakai mukava lukea. :) 
Miten suhtaudut negatiiviseen palautteeseen?- Aiheellinen kritiikki on tietenkin ok. :) Aiheettomat negatiiviset kommentit jätän omaan arvoonsa ja niistä en välitä vähääkään. 
Missä maissa olet käynyt?- Pohjois-Amerikassa ja Euroopan maissa. Tänä vuonna matkustelen paljon. ;)

Onko isäsi alunperin amerikkalainen vai suomalainen, joka on vain muuttanut Amerikkaan?- Alunperin amerikkalainen. 
Unelma lomakohde?- Haluan Intiaan meditoimaan. Maailma on täynnä unelma lomakohteita. :) 
Tulevaisuuden haaveet?Tässä muutama...

- Matkustella paljon
- Asua ulkomailla
- Elää elämä, jossa on paljon onnea, rakkautta ja menestystä
- Olla hyvä, huolehtiva ja rakastava äiti
- Tanssia balettia
- Päästä kauppakorkeakouluun. Tai opiskelemaan kauneusalaa.
- Nähdä maailmaa!!!<3 
- Oppia hyvin puhumaan kieliä. Haluan oppia ruotsin ja englannin todella hyvin.
- Kehittyä blogin kirjoittajana ja oppia paremmaksi valokuvaajaksi.
- Oppia golfia, laitesukeltamaan ja laskettelemaan laudalla.
- Lähteä merelle purjehtimaan.

Mikä on ollut kallein ostoksesi?- Louis Vuitton Alma laukku. Mutta samalla sekunnilla kun näin laukun niin tiesin, että se on minun. Laukku on elämäni rakkaus;)

Missä olet töissä?- Vastaan urheiluvaateosastosta Citymarketissa.
Kuinka monta kertaa olet seurustellut?- En ikinä aiemmin ennen tätä hetkeä.

Kuinka monta kertaa olet seurustellut?- En koskaan aikaisemmin ennen tätä hetkeä.

Suosikkivaatemerkit?
- Burberry, Gant, Ralph Lauren, Gant, Hilfiger jne.

Missä haluaisit asua viiden vuoden kuluttua?- En ainakaan Suomessa.

Kauneus vai älykkyys?- Ei tollaista voi oikein kysyä. Millä tavalla, kumpiko? Vastaan, että molemmat. Sisäinen kauneus on ulkoista kauneutta tärkeämpää.

Mitä kadut?
- En kadu mitään. Olen tehnyt elämässäni virheitä ja sellaisia asioita, jotka olisin voinut jättää tekemättä. Mutta olen ottanut niistä opikseni. Elämä on kasvun aikaa ja kaikesta oppii. Katuminen ei saa aikaan kuin negatiivisia tuntemuksia. Pyrin ajattelemaan niin, etten kadu yhtään mitään. Ajatellaampas näin... Olisiko elämäni tällaista juuri nyt, jos en olisi tehnyt kaikkia niitä virheitä? Tykkään elämästäni hurjasti tällä hetkellä ja olen kiitollinen niistä asioista, joita voisin (periaatteessa) katua. Kaikki päätökset ja elämässä tapahtuneet asiat ovat vieneet elämää eteenpäin tavalla tai toisella. Yksi asia vaikuttaa aina toiseen... En kadu mitään.

Kuinka useit kokkaat?- Saamme koululla kolme kertaa päivässä ruuan, joten tämän vuoden aikana olen kokannut todella vähän. Ensi kesänä alan tekemään enemmän ruokaa.

Millainen asuntosi on, onko sinulla kämppiksiä?- Asun nykyisessä asunnossani enää kuukauden. Ennen kesää muutamme poikaystäväni kanssa Tampereelle, mutta emme ole vielä löytäneet hyvää asuntoa. Asun tälläkin hetkellä poikaystäväni kanssa.

Kolme parasta asiaa ulkonäössäsi?- Pitkät, hyväkuntoiset ja vahvat hiukset, huulet ja silmät.

Kolme asiaa joista et pidä ulkonäössäsi?- Ei tule mieleen mitään tiettyjä, mutta haluaisin olla paremmassa kunnossa ja alan kesällä liikkumaan todella paljon! :)

Oletko koskaan seurannut mitään tiettyä "teinityyliä"?
- En ole.

Millainen olit ylä-asteella?- Olin todella kiltti tyttö.

Lempikouluaineesi?- Psykologia, äidinkieli ja terveystieto
Mitä mieltä olet maahanmuuttajista?- En valitettavasti ota tähän asiaan kantaa täällä blogin puolella. Eikä tohon kysymykseen voi yksiselitteisesti vastata.

Mistä kalliista hankinnasta haaveilet?- Kultaisesta kellosta, kultakaulakorusta ja aidoista helmikorviksista. 
Jos saisit valita yhden niin mitä laukkua käyttäisit joka päviä loppuelämäsi ajan?- Louis Vuitton Alma laukku, ja mustana. 
Mitä kieliä puhut?- Suomen lisäksi englantia ja ruotsia. Mutta haluaisin oppia ne kielet paremmin.

Montako tuntia tietokoneella olet päivässä?- Blogin takia monia tunteja, riippuu päivästä. Useimmiten 1-4h.

Suosikkiherkkusi?- Tummasuklaa.
Nypitkö kulmakarvojasi?- Nypin ja kestovärjään.

Syötkö koskaan mitään roskaruokaa?- Todella harvoin.

Mikä on sun lempiruoka?- Monet herkulliset kasvisruuat. Ei ole mitään tiettyä.

Kuinka monta miestä sulla on ollut, eli kuinka monen kanssa ole ehtinyt seurustelemaan?- En ole seurustellut koskaan aikaisemmin, ennen tätä hetkeä.

Tapailetko jotakin miestä/seurusteletko?
- Seurustelen.

Missä hänet tapasit?- Kun olin pelaamassa sählyä. 
Mitä seuraat tv:stä?- En mitään. Katson telkkaria todella vähän. Jos jotain katson telkkarista, katson joskus harvoin jotain leffoja mitä ollaan vuokrattu. 
Haluaisitko lapsia?- Oi, kyllä haluan.

Missä asuisit jos voisit asua missä missä vain?- Australiassa.

Paljonko kallein laukkusi on maksanut?- Hmm. Alma oli muistaakseni 1300.
Milloin olet viimeksi suudellut?- ;)

Kerro jotain ensirakkaudestasi?- Lupaan, että kerron jokin kaunis päivä. :)
Onko sulla ajokortti?- Ei vielä. Ajan ajokortin ulkomailla jossain vaiheessa.

Suositko luomua?- Kyllä. Pyrin suosimaan luomua niin paljon kuin mahdollista.

Eikös sulla ollut lukiossa lyhyt matematiikka? Miten olet sillä pärjännyt kauppatieteiden ja psykologian tilastotieteen opinnoissa?- Oli lyhyt matematiikka ja voin kertoa, että vaikeaa on ollut! Mutta kaikesta selviää ja kaiken oppii jos tarpeeksi haluaa. Mutta on ollut hankalaa matematiikan kanssa. 
Millainen suhde sinulla on alkoholiin?- Nykyään juon alkoholia todella vähän. 18 vuotiaana join useammin. Tällä hetkellä pidän alkoholilakkoa, en juo (ainakaan) kolmeen kuukauteen pisaraakaan alkoholia.

Mitä asioita arvostat eniten elämässäsi?- Äitiä. <3
- Terveyttä- Itseäni- Hyvää, terveellistä ruokaa- Henkistä ja fyysistä hyvinvointia


Millainen on unelmiesi mies?- Olli on.. Pitkä, urheilullinen, rehellinen, itsestään huolehtiva, kunnianhimoinen, komea, ymmärtäväinen, rohkea, ystävällinen, kiltti, luotettava, fiksu, itsevarma, impulsiivinen, jolla on positiivinen ja hyvä asenne elämään. Joka kohtelee minua todella hyvin, ja arvostaa minua. Mies, jonka seurassa voin olla täysin oma itseni ja jonka kanssa on helppoa olla. Sellainen, kenen kanssa voin keskustella asioista ja jolla on hyvät ihmissuhdetaidot. Joka osaa arvostaa myös pieniä hetkiä.<3  Ja arvostaa minua. :) 
Ps! Vastaan kommentteihin kun tulen illalla töistä kotiin! Nyt ihanaa päivänjatkoa ihanat! ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ihanaa, että olet löytänyt rakkaan 😊 vaikutat tosi aidolta ja ihanalta ihmiseltä. Itse pyörin paljon Tampereella. Jos sut näkee jossakin, saako tulla moikkaamaan? 😊

Ihanaa päivää sulle!

-t
Anonyymi
,
Paljon onnea Veera ja Olli ! ♥ Jotenkin ihanaa, että olet saanut rinnallesi samantyylisen elämänkumppanin, onnellisia ja mieleenpainuvia hetkiä teille...:)

-P
Anonyymi
,
Myös tesoma on nykyään todella levotonta aluetta :/

hyhky/haapalinna on lähellä keskustaa mutta kuitenkin poissa ydinkeskustan hälinöistä! 😊 ihania asuntoja sisältä ja ulkoa 😊
Tykkään myös hirmuisesti hatanpään alueesta ja tammelan alueesta 😊 jos on reipas niin yliopistolle on lyhyt matka hatanpäältä 😊
Anonyymi
,
oi onnea sulle ja poikakaverillesi!:)<3 varmaan aika moni tykkäisi jos laittaisit kuvia hänestä tänne blogiisi? 😉
merenhelmi,
Hei kiitos teille aivan valtavasti kun tulitte kirjoittamaa näistä alueista!! 😊 olen ottanut jokaisen kommentin hyvin huomioon, kiitos. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Joo, olen kyllä kuumeisesti etsinyt sopivaa! 😊 Voih kiitos ihana! Onnea sinullekin asunnon etsimiseen, toivottavasti hyvä ja sellainen mitä etsitkin, niin osuu kohdalle. Aivan varmasti!! 😊 Jos olet tampereella niin laita viestiä, jos haluat vaikka lähteä kahvikupposelle, ja kaikki muutkin Tampereen alueella asustelevat lukijani. <3 Olisi niiiin parasta tavata blogin lukijoita, koska en tunne tampereelta oikeesti ketään. 😟 Olisi tosi kiva tutustua teihin lukijoihin paremmin 😊

Ihanaa päivää!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hih kiitos aivan todella paljon. <3 Olen kyllä löytänyt niin upean ihmisen, että voin vain hymyillä ja olla vallan kiitollinen tästä ihmisestä. Tuntuu, että hän on sielunkumppani. 😊 Kiitos ihan todella paljon ja paljon iloisia ja onnellisia hetkiä sinullekin. <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos, ja halaus. <3 Hän on kyllä niiin mahtava, ettei mitään rajaa!!:)

Tottakai voin laittaa. Olli kysyy minulta useasti "Veera milloin otetaan kuvia!" Heh, maailman söpöin. 😃 Haluaa, että valokuvataan. Ja sehän sopii minulle ,koska tykkään ottaa kuvia niin paljon. Varmasti tulette näkemään kuvia Ollista. 😊

<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa! 😊

Se olis tosi kiva, tottakai voit tulla moikkaamaan! 😊 Se olisi vain todella mukavaa. Haluaisinkin tutustua teihin lukijoihin paremmin, koska olette niin ystävällisiä ja mukavia. 😊 Ja kiitos, olen kyllä vallan iloinen ja todella kiitollinen tästä voimaa, ja onnea antavasta suhteesta. 😊 Aurinkoista päivää! 😊 <333
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos tosi paljon. 😊 Voi harmi, koska en ole käynyt kovin paljon eri Euroopan maissa. Valitettavasti en ole tehnyt matkoja mihinkään noista maista. Voi harmin harmi!! 😟 Mutta ensi syksynä olisi tarkoitus matkustella todella paljon, joten sitten voisin toteuttaa postauksia kaikista eri kohteista joissa olen käynyt. Voi vitsi, olisin kovasti halunnut toteuttaa sun toiveen... :/ Mutta en ole matkustellut niin paljon, että toivepostauksesta olisi välttis kovin paljon hyötyä, apua tai neuvoja. :/ Mutta syksyllä toteutan paljon, todella paljon matkustusaiheisia postauksia!! 😊 Koska olisi tarkoitus silloin reissata pitkin maailmaa. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167