Minkälainen tyttöystävä olet ja muita kysymyksiä

Heippahei taas! Ennen yhtä kivaa kauneuspostausta ajattelin vastailla teidän laittamiin kysymyksiin! :) Tämän postauksen kuvat ovat viime kesältä, olispa jo kesä..
Millainen teini olit? Oliko teini-ikä vaikeaa vai helppoa aikaa?
- Hmm. Omasta mielestäni olin kiltti tyttö ja aika helppo tapaus. En tiedä mitä mieltä äiti on, mutta uskallan väittää, että hän sanoisi samaa. Kävin paljon tanssimassa ja etenkin ylä-asteella hoidin koulun tosi hyvin. Lukioaika meni töissä:) Nyt kun ajattelen niin en kokenut aikaa mitenkään erityisen hankalana. Olin vähän sellainen oman tien kulkija. Mutta välillä oli ehkä hankalaa se kun stressasin vähän liikaa opiskeluista (etenkin kirjoituksista), töiden tekemisestä ja blogista.
Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
- Apua mikä kysymys. Viiden vuoden kuluttua olen 25 vuotias. En osaa sanoa yhtään. Toivottavasti olen loppusuoralla kauppakorkean opinnoissa. Tämä kommentti sai minut kyllä suoraan sanottuna ihan sanattomaksi :D Jos olen 25 vuotiaana valmistunut yliopistosta, olen ehkä lähtenyt pidemmäksi aikaa ulkomaille. En ainakaan usko, että kannan sylissäni pikkuVeeraa vielä siinä vaiheessa ;)
Millainen suhde poikakaverillasi on sinun perheesesi ja toisin päin? :)
- Kaikin puolin hyvä :)

Millainen olet tyttöystävänä?
- Hmm. Tätä pitäisi ehkä kysäistä joltain muulta kuin minulta :)
Mielestäni on tosi hienoa kun suhde rakentuu sellaiselle hyvälle ystävyydelle. Olen aina oma itseni, kannustava, luotettava, ystävällinen, ymmärtäväinen, suorapuheinen. Mitähän tähän nyt kirjoittaisi :D Haluan tuntea toisen hyvin ja rakastan juttutuokioita.

Tutustutko helposti uusiin ihmisiin?
- Sanoisin, että tutustun helposti uusiin ihmisiin. Mutta tykkään enemmän olla muutaman ystävän seurassa kuin isossa kaveriporukassa.
Jos saisit valita yhden maan missä haluaisit asua koko loppuelämäsi, niin mikä maa se olisi?
- Mä olen noin 5 vuotiaasta saakka haaveillut Australiaan muuttamisesta ja heh ajattelen samaa kuin te! :D Miten voi haaveilla johonkin maahan muuttamisesta kun ei ole edes koskaan käynyt sielä!? En tiedä miksi olen haaveillut aina Australiasta yli kaiken. Sinne vielä lähden kun koittaa oikea aika <3
Millainen olisi unelma-asuntosi?
- Isot ikkunat ja paljon valkoista. Tyylikäs, mutta kuitenkin sellainen koti jossa on persoonallisuutta. Unelmien asunnossani olisi ainakin iso vaatehuone jonne saisin kaikki muruset (laukut :D) nätisti esille, sekä vaatteet ja kengät kauniisti järjestykseen.
Mikä on Suomen paras kaupunki? Miksi?
- Kuopio on kiva kaupunki. Ainakin ulkopuolisen silmin vaikuttaisi siltä, että kaupungissa on sellainen hyvä tunnelma / ilmapiiri. Kaunista luontoa ympärillä ja sopivan kokoinen kaupunki. Siellä on myös paljon kehuttu tanssikoulu, jonne olisi ihanaa päästä joskus balettitunneille ;)

Mikä kauluspaidoissa oikein kiehtoo?

- Siistit kauluspaidat näyttävät aina hyvältä ja perustyylikkäältä.
Tarkkailetko ruokavaliotasi vai syötkö miettimättä sen tarkemmin?
- Tarkkailen. Syön pääsääntöisesti gluteenittomasti. Olen myös huomannut, että maitotuotteet eivät sovi minulle kovin hyvin, joten olen nekin jättänyt melkein kokonaan pois. Kahviin laitan maitoa, mutta muuten olen aika paljon jättänyt ruokavaliostani pois maitotuotteita. Herkut on mun heikkous ja täytyy myöntää, että herkuttelen vähän liian usein. Siihen minun tulisi kiinnittää enemmän huomiota. Kun teen itse ruokaa pyrin suosimaan luomua ja rakastan marjoja. Kokonaisuudessaan pyrin ruokavaliossani monipuolisuuteen. Täällä Alkiolla se on helppoa kun on valmiit ruuat kolme kertaa päivässä, joten enemmän tätä asiaa joutuu pohtimaan sitten kun täytyy taas itse alkaa tekemään ruokaa ;)
Mikä oli pienenä suurin pelkosi?
- Pelkäsin koiria. Muistan edelleen kun huijasin pienenä partionohjaajaa, että olisin allerginen koirille.. Menin nimittäin ihan paniikkiin kun hän sanoi, että ottaa koiransa mukaan seuraavalle partiotapaamiselle. Muistan vieläkin miten paha mieli mulla jäi huijaamisesta.
Mikä muu olisi unelma-ammatti jos kaupallista ei lasketa?
- Ompas hankala kysymys. Uskoisin, että se olisi jokin kauneuteen liittyvä ammatti, jossa saisi olla ihmisten kanssa tekemisissä. Tykkään asiakaspalvelu työstä tosi paljon. Minusta ei olisi ainakaan sosiaali- ja terveysalalle, sillä olen pyörtynyt jo pelkkään verikokeeseen :D
Mitkä kolme asiaa poikaystävässäsi vetävät sinua puoleensa?
- Rauhallinen olemus, päättäväisyys, itseensä uskominen / itsevarmuus (ja ahkeruus, sekä tasapainoisuus) :)
Minkä yhden hyvän ominaisuuden olet perinyt äidiltäsi ja minkä isältäsi?
- Äidiltä ahkeruuden ja reippauden, isältä ruskeat silmät :)
Nahkasortsit vai nahkapaita?
- Eka ;)
Minkä ominaisuuden haluaisit mitä sinulla ei ole mutta jota kadehdit muissa ihmisissä?
- Parempi järjestelmällisyys ja sellainen tietynlainen rauhallisuus.
Laskuvarjo- vai benjihyppy?
- Toivottavasti ei ikinä kumpikaan!
Mitä on kuoleman jälkeen?
- Täytyy myöntää, etten ole ajatellut asiaa kovin paljoa. Toivottavasti jotain hyvää :)

Vielä on tulossa ainakin yksi postaus jossa vastaan näihin teidän laittamiin kysymyksiin. Jos teillä tulee vielä mieleen jotain mitä haluaisitte kysyä minulta niin laittakaa kommentti tämän postauksen loppuun :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

henrietta
,
En ihmettele yhtään miksi haaveilet australiasta! Ukkini perheineen asuu australiassa ja serkkuni oli juuri syys-maaliskuun siellä heidän luonaan. Tykkäsi kovasti olla siellä, ja matkustella ympäriinsä! Itselläkin on haaveissa lähtä pidemmälle matkalle ukkia ja muita sukulaisia katsomaan.. Ehkä sitten lukion jälkeen! 😊 mukavaa päivää sinulle! 😊
merenhelmi,
Ruusunen
,
Täälläkin on yksi Australiasta (ikuisesti) haaveileva! 😊 Se on vaan niin uskomattoman kaunis maa (vaikken ole siellä ollutkaan?). <3
Anna
,
"Millainen olisi unelma-asuntosi?
- Isot ikkunat ja paljon valkoista. Tyylikäs, mutta kuitenkin sellainen koti jossa on persoonallisuutta. Unelmien asunnossani olisi ainakin iso vaatehuone jonne saisin kaikki muruset (laukut 😃) nätisti esille, sekä vaatteet ja kengät kauniisti järjestykseen."

Nykyään tuntuu, että suurella osalla bloggaajista on juurikin tuollainen "valkoinen koti". Mikä on sinun näkemyksesi siitä persoonallisuudesta? Mikä tekisi siitä juuri "sinunlaisesi"?
Nea
,
En ihmettele yhtään että haaveilet Australiasta! Kävin siellä n. 4 vuotta sitten ja on kyllä upea maa <3 siitä asti itsellänikin ollut haaveena muutto sinne (;
merenhelmi,
Oi että <3 Olisi kyllä ihana asua sellaisessa paikassa jossa olisi aina aika lämmintä 😊 <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka,

Hankala sanoa mitään yksittäisiä asioita mitkä tekisi kodista persoonallisen, mutta kodin pitäisi näyttää juuri minun kodilta 😊 <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Jep <3<3 niimpä!!:)
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Oi kuulostaa ihanalta! Toivottavasti pääset pian lähtemään sinne matkalle <3 Onko sinulla lukiota vielä paljon jäljellä? 😊 Minun piti lähteä heti lukion jälkeen, mutta päätinkin vielä opiskella.. 😊 Kun koittaa oikea hetki niin haluaisin kyllä lähteä sinne. 😊 Hyvää illanjatkoa ja rentouttavaa viikonloppua!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hih kiva kuulla, kiitos 😊
merenhelmi.indiedays.com