Minulla on ihania lukijoita


Haluan kiittää jälleen teitä mitä upeimmista kommenteista, olen lukenut jokaisen ja hymyillyt teidän ystävällisyydelle! Blogin kirjoittaminen on niin upea harrastus, ettei toista oo. Kiitos, että saan jakaa elämääni teidän mahtavien lukijoiden kesken ja ilahtua teidän iloisista viesteistä. Ilman teitä en olisi tässä kirjoittamassa, kiitos oikeesti. Olette ihania. Vastaan kommentteihin heti kun kerkeän ja ilmoitan sitten teille kun olen vastannut kaikkiin. Toivottavasti jo tänään! 

Nyt lähden kaupungille hoitamaan asioita.. Pitää mennä pankkiin, kauppaan, postiin... Todella paljon kaikkia asioita hoidettavana taas vaihteeks. Haluaisin keskittyä enemmän blogiini, mutta kunhan saan kaikki hommat valmiiksi, ehdin enemmän päivitellä teille. :)
 En olisi oikeesti ikinä uskonut miten paljon muuttaminen ja paikkakunnan vaihtaminen voi tuoda eteen hoidettavia asioita. Tuntuu, että ensimmäinen kuukausi on vierähtänyt vain paperilappukasan kanssa taistellessa. Mutta olen kyllä kiitollinen siitä, että nyt osaan hoitaa omia asioita paremmin ja seuraavalla kerralla muuttaminen luonnistuu huomattavasti helpommin ja toivottavasti yksinkertaisemmin. 

Ja äiti kuulolle, varaileppas meille Turkin matkat joutessas! ;) Mutta aivan loistavaa päivää kaikille, täällä Tampereella aurinko pilkahtelee pilvien välistä, joten ilomielin hyppään pyörän kyytiin ja lähden kohti keskustaa.
Palaillaan myöhemmin tämän päivän puolella. Minulla on luonnoksissa teille tulossa paljon toivottu blogikirjoitus miten parisuhde on muuttanut minua ihmisenä. Julkaisen sen mahdollisimman pian.  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

LeAnn,
Kiva kirjoitus. 😊 Positiivisia ja välillä vähän syvällisempiä juttuja on kiva lukea. Sulla on ihana tyyli kirjoittaa. ♡
Tsemppiä asioiden hoitoon! 😊
www.blogger.com/profile/151128285253508342
Anonyymi
,
milloin sulla jatkuu työt? 😊
Anonyymi
,
Oi, sulla on niiiin mahtava blogi!! 😊 Ootan innolla sitä postausta mihin tulee ne kysy mun rakkailta-kyselyn vastaukset!! 😊 Alan lukemaan, ihan ehdottomasti!
Anonyymi
,
Tosi ihana blogi!! 😊 Tykkään!
Kun esimerkiks mulla ei ole varaa ostaa mitään
hienoja hoitotuotteita niin voisitko laittaa
enemmän kotikonsteja? Rakastan niitä 😊
Niin joo, ja milloin laitat sen missä jotkut
esittivät kysymyksiä sun rakkaille?
Alan lukea tätä, ihana !!! 😊
Anonyymi
,
Miksi taas Turkkiin? Tuollaisena shoppailijana olettaisin matkasi suuntautuvan kohonkin metropoliin ennemmin kuin ns. tavisten suosimaan Turkkiin.
Minna,
Tästä postauksesta paistaa jälleen kerran läpi jotain ihanaa ja pirteetä - sinä ♥ Oot aivan mahtava ja ihailtava persoona tämän positiivisen blogin kera 😊 Mahtavaa kesänjatkoa sinulle ihana Veera, toivottavasti jatkat postailua yhtä pirteänä 😊

♥ minttusblog.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/054324548714883932
Anonyymi
,
Hei, Koskarin Ur&Pennissä on kelloja tosi paljon väh. -50% alennuksessa! Tänään kävin itselleni ostamassa ihanan rannekellon, kannattaa käydä katsomassa! 😊
Ruusunen,
Tämä se vasta olikin ihana postaus ja itse olet niin herttainen kaikille lukijoille. <3 Olisi kiva saada sun mielipiteitä tuosta Olympus e-pl5 kamerasta vaikka itsellä samainen onkin, ihan vaan uutta näkökulmaa. 😊
www.blogger.com/profile/058781736515498973
Anonyymi
,
Soita mulle heti kun kerkeät:) t: a
Tiina Eliisa,
Heiii <3 oi kuinka kaunis kello! Todella nätti:) odottelen innoissani jo sinun tulevia postauksia 😊) hei niin perustin itsekin blogin 😊 en oikein osaa vielä mitään kun kaikki tämä on niin uutta 😃 😊) mutta koitan opetella. Jos joudat niin tervetuloa tutustuun <3 minulla on jälleen kananmuna päässä kelmun alla muhimassa, tämä on oikeasti parasta hiuksille joten kultainen kiitos vielä siitä postauksesta jossa kerroit tästä mainiosta jutusta <3 valtavan ihanaa illan jatkoa ja hyviä öitä <3 😊
www.blogger.com/profile/035660921224438758