Minulta kysyttyä

Hei kaikki! Vihdoin sain vastattua kaikkiin esittämiinne kysymyksiin. :-) Tähän viittaavan postauksen näet siis tästä.

Luonne


Millainen olet luonteeltasi?
Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen, tyttömäinen, luotettava, ymmärtäväinen, impulsiivinen ja ehkä hiukan oman tien kulkija. :-) 

Kuvaile luonnettasi muutamil sanoilla. :) Minkälaisii luonteenpiirteitä arvostat muissa ihmissä? :)
Edellisessä näkyy luonnettani kuvailevia sanoja. Muissa ihmisissä arvostan eniten rehellisyyttä, luotettavuutta sekä myönteistä elämänasennetta. Tykkään persoonallisista ihmisistä, jotka erottuvat massasta. 

Oletko pinnallinen?
En koe olevani pinnallinen! Tämän blogin pohjalta joku voisi ajatella, että olen pinnallinen, mutta en todellakaan ole. Vaikka olenkin kiinnostunut kosmetiikasta ja rakastan laukkuja, kenkiä, vaatteita.. Se ei tarkoita, että olisin pinnallinen ihminen!

Oletko itserakas?
En ole. Minulla on hyvä itsetunto, mutta en ole itserakas!


Harrastukset
Mitä harrastat?  Tällähetkellä tätä blogia, valokuvaamista, uintia ja lenkkeilyä. (Harrastin 8 vuotta todella aktiivisesti eri tanssilaleja, lähinnä balettia, jazz-tanssia ja nykytanssia, joinakin vuosina jopa 8 tuntia viikossa. Tanssi jäi elämästäni tauolle viime syksynä)
mitä kaikkee liikuntaa harrastat? Tällähetkellä liikuntani rajoittuu aikalailla koiran kanssa lenkkeilyyn ja uintiin. (Minulla on uimahalliin kausikortti kesään asti. Olen käynyt ennen uimaseurassa, mutta nyt vain itse uimassa aina kun ehdin)
Ulkonäkö

Tykkään sun blogistasi tosi paljon, mutta minkäs ikänen sä oikeen olet?
Viime joulukuussa tuli 17 täyteen. :-)

Vau oot kaunis! Mutta kysympä, että kuinka pitkä sä oot? :)
Noin 160cm
Kuin pitkä oot?
Ylempänä vastaus. :-)

Kuin paljon painat?
Noo ei kai tämä mikään salaisuus ole. Suunnilleen 48 kg, ottaen huomioon, että oon aika lyhyt! (Vain 156-157cm)

Mikä sun aito hiusväri on?
En ole ikinä elämässäni värjännyt hiuksiani. Itse ihmettelinkin, miten hurjat sävyerot kuvissani näkyy, johtuen kameran asetuksista ja kuvauspaikan valosta. Ja tosiaan, kesällä hiukseni ovat hiukan auringon polttamat, mutta ikinä en ole hiuksia värjännyt, en sävyttänyt, en mitään, muuta kuin leikannut. :-)

Mikä on sun kuppikokos jos voin kysyy.
Hah. 75D tai 75DD.

oot ihan uskomattomattoman kaunis! mut tää ei tavallaa oo kysymys, mut voisikko tehä postauksen et miten meikkaat arkisin:)? Itseasiassa olen tehnyt jo. :-) Sen näet täältä


mikä into sulla on esitelle tissejä? esimerkiksi viimeisestä kuva kokoelmassa 3/4 osassa tissit esillä, naama jää huomioimatta kun ajattelee voi tyttö rukka. ei pahalla, kiva blogi:)
Empäs ole ajatellut asiaa noin, kuvat mitkä kuvakollaasiin valitsin, ovat kesällä otettuja, joissa on vain sattunut olemaan luonnollisesti helteellä vähemmän päällä.


miks herutat joka kuvassa? 
Joka kuvassa? Voisin vastata samaa kuin edelliseenkin.

Ootko kokonaan suomalainen? :-) Sussa on nimittäin mun mielestä aika paljon eksoottisia piirteitä?
Olen puoliksi jenkki. "Valkoinen jenkki" :-D (Minussa ei ole mitään latinogeeniä ym.)

Luin jo kerran aiemmin kommenttiboksista, että olet puoliksi amerikkalainen. olisi mukavaa kuulla noista juuristasi hieman lisääkin, sillä itsekin olen vain puoliksi suomalainen. tää sun blogi on kyllä aivan mahtava, ja sä vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä! tulen aina iloiseksi kun luen postauksiasi.
Oi kiitos todella paljon! :-) Ja samaa vastaan kuin edelliseenkin.

mitkä ovat parhaat ja huonoimmat puolesi?

Ei kenelläkään ole mitään huonoja puolia, vaan kaikki ovat omia persoonia ja omalla tavallansa kauniita. Itse olen ihan tyytyväinen itseeni ja omaan persoonaani, mutta enhän voi verrata itseäni esimerkiksi isoveljen tyttökaveriin Anetteen joka on huippumalli kisaaja,ainakin 177 cm pitkä ja itse 157 cm, jokainen on kaunis omalla tavallansa. Enkä listaa huonoksi puoleksi sitä, että olen lyhyt. Elämänrikkaus on juuri sitä, että on erilaisia, erinäköisiä ja eri tavalla pukeutuneita ihmisiä. Kun jokainen löytää oman tyylinsä ja on tyytyväinen itseensä niin kaikki ovat kauniita. 


Oletko täysin tyytyväinen omaan ulkonäköösi ja kroppaani?
Ihan tyytyväinen juu, samaa voisin tähänkin vastata kuin edelliseenkin. :-)

Tunnetko joskus olevasi paremman näköinen kuin muut?
En, koska jokainen on omanlaisensa, oma persoona ja omalla tavallaan kaunis, ei voi verrata.

Perhe

Oletko varakkaasta perheestä? Miten sulla on varaa panostaa noin paljon kosmetiikkaan ym. tuollaiseen? Tiedän, että harrastat noita paketteja, mutta minulla ei ole ainakaan varaa tilailla sellaisiakaan edes kertaa kuussa.  Ensimmäiseen kysymykseen vastaus on se, että minulla ei ole mitään käsitystä vanhempieni tilitiedoista, mutta oletan, että aikalailla normaaliporukkaa ollaan. Ja sitten tohon toiseen kysymykseen, että miten minulla on varaa tilailla noita paketteja niin vastaus on, että: Ei minulla olisikaan varaa jos kävelisin joka päivä Stockmannin kosmetiikkaosastolle. Teen meikkitilauksia nettikaupoista (josta merkkimeikit voi löytyä jopa -80% alennuksella ja voimme tehdä tilauksen niin, että tilaamme samalla äidille, kavereille ja sukulaisille, niin säästämme postikuluissa), metsästän erilaisia alennuksia ja tilaan joskus huuto.netistä, josta löydän kosmetiikkaa edullisemmin. Omaa rahaa saan pitämällä kirppispöytää useasti ja tekemällä töitä.

oletko rikas/rikkaasta perheestä?
Itse en ole rikas, etenkään tällä hetkellä! :-D Ja, että olenko rikkaasta perheestä niin vastaus on, että minulla ei ole mitään käsitystä vanhempieni tilitiedoista, mutta olettaisin, että aika lailla normaalisakkia ollaan.

Onko sulla lemmikkejä? On aivan yli-ihana pikku söpöläinen bichon frise poika Paavo.
Onko sulla lemmikkejä ja tykkäätkö elämistä? Pieni koira ja tykkään todella paljon eläimistä! Erityisesti kissoista ja koirista.
Mä voisin ehdottaa yhen toivepostauksen! ;> Että minkälainen perhe on sulla? Esittelisit sun perheen siis. ;) Se onnistuu ja kiitos ideasta! :-) Teen sen postauksen vaikka ihan tässä lähiaikoina!

Kuinka monta sisarusta sinulla on?
Kolme. Isoveli Alex (21v), Lempi (13v), Linnea (11v)

Onko sulla sisaruksia ja jos on minkä ikäsiä?
On sisaruksia, onneksi. :-) Iät näkyy edellisessä.

Ovatko vanhempasi eronneet? Eivät ole.

Koti

Asutteko millaisessa talossa, onko siellä ylellisyyksiä? Asumme isossa omakotitalossa. Ylellisyyksistä voisin mainita HotSpring summit porealtaan (joka on ollut äidin kauan haaveilema), sekä ammattilaistasoisen  trampoliinin.
Missä päin Suomea asut? Keski-Suomessa Äänekoskella.
Ihmissuhteet

Onko ihmisiä joista et pidä ollenkaan tai vihaat?
En vihaa ketään, vihaaaminen on mielestäni turhaa. Olen sillon tällöin törmännyt ihmisiin ja todennut, että emme välttämättä tulisi toimeen keskenämme (mutta en ole jäänyt asiaa sen pidemmäksi aikaa pohtimaan)

Onks sul paljon kavereita?
Sopivasti kavereita ja muutamia hyviä ystäviä. :-)

Ootko koskaan seurustellu?
Treffeillä olen käynyt monesti.

Seurusteletko?
En seurustele.

millainen oot luonteeltas, esim ootko ujo vai uskallatko helposti esim mennä juttelemaan vieraillekin? Luonteeltani olen sosiaalinen, myönteinen ja iloinen. Juttelen todella paljon myös aivan tuntemattomille. (Esimerkiksi lenkillä jään juttelemaan vähintään joka toisen koiran omistajan kanssa) :-D Olin esimerkiksi koko viime kesän asiakaspalvelutyössä kuitenkin suht. pitkiä päiviä, tykkäsin kyllä todella paljon kun sai olla ihmisten kanssa tekemisissä ja näki paljon ihmisiä.

Koulu


Ootko hyvä koulussa?
Historiasta 10 ja ruotsista 6, kaikki muut siltä väliltä. :-D Keskiarvo on nyt lukion toisella luokalla vähän yli kasin pintaan.


kuinka hyvät olet koulussa (numeroita aineista?)
Kirjoitin tähän nyt joidenkin aineiden numeroitani tällähetkellä: Äidinkieli 9, matematiikka 7, ruotsi 6, englanti 6, biologia 8, maantieto 9, uskonto 9, filosofia 9, historia 10, yhteiskuntaoppi 8, psykologia 9, kuvis 9, liikunta 10, musiikki 8. Ja olen siis lukiossa. :>


Lempiainees koulussa?
Terveystieto, psykologia, äidinkieli, liikunta ja kuvis.

Muita

Wau mukava postaus! Mää kysynki heti ekana, että mistä kirppikseltä ostat vaatteita??
Suurin osa löydöistä on Jyväskylän kirppiksiltä, joko itse löydän, tai useimmat on äitini löytämiä, kun hän on innokas kirppiksillä kiertelijä. (Hän tuokin useesti mulle kenkiä ja vaatteita kun tietää mistä tykkään). Jyväskylässä on paljon hyviä kirppiksiä. Välillä käydään keskustan lähellä olevilla kirpputoreilla ja välillä esimerkiksi Seppälänkankaalla.
Jos Äänekoskella käyn kirppiksellä, niin käyn useimmiten siinä "Patina ja Palttoo" -kirppiksellä, jonka osoite on Torikatu 3, 441200 Äänekoski.

Ja että kuka susta ottaa noita kuvia?
Pikkusiskoni Lempi toimii luottokuvaajana. :-) Silloin tällöin ystävät tai äiti, useimmiten kyllä pikkusisko.

Nii ja voitko tehä joskus videopostauksen? :)
Totta ihmeessä! Suunnitelmissa on. :-)

Toi sun banneri on tosi makee (: Mut eiks se oo kans tehty picasalla? =o kun mulla menee omat ihan epätarkoiks, oon varmaan jo kaikkea, ainakin melkein kokeillu :s miten saisin sen noin tarkaks? :o
Aijaa kiitti paljon, omasta mielestäni se olisi nimittäin vaihdon tarpeessa jo. Olen tehnyt sen Picasa kolmosen kuvakollaasi ohjelmalla. Siirrän tarvitsemani kuvat kuvakollaasiin (Enkä muuta kuvakokoa!). Kun kuvat ovat kuvakollaasissa muokattavana, isonnan kuvat niin suuriksin kun ohjelma sallii ja näytölle mahtuu. Sitten painan, että "Luo kollaasi". Kun kollaasi on luotu, menen kansioon ja vasta sen jälkeen pienennän kollaasin sopivan kokoiseksi. :-) Hmm, olikohan vaikeesti kerrottu?

Täydellisiä kuvia! <3 en taida keksiä mitään kysymystä ku tiedän jo kaiken
;-)))!

Itse olet täydellisyys Anna ystäväiseni! Niimpä, taidat tietää. :-)

Seuraatko muitte blogei, jos seuraat ni mitä?
Seuraan melkein päivittäin muiden blogeja, etenkin Jennin pupulandia blogia sekä ystäväni Annan "Anna's life" -blogia. :-) Vierailen paljon muiden blogeissa, vähän mihin satun eksymään.

oletko pihi (paljon kirppispostauksia..) ?
Säästän rahaa siinä, että käyn kirppiksillä, suosin alennusmyyntejä, sekä tilaan kosmetiikkaa edullisemmin esimerkiksi nettikaupoista. Säästän siis asioissa, missä voin aika helpolla säästää. Mutta jos todella haluan jotain, olen siitä valmis myös maksamaan! Olin esimerkiksi todella kauan haaveillut hyvästä kamerasta, enkä kameraa ostaessani edes ajatellut, että paljon kamera tulee kokonaisuudessaan maksamaan, koska halusin vain hyvän kameran! (Ja maksoin kameran siis kesätyörahoillani).

Ite haluisin kysyä, että mikä sun unelma-ammattis on ja että mitkä ovat sulle tärkeimmät arvot elämässä!
Lukion jälkeen olisi ainakin tarkoitus lähteä kosmetologin tai parturi-kampaajan opintoihin. :-) Tärkeimmiksi arvoiksi voisin luetella positiivinen elämänasenne, ymmärtäväisyys, inhimmillisyys, ystävällisyys ja rehellisyys. :-)

vaikutat aivan älyttömän ihanalta ihmiseltä, ja sun blogista paistaa semmonen elämänmyönteisyys ! <3 tuun aina hyvälle tuulelle kun luen sun postauksia! ois kiva jos esittelisit joskus omaa huonettasi :)
Oi aivan ihana kuulla! :-) Huoneen esittely on käynyt monesti mielessä. Teen heti esittelyn huoneestani kun olen saanut uudet verhoni ikkunaani. Ajattelin tehdä huoneestani niin videopostauksen kuin kuvapostauksenkin, kiitti ideasta!
:-)

Ootko matkustellu paljon?
En ole mitenkään paljon, mutta huhtikuussa lähdetään äidin kanssa Alanyaan ja kun pääsen lukiosta niin suuntana on Austraalia. :-)

Ja millä kameralla kuvaat?
Canon 50D, lisänä Canon EF-S 17-55/2.8 IS USM -objektiivi.

Käytäks jotai kuvanmuokkausohjelmaa? Jos käytät ni mitä?
Adobe photoshop CS4, sekä Picasa 3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
merenhelmi,
Ja Anna, tietty piti mainita kun sun blogissa melkein joka päivä vierailen! 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Roosa,
hei kerrankin joku muukin on alle 160cm::) en siis oo ainut! Välillä musta tuntuu et miks mun pitää olla näin lyhyt mut toisaalta pienet tytöt on söpöjä;)Mä oon harrastanu tanssia ny 9 vuotta ja harrastan joka viikko 6x1,5h ja lajeina baletti, jazz ja nykytanssi eli samat ku sulla:)! Mä vaan rakastan tanssimista! mut miks sä sit päätit lopettaa??huh tulipas pitkä kommentti::D
www.blogger.com/profile/078006649943021239
merenhelmi,
Juu, niimpä! 😊
Oho, sähän tanssit paljon ja niimpä, aivan samoja lajeja. :> Itse lopetin (tai pidän taukoa) koska olin töissä vielä alkusyksystä samoihin aikoihin kun tanssitunnit olisivat alkaneet (olisin joutunut jäämään pois monilta tanssitunneilta, koska työ meni tanssituntien kanssa päällekäin ja tykkäsin olla töissä!) Ja sitten halusin tehdä välillä jotain muutakin, (kuten valokuvata, tehdä tätä blogia, käydä uimassa..) koska olin tanssinut niin kauan. Jossain elämänvaiheessa aion taas jatkaa tanssitunneilla käymistä, mutta tällä hetkellä pidän tanssista kuitenkin vähän taukoa, saa nähdä kuinka kauan, elämä näyttää. 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Aino,
HEEIII MEIJÄN MÖKKI ON ÄÄNEKOSKELLA !! (: Ehkä törmään suhun joskus siellä 😃
www.blogger.com/profile/046356823689798722
Anonyymi
,
Jotenkin alkoi huvittamaan noi kommentit heruttamisesta kun ei noissa aiemmissa kuvissa mitään normaalista poikkeavaa edes näy. 😃
Taitaa toi tissikateuskortti vaivata muutamia lukijoita. 😋
Jos niillä valittajilla olisi vähintään D-kuppi niin ne tietäisi ettei isoja rintoja niin piiloteta ellei ihan kaapuun pukeudu eli jos on mitä näyttää niin kyllä sitä voi pientä seksikkyyttä asuissa olla, rinnat on osa naisellisuutta ja näkyy myös usein pukeutumisessa. 😉
Anonyymi
,
Voiko taas olla omapetöntä postailua... "Kaikki on omia persoonia, en vihaa ketään" "saan vanhemmilta tonnin kussa, mutta en silti tiedä ollaanko me rikkaita" "meillä on iso omakotitalo ja poreamm, mutta en silti tiedä ollaanko me rikkaita"

Kai nyt vittu ihminen näkee, että eletäänkö perheessä leveesti vai ei?!?!? ei hyvää päivää taas

Niin ja se on Australia ei Austraalia, ehkä kannattais opetella kirjottaa maiden nimet oikein, ennen ku niihin lähtee. (äikän numero 9, nii varmaa)
merenhelmi,
Hei anonyymi! Kun sanoit, että "saan vanhemmilta tonnin kuussa rahaa" niin voin sanoa, että en ole ikinä saanut edes viikkorahaa. Ja tienaan rahani itse, pitämällä kirppispöytää ja käymällä töissä.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Ninni,
Eksyin tänne sun blogii miss mixistä ja täytyy sanooo et oli tosi positiivine yllätys!! Oot todella eksoottisen näköne ja kaunis<3 Mielenkiintone blogi, rullasin tän kokonaa läpi:-) Jäin nyt sit seurailee 😊

brokenheeels.blogspot.com
www.blogger.com/profile/094056049221449255
merenhelmi,
Aijaa oi kiitti! 😊 Vierailen sun blogissa! :>
www.blogger.com/profile/015246971550904167