Minulta kysyttyä

Tässä vastauksia esittämiinne kysymyksiin :) Jos teille tulee mieleen vielä kysyä jotain niin laittakaa vaikka tämän postauksen kommenttiosioon kysymys tai sitten, onhan minulle Formspring jonne voi myös jättää kysymyksiä.

Hei etkös ollut lukiossa? Tanssitko wanhat? :) - En tanssinut.. Olen elämäni aikana tanssinut kuitenkin niin paljon, niin se ei olisi ehkä tuntunut kovin ihmeelliseltä päästä tanssimaan.. kuvasin mielelläni kavereitani vanhojen tansseissa :)


Oliko sun isoveli big brotherissa joskus? - Joo, olihan Alex BB-talossa :) Veljeni Alex on myös Mister Jyväskylä ykkönen ja Mister Finlandia kolmas :) Minulle on ehdotettu, että tekisin postauksen perheestäni, joten seuraavan kerran kun veljeni Alex tulee käymään niin voisinkin ottaa hänestä muutamia kuvia tänne blogiini :)

Mitä meikkejä käytät arkimeikissä? (Merkki ja väri ) :) - Se vaihtelee aina hiukan päivästä, voisin tehdä arkimeikistä postauksen erikseen niin on helpompi kertoo siinä kuvien kanssa :)

oletko täysin suomalainen, vai onko toinen vanhemmistasi ulkomaalainen?

- En ole täysin suomalainen. Isäni on amerikkalainen. Olen siis puoliksi jenkki. "Valkoinen jenkki" :D (Minussa ei ole mitään latinogeeniä ym)

näätkö kirjoittajien ip-osoitteen tai kaupungin mistä kommentti tulee?
- Tottakai näen. Sitä aina välillä naureskelenkin kun samasta ip-osoitteesta tulee viikko toisensa jälkeen "blogi-inhokki" kommenttia.. Kun tämä minun blogi / jutut niin kovasti ahdistaa niin miten kuitenkin viitsivät sitten joka päivityksen jälkeen käydä kommentoimassa :D

minkä ikäisenä aloitit valokuvaamisen?
- Aloitin valokuvaamisen oikeestaan meidän koiran saapumisen myötä kun halusin ikuistaa koiravauvamme pentuajan :D Siitä se innostus valokuvaamiseen siis lähti. Oli tuolloin 13 vuotias.

ja mitä kameroita sinulla on ollut? - Hmm :D.. Ensimmäinen kamerani minkä ostin oli joku Samsungin peruspokkari, jonka jälkeen ostimme Canon ixus 90 is kameran sekä toiseksi kameraksi Canon Ixus 95 is kameran. Sitten säästin rahaa ja ostin Canon 50D järjestelmäkameran.


mikä kamera sulla tällä hetkellä on?
- Canonin järjestelmäkamera mallia Canon 50d  ja olen ollut kyllä tosi tyytyväinen kyseiseen kameraan :)
miksi oot noin älyttömän kaunis ? (oon ihan järjettömän kateellinen)
ootko harkinnut mallin töitä, uskon että jos kiinnostaa niin kannattaa hakeutua listoilla sut voitaisiin hyvinkin ottaa ?
 - Enpäs ole asiaa ikinä miettinyt kun olen kuitenkin näin lyhytkin! Täytyypäs käydä netistä kurkkaamassa onko tällaisilla 160cm käyttöä.. :D
seurusteletko tai oletko ikinä seurustellut?
- En seurustele. Treffeillä olen käynyt monesti. :)

Mua kiinnostais tietää ootko ikinä ajatellut tai suunnitellut värjääväsi hiuksesi? Tummaksi vai vaaleaksi? Kummaksi värjäisit mieluummin, jos olisi pakko? :D
- Oikeestaan ihmettelin itsekin sitä kun en ole muistaakseni ikinä tosissani suunnitellut värjääväni hiuksia :) Tykkään siitä kun hiukseni ovat luonnolliset ja oman väriset. Mutta jos olisi pakko värjätä niin varmaankin tummentaisin hiukan, koska en voisi kuvitella itseäni blondina :)

Mikä on tulevaisuuden ammatti?
- Itseäni kiinnostaa kauneuteen liittyvät ammatit kuten parturikampaaja tai kosmetologi, mutta myös ravintoon ja liikuntaan liittyvät alat. Vielä on vaikea sanoa tarkalleen, mihin ammattiin juuri haluaisin, mutta aika varmasti jotain kauneuteen, ravintoon tai liikuntaan liittyvää voisin kuvitella itseni tekevän työkseni :) Tällähetkellä kauneuteen liittyvät alat kiinnostavat eniten, mutta aika näyttää :)

Minne haluaisit matkustaa?
- Voi että, todella moneen paikkaan! :) Haaveilen matkustamisesta ja siitä, että pääsen näkemään mahdollisimman paljon erilaisia paikkoja ja kulttuureja. Tällä hetkellä haaveilen Australiaan, Kiinaan, Amerikkaan, Espanjaan... ja moniin moniin muihin eri paikkoihin matkustamisesta :)

Kuka on idolisi?
- Mulla ei ole oikeestaan ikinä ollut ketään varsinaista idolia.. Ihailen monia ihmisiä, mutta en pidä ketään oikein idolina :)

Onnelisin tapahtuma/asia elämässä?
- Tähän on niin vaikea mainita vain yhtä ja tiettyä asiaa.. Mutta esimerkiksi lähimenneisyydestä mieleen tulee turkin reissu, työpaikan saaminen, koiran saaminen jne :)

Kauheinta mitä olet kokenut elämässä?
- Hmm. En ole onneksi joutunut kokemaan mitään aivan kauheaa. Mutta meidän ihanien kissojen menetys oli tietenkin surullista.

Kuinka paljon olet pitkä, ja paljon painat?
- Olen noin 157cm pitkä ja painan 47-48 kg.

Miten harrastat?
- Tämän blogin voisi mainita yhdeksi harrastukseksi, sekä valokuvaamisen, lenkkeilyn ja uinnin.

Mikä on sun seksuaalinen suuntautuminen?
- Hetero

Tiedätkö yhtään mitä haluat tehdä tulevaisuudessa, ammatti jne.?
- Tulevaisuudessa haluaisin matkustella paljon ja mahdollisesti asua ulkomailla ainakin jonkin aikaa, tehdä itseäni kiinnostavaa työtä, saada ainakin muutama lapsi, asua hienosssa talossa ja sisustaa se oman tyylin mukaisesti, omistaa iso vaatekaappi ja paljon hienoja kenkiä ja laukkuja.. :D
En osaa vielä tarkalleen sanoa, että mihin ammattiin juuri haluaisin, mutta kauneuteen (sekä liikuntaan ja ravintoon) liittyvät alat kiinnostavat. Tällä hetkellä suunnitelmissa olisi hakea lukion jälkeen parturikampaajan tai kosmetologin koulutukseen.

mitä mieltä oot politiikasta? jos olet jollakin tapaa kiinnostunut/tai tiedät mitään politiikasta, niin mihinkä puolueeseen kuuluisit mieluiten?
- En rehellisesti sanottuna ole kauhean kiinnostunut politiikasta, mutta voisin kuvitella, että joskus minua kiinnostaa enemmän politiikkaan liittyvät asiat kuin tällä hetkellä. Vaikka minulla on monista puolueista jonkinlainen mielikuva, en ole ottanut puolueista niin paljoa selvää, että tietäisin tarkalleen mihin juuri haluaisin kuulua :)

miksi et enää tanssi? oliko tanssin opetus mielestäsi laadukasta siellä missä sitä harrastit ja olitko tyytyväinen opetukseen?
- Lopetin tanssin, koska minulla oli niin paljon työvuoroja vielä syksyllä, että en olisi jaksanut käydä tanssiharkoissa, töissä ja koulussa samanaikaisesti. Tykkäsin kuitenkin olla töissä :) Olin tanssinut niin kauan, että oli mielestäni kiva pitää siitä vähän taukoa ja tehdä muita asioita, kuten tätä blogia, valokuvata ja käydä uimassa, joihin ei olisi riittänyt tanssiharkkojen aikoihin. Tykkään tanssista paljon, joten ehkä joskus alan taas käydä taas tanssitunneilla, etenkin balettia on ikävä!
Harrastin tanssia Koskelan tanssissa Äänekoskella ja opetus oli pääosin todella laadukasta. Olin siis tosi tyytyväinen opetukseen! :)

Olet siis lukiossa, mikä sun keskiarvo on? (:
- Tällä hetkellä noin 8,3

Kahvi / tee vai limsa? :D
- Ehdottomasti tee, mutta kahvikin menee joskus..

Luin jostain postauksesta, että sinulla on koira. Lenkkeiletkö paljon? (:
- 3-5 kertaa viikossa :)

Haluaisitko seurustella?
- En välttämättä just tällähetkellä, mutta jossain vaiheessa joo :)

Onko sinulla monta hyvää ystävää?
- Muutama hyvä ystävä ja sopivasti kavereita :)

Haluaisitko asua tulevaisuudessa maalla vai kaupungissa?
- Kaupungissa haluaisin. Mutta eihän sitä tiedä, vaikka joskus viihtyisin maallakin.. Näillä näkymin kaupunkieläminen kuitenkin vetää enemmän puoleensa :)

Millä kameralla kuvaat?
- Canon 50D

Mitkä on sun lemppari kengät, jos saa vain yhdet valita ?
- Korkokengät, joissa on sopivasti korkoa ja jotka ovat hyvät jalassa. Voin tehdä tästä vaikka joskus postauksen :)

Mikä on paras kirja minkä olet lukenut?
- Nyt lukioaikana lukeminen on valitettavasti rajottunut lähinnä koulukirjoihin, vaikka haluaisin kyllä lukea monia esimerkiksi äitini suosittelemia hyviä kirjoja. Viimeksi luin kirjan Haukkamies (Elaine Clark McCarthy) ja se oli ainakin todella hyvä kirja, suosittelen! :)

oletko ajo-koulussa? tai meinaatko mennä
- En ole. Mulla ei ole tällä hetkellä oikein tarvetta kortille kun kaikki on niin lähellä ja tykkään liikkua kävellen ja pyörällä. Meinaan mennä joskus myöhemmin :)

Mistä sait idean oman blogin perustamiseen?
- Oman blogin perustaminen oli lähinnä päähänpisto. En ollut aikaisemmin seurannut oikeestaan kenenkään blogia, joten oman blogin aloittaminen tuntui aluksi hiukan vieraalta, mutta nyt olen perehtynyt enemmän tähän blogimaailmaan ja olen kyllä täysin hurahtanut tähän bloggailuun! :)

 Mainitse asioita joista pidät. :)
- Perhe, ystävät, harrastukset, koti, aurinko, rusketus, kesä, oman tyyliset vaatteet, kengät (etenkin korkokengät), laukut, kauniit astiat, sisustaminen, hyvä ruoka, herkut :D, kynttilät ehdottomasti, rentoutuminen, nauraminen, rehellisyys, avoimuus, elämästä nauttiminen, matkustelu, valokuvaaminen, mökkielämä, saunominen, kasvonaamiot, onnistuneet kokeet, onnistumiset yleeensä.. Tää lista on loputon ;D

Ja mitkä ovat asioita, joista et pidä?
- Asioista stressaaminen, väsymys, epäonnistumiset nää tällaset perusjutut, joista kukaan ei tykkää.. Tuli mieleen myös valehtelu, epäinhimmillisyys, epäaitous jne.

Miten pysyt hyvässä kunnossa?
- Hmm :).. Käyn lenkillä 3-5 kertaa viikossa, käyn uimahallissa uimassa matkaa 2-3 kertaa viikossa (tosin en ole mikään kovin nopea uimaan, mutta uin ihan liikunnan ilosta), kävelen tai pyöräilen kaikki koulumatkat ja matkat ystävien luo ja kaupungille ym. Teen kotona vatsalihaksia, selkälihasliikkeitä ja punnerruksia.

Ja mitä syöt päivän aikana! :D
- Syön aamupalan (yleensä puuroa / luonnonjugurttia jonka sekaan laitan marjoja, juon teetä), koulussa (syön koulussa kasvisruokaa ja kunnon annoksen!), koulun jälkeen (yleensä viiliä / rahkaa / kiisseliä / aina välillä leivotaan jotain hyvää. Sekä juon teetä tai mehua), vähän illemmalle (sitä ruokaa mitä kotona, oikeestaan aina tosi terveellistä kuten vihanneksia, riisiä, hyvää salaattia jne), ilalla (mitä milloinkin.. Joskus keitän puuroa tai syön rahkaa / riisikakkuja juuston kanssa / leipää / marjoja ja luonnonjugurttia / marjapirtelöä / joskus harvoin kaurajäätelöä) Mutta voin kyllä paljastaa, että tykkään aivan hullusti lakuista ja suklaasta, joten niitä syön myöskin viikolla ainakin kahtena päivänä :D

Onko mielestäsi Brad Pitt onnellisesti naimisissa?
- Hmm empäs ole asiaa seurannut, eiköhän se ole :)
<

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Enni,
Hei tuli tuosta IP-osoitejutusta mieleen, että esim. samalla kadulla, asuvat henkilöt, jotka asuvat melko lähekkäin ja voisivat esim käyttää mokkulaa tms. vastaavaa, niin se IP-osoite jaetaan randomilla. Eli lähistöllä asuvat ihmiset jotka käyttävät tällaista nettiä, voivat kirjoitella samoista IP-osoitteista sekaisin. Ja esim. koulujen IP-osoite voi olla joissain kouluissa aina yksi ja sama.. Eli IP voi tulla ihan eri kaupungista, kuin mistä kommentoija sen lähettää.

Mutta tottakai yleistä on myös se, että yhdellä taloudella on yksi IP-osoite! Ja on varmasti hauskaa, mikäli neg. kommenttia tulee aina yhdestä ja samasta IP-osoitteesta 😃D
www.blogger.com/profile/020008228745660686
merenhelmi,
Niinjoo sekin voi olla tietenkin mahdollista 😊 Mutta niimpä 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Et kai tosissas luulet että susta vois tulla malli? 160 senttisiä Ei oteta malleiksi, etkä sä nyt niin kaunis (tai persoonallinen) oo. Lisäks sulla on joku kuvassa vaan sama ilme. Eli saahan sitö unekmoida, mutta jos oikeesti luulet pääseväs johonki mallilistoille, niin nolaat vaan ittes...
merenhelmi,
En ole tosissaan asiaa ajatellut enkä aiheeseen perehtynyt, mutta mallihan voi olla esimerkiksi 80cm vauva tai 50 vuotias kotiäiti. Mitä kautta esimerkiksi eri kuvastot hakee eri ikäisiä, näköisiä ja kokoisia malleja kun niitä tarvitsevat? Kysehän ei ole siitä, että pitäisi olla kaunis tai pitkä tai persoonallinen, koska jokaiseen tilanteeseen tarvitaan ehkä eri tyyppinen ihminen, esimerkiksi huippumalleista ei olisi mainostamaan esimerkiksi miesten metsästysasuja? Tämähän on vain minun asiasta tietämättömän käsitys aiheesta, mutta kerro toki lisää jos olet asiaan perehtynyt 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Siis mulla tuli heti vaan mieleen nää ns. "huippumallit" jotka tekee catwalk näytöksiä ja esiintyy muotilehdissä yms.

Mutta kai ne Anttilan-katalogi "mallitkin" malleiksi lasketaan. Anttilan kuvaston sivuille ei nyt kovin vaikeeta oo päästä 😊

meillä meni vaa ajatukset vähän ristii 😃