Minun paras ripsiväri

Kirjoitin vähän aikaa sitten Yves Rocherin meikkivoiteesta, josta sain uuden meikkipussini vakiotuotteen. Samoin on käynyt kokeiltuani Yves Rocherin uutuusripsiväriä
, joka on osottautunut erinomaiseksi. Laskin juuri koko ripsarikokoelmani, ja lukema oli jotain mitä en halua edes ääneen täällä kuuluttaa.. :D Mutta kosmetiikan osalta ovat silmämeikin tekemiseen tarvittavat meikit varmasti niitä, joita olen eniten kokeillut. Niistä kaikista ripsarihylsyistäni, tämä kuuluu parhaimmistoon.
+ Jo ensimmäisellä harjan vedolla lopputulos on oikein riittävä arkimeikkiin.
+ Ripsivärillä saa paljon niin pituutta kuin tuuheutta ripsiin.
+ Tällä saa eroteltua ripset kauniisti.
+ Ei karise ollenkaan, vaan pysyy kauniina koko päivän.
+ Vaikka harjasosa on aika kookas, se mukailee ripsien muotoa ja sillä saa todella kaunista ja näyttävää jälkeä aikaan.
+ Sain levitettyä ripsiväriä myös alaripsiin yllättävän helposti.
+ Ei tee paakkuista jälkeä, vaan erottelee hienosti. (Tietenkin jos laittaa ripsiväriä liikaa, voi ripset mennä hiukan paakkuun).
+ Hinta on aika edullinen ottaen huomioon, että tämä on mielestäni tosi hyvä tuote. (Yves Rocher
12,90€)<

Ripsiväriä saa ostettua täältä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka 😊

Olen ostanut omia kuivaharjoja mistä olen vain löytänyt.. Minulla on monta erilaista. Olen hankkinut niitä ekokaupoista. Sokoksen saunaharja käy varmasti! 😊 Kannattaa etsiä sellainen joka tuntuu omaan käteen ja ihoon sopivalta. Kuivaharjoja on paljon erilaisia.

Valitettavasti en osaa sanoa, että mitkä ovat postikulut vihreä kosmetiikka -verkkokaupassa. Pahoittelen! :/

Mutta ihanaa illanjatkoa ja kiva kun kommentoit. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Enni,
Oletko huomannut missään ripsiväreissäsi, että löytyykö sellaista, joka ei suoristaisi ripsiä yhtä helposti kuin muut? Oma ongelmani on se, että vedenkestävät pitävät kaareuden, mutta muuten kyllä ripset suoristuvat aina todella paljon jos käyttää vesiliukoista maskaraa.

Ja koska sulla on niin monta eri ripsiväriä (ilmeisesti 😊), niin oletko huomannut jossain niistä tällaisia ominaisuuksia, siis vedellä lähtevissä! Kiitos jo etukäteen.
www.blogger.com/profile/020008228745660686
Anonyymi
,
Täällä edellinen anonyymi 😊 Kiitti vastauksesta! Ehkä mäkin voisin kokeilla tota Lumenen Blueberry volumea.
Sellainen korjaus, että laitoin Kanebo 38, mutta tosiaan siis, tuotehan vaihtoi nimeä, eli tarkoitin Sensai 38 ripsaria, ja tarkemmin sitä Sensai 38 Volumising 😊 Kannattaa kokeilla! 😊
Illanjatkot sinnekin <3
Anonyymi
,
Miten kuivaharja käytännössä toimii? Harjaatko sillä kasvojakin ? 😃D Ja mitä hyötyä siitä on ?
merenhelmi,
Moikka 😊

Voin tehdä ihon kuivaharjauksesta postauksen tässä lähiaikoina!:) Kerron siinä tarkemmin!:) Mutta kuivaharja käytännössä toimii niin, että harjataan kuivaa ihoa. 😊 En ole harjannut kasvoja. 😊 Se esimerkiksi edistyttää ihon terveyttä ja kauneutta.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Tässä lyhyesti kuivaharjauksesta (http://www.dermoshop.com/fi/info/articles/vartalon-ihonhoito-5254)

Kuivaharjaus on myös hyvä tapa edistää ihon terveyttä ja kauneutta. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa, jolloin iho pehmenee ja kaunistuu. Se elvyttää verenkiertoa, jolloin ihon aineenvaihdunta kiihtyy. Toimiva aineenvaihdunta on tärkeää, sillä kehon epäpuhtauksista jopa kolmanneksen arvioidaan poistuvan ihon kautta. Kuivaharjauksen ansiosta iho karaistuu, jolloin kehon puolustusmekanismit parantuvat. Se myös kiinteyttää lihaksia ja tasoittaa ihonalaisia rasvakeräytymiä.

Kuivaharjausta suositellaan tehtäväksi päivittäin mieluiten aamulla ja se kestää noin 5-10 minuuttia. Käytettävän harjan tulee olla tarkoitukseen sopiva ja tarpeeksi pehmeä, ettei se vahingoita ihoa. Harjaus aloitetaan kehon uloimmista osista, eli raajoista edeten riittävän lujin, pyörittävin liikkein kohti keskikehoa. Vaikka kuivaharjaus on hyvä tehdä riittävän reippain liikkein, tulisi kuitenkin välttää liian lujaa hankaamista. Erityisen huolellisesti kannattaa harjata selluliittialueet, mutta välttää herkkiä ihoalueita. Kuivaharjauksen jälkeen on hyvä käydä suihkussa tai vähintään pyyhkiä iho kostealla, jotta irronneet solut poistuvat ihon pinnalta. Suihkun jälkeinen ihon kuivaaminen on tärkeää ja sen jälkeen iholle levitetään kosteusvoidetta.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Hei Ni,
Voi ei! Tää oli mulla jo ostoskorissa viimeks mut sit jätinki pois. Nyt kaduttaa kun kirjoitit niin hyvän arvostelun 😟 Ehkä sitten seuraavaan tilaukseen.

p.s mun blogissa on käynnissä arvonta http://suklaaneidit.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/077533150125664631
Anonyymi
,
Onko tuota ripsiväriä saatavana vedenkestävänä?
merenhelmi,
Moikka 😊

En ainakaan löytänyt sieltä sivuilta vedenkestävänä vaihtoehtona :/
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okei joo!:) todella suuret kiitokset kommentistasi <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167