Mitä kahviin maidon tilalle?

Vinkkinä, että jos ei halua käyttää kahvissa maitoa, suosittelen kokeilemaan tätä Alpron kuvassa näkyvää soijamaitoa (Alpro Soya for professionals). Oon kokeillut tosi monet mm. kauramaidot, ja soijamaidot läpi, mutta täytyy sanoa, että tää on mun mielestä ihan parasta kahvin seassa! Samaa sanoi myös ystäväni, joka käyttää tätä käytännössä aina kahvin seassa.

Soijatuotteiden terveellisyydestä ollaan montaa eri mieltä ja pitäisi varmasti lukea itsekin aiheesta enemmän. Mutta ainakin tämän ajan kun olen kokeillut maidotonta elämää, on tämä ollut kätevä ja helppo valinta! Ja vielä tosi hyvänmakuista! Tietenkin voisi opetella juomaan kahvin ihan mustana, mutta en ole ainakaan vielä ihan täysin tottunut siihen :)

Ja tavallista kahvia nyt viime päivinä sen takia, koska nyt ei oo aamulla energia ja aika riittänyt bulletproof kahvin tekemiseen, vaikka se hyvää olisikin!

Te ketkä ette käytä maitoa kahvin seassa ja ette juo kahvia mustana, mitä laitatte kahvin sekaan? :)

Ps. Viime sunnuntaina blogissani oli taas ongelmia ja sivut eivät avautuneet ollenkaan, mutta toivottavasti nyt kaikki tekniset ongelmat olisi vihdoin ohi!

Tykkää-merkinnät