Mitä postauksia haluaisitte lukea enemmän? Kertokaa :)

Huomenta!
Rakastan ja vihaan tätä lukulomaa. Saa nukkua pitkään, aloittaa aamun kaikessa rauhassa juoden teetä, kuunnellen hyvää musiikkia ja lukien erilaisia blogeja. Mutta sitten se lukeminen alkaakin siitä ihanasta aamusta. Nojoo, jokatapauksessa meen tästä tekemään hyvän ja ison aamupalan, on ollut ruokahalu niin kadoksissa nyt vähän aikaa, ehkä tiedostamatta stressaan noista kirjoituksista, turhaan!!! :D Tai en tiedä miks, eiköhän se tästä.

Mutta asia mitä haluaisin kysyä teiltä, on sellainen pienimuotoinen kysely. Teitä lukijoita on kertynyt jo iso joukko (kiitos ja halaus<3) niimpä tässä mahdollisuus kertoa tarkemmin mielipiteenne, siitä mitä haluaisitte tältä blogilta enemmän:

Mitä / minkätyyppisiä postauksia haluaisitte lukea enemmän? 


1. Kosmetiikka-arvosteluja?
2. Vaatejuttuja (asukuvia ym)?
3. Ruokapostauksia?
4. Jotain muuta, mitä?

Kertokaa ihanat :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

R ja M,
Piti vain jäädä kommentoimaa, että minusta blogisi on ihana ja juuri hyvä näin! Juttua riittää kaikesta maan ja taivaan väliltä monipuolisesti. =) Postaus tahtisi on sopiva ja kaikille löytyy kaikkea!

-Riina
www.blogger.com/profile/169818733136046055
Lady Mode,
Haaste.

-Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi,
- Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi ja
- Haasta tämä 15 blogaajalle
www.blogger.com/profile/147014726759342468
Anonyymi
,
Kosmetiikkapostaus ja video postaus aiheena: Miten laitat hiukset tai miten teet meikin 😊
Anonyymi
,
miks et vastaa kaikkiin kommentteihin? siihen yhteen las palmas juttuun missä oli 3 kommenttia niin et oo vastannu.. ihmettelen vaan mikset, ku yleensä vastailet kyllä aina jokaiseen kommenttiin.. :O
Anonyymi
,
ruokajuttuja ja ruokakuvia sekä sisustukseen liittyviä postauksia lisää 😊
Anissa,
Mustakin olis kiva semmonen huonepostaus tai sit koko talo.:)
Olis kiva myös jos tekisit enemmän videoita...?:---)
www.blogger.com/profile/150676454496169693
Dahlia,
Minusta tätä on hyvä lukea tällaisenaankin, tasapuolisesti erilaisia juttuja 😊
www.blogger.com/profile/156885925225925565
merenhelmi,
Kiitoksia kaikille ehdotuksia ja ideoita laittaneille. Pyrin toteuttamaan niitä parhaani mukaan! 😊

Ja voin tehdä postauksen Lancomen meikkivoiteesta, kiitos vinkistä anonyymi! 😊

Ellu:
Kirjoitan englannin ensi syksynä. En oikein tiedä vielä miten aloitan harjottelemaan kun oon englannissa niin surkea. Vinkkejä kenellään..? 😊 Ehkä luen kirjoista, katson elokuvia englanniks jne. En oikein tiedä miten kannattais? 😊

LadyMore:
Heippa! 😊 Tein ton haasteen tässä ihan vähän aikaa sitten, se löytyy täältä:

http://veeramerenhelmi.blogspot.com/2012/02/hello-tanaan-oon-vahan-lukenut-ja.html


- Voin tehdä videot jossain vaiheessa, että miten laitan hiukset ja minkälaisen meikin teen!:) Kiitti ideasta! <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
naanaa,
Mulla olis vinkkejä enkun harjotteluun! 😊 Itte kirjoitin sen tosiaan viime keväänä, oon ollu aina tasasesti 8 oppilas (yläasteelta lukioon joka kurssi on ollut aina 8..) ja kaikkien yllätykseksi kirjoitinkin just omaa tasoa, M:n 😃

Ensimmäinen vinkkini on: katso suosikkisarjojasi ilman tekstitystä. Kuuntelusta voi saada kuitenkin 90p. mikä on lähes kolmasosa koko kokeesta! Mä olen oppinut hurjasti sanoja ja kuullunymmärtäminen on parantunut ihan Gossip Girlin, 90210 jne teinisarjojen kattomisella. Konkreettisia esimerkkejä hömppäsarjojen kattomisen hyödyllisyydestä 2011 kevään kuuntelussa mm. oppimani sanat eturauhassyöpä (Greyn anatomia) ja kofeiiniton kahvi (90210). Mitä ihmeellisimpiäkin sanoja jää mieleen ihan tavallisista tv-ohjelmista, ei tarvitse todellakaan olla mitään tiededokumenttejä.

Toinen, mitä tein oli lukeminen. Luin ihan aikakausilehtiä, niinkun Seventeeniä, Teen Vogueta ja tietysti Cosmopolitania. Niissä on usein pidempiä artikkeleita erikoissanastoineen, mutta ne ovat samalla mielenkiintoisia. Luin myös paljon kirjallisuutta, en mitään maailmankirjallisuuden klassikoita vaan Himoshoppaajaa ja muita chic-lit-kirjoja. Kirjoista varsinkin oppii ainetta varten hyödyllisiä idiomeja, mitä YTL:n sensorit rakastaa.

Näin mä harjottelin kirjoituksiin ja jätin ne sanastojen pänttäämiset muille. Miksei hyödyllinen voisi olla viihdyttävääkin? Toivottavasti näistä vinkeistä olisi apua, tietty me kaikki opitaan eri tavalla.
www.blogger.com/profile/007713239461215433
merenhelmi,
naanaa:
Heippa! 😊
Nyt suuret kiitokset sinulle todella hyvistä vinkeistä ja ohjeista 😊
Aion käyttää noita sun vinkkejä ehdottomasti kun harjottelen kirjoituksiin. Ajattelinkin, että tilaisin Gossip Girl tuotantokaudet ja alan niitä katsomaan. 😊

Kiitos kiitos kiitos! 😊 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167