Mitä postauksia haluaisitte lukea enemmän? Kertokaa :)

Huomenta!
Rakastan ja vihaan tätä lukulomaa. Saa nukkua pitkään, aloittaa aamun kaikessa rauhassa juoden teetä, kuunnellen hyvää musiikkia ja lukien erilaisia blogeja. Mutta sitten se lukeminen alkaakin siitä ihanasta aamusta. Nojoo, jokatapauksessa meen tästä tekemään hyvän ja ison aamupalan, on ollut ruokahalu niin kadoksissa nyt vähän aikaa, ehkä tiedostamatta stressaan noista kirjoituksista, turhaan!!! :D Tai en tiedä miks, eiköhän se tästä.

Mutta asia mitä haluaisin kysyä teiltä, on sellainen pienimuotoinen kysely. Teitä lukijoita on kertynyt jo iso joukko (kiitos ja halaus<3) niimpä tässä mahdollisuus kertoa tarkemmin mielipiteenne, siitä mitä haluaisitte tältä blogilta enemmän:

Mitä / minkätyyppisiä postauksia haluaisitte lukea enemmän? 


1. Kosmetiikka-arvosteluja?
2. Vaatejuttuja (asukuvia ym)?
3. Ruokapostauksia?
4. Jotain muuta, mitä?

Kertokaa ihanat :)
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

naanaa,
Mulla olis vinkkejä enkun harjotteluun! 😊 Itte kirjoitin sen tosiaan viime keväänä, oon ollu aina tasasesti 8 oppilas (yläasteelta lukioon joka kurssi on ollut aina 8..) ja kaikkien yllätykseksi kirjoitinkin just omaa tasoa, M:n 😃

Ensimmäinen vinkkini on: katso suosikkisarjojasi ilman tekstitystä. Kuuntelusta voi saada kuitenkin 90p. mikä on lähes kolmasosa koko kokeesta! Mä olen oppinut hurjasti sanoja ja kuullunymmärtäminen on parantunut ihan Gossip Girlin, 90210 jne teinisarjojen kattomisella. Konkreettisia esimerkkejä hömppäsarjojen kattomisen hyödyllisyydestä 2011 kevään kuuntelussa mm. oppimani sanat eturauhassyöpä (Greyn anatomia) ja kofeiiniton kahvi (90210). Mitä ihmeellisimpiäkin sanoja jää mieleen ihan tavallisista tv-ohjelmista, ei tarvitse todellakaan olla mitään tiededokumenttejä.

Toinen, mitä tein oli lukeminen. Luin ihan aikakausilehtiä, niinkun Seventeeniä, Teen Vogueta ja tietysti Cosmopolitania. Niissä on usein pidempiä artikkeleita erikoissanastoineen, mutta ne ovat samalla mielenkiintoisia. Luin myös paljon kirjallisuutta, en mitään maailmankirjallisuuden klassikoita vaan Himoshoppaajaa ja muita chic-lit-kirjoja. Kirjoista varsinkin oppii ainetta varten hyödyllisiä idiomeja, mitä YTL:n sensorit rakastaa.

Näin mä harjottelin kirjoituksiin ja jätin ne sanastojen pänttäämiset muille. Miksei hyödyllinen voisi olla viihdyttävääkin? Toivottavasti näistä vinkeistä olisi apua, tietty me kaikki opitaan eri tavalla.
www.blogger.com/profile/007713239461215433
merenhelmi,
naanaa:
Heippa! 😊
Nyt suuret kiitokset sinulle todella hyvistä vinkeistä ja ohjeista 😊
Aion käyttää noita sun vinkkejä ehdottomasti kun harjottelen kirjoituksiin. Ajattelinkin, että tilaisin Gossip Girl tuotantokaudet ja alan niitä katsomaan. 😊

Kiitos kiitos kiitos! 😊 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167