Mitä toivoit olevasi "isona"?

Ja taas yksi osio teidän laittamiin kysymyksiin, olkaa hyvä murut! Kuvissa kaunistelee pikkusiskoni Lempi


Kerro jotain perheestäsi, esim. onko sulla sisaruksia, iät yms? - Omistan maailman parhaimmat ja ihanimmat vanhemmat! Minulla on kaksi pikkusiskoa Lempi ja Linnea ja yksi isoveli nimeltä Alex. Linnea on 13 vuotias, Lempi on 15 vuotias ja Alex täyttää 24. Äidin blogin löydät täältä ja pikkusiskoni elämänmenoa pääset lukemaan täältä
Jos sinulla olisi aikaa viisi minuuttia valmistautua kouluun nukuttuasi pommiin, miten meikkaisit tai pukisit? - Pukemiseen minulla ei mene kauaa aamuisin. Löydän kivan asukokonaisuuden useimmiten muutamassa minuutissa, joten pukeutuisin ihan niin kuin muutenkin. Meikkini koostuisi meikkivoiteen levityksestä, sipaisusta poskipunaa, muutamasta kerroksesta ripsiväriä, ja huulille levittäisin hiukan kiiltoa.
Millainen olisi unelmiesi loma? - Riippuu mihinkä lähden. Joskus rantalomat ovat ihan ykkösiä, mutta kaupunkilomissakin on omat hyvät puolensa. Tilanteen mukaan.. :) Haluaisin tänä vuonna käydä Lontoossa, Intiassa ja Pohjois-Amerikassa.
Missä olet matkustellut? - Euroopan maissa ja käynyt Pohjois-Amerikassa.

Oletko töissä? Jos olet, missä? - Kyllä. Vastaan urheiluvaateosastosta Citymarketissa. Puman, Adidaksen ym. urheiluvaatteita laittelen.
Mitä opiskelet juuri nyt?  - Tänä vuonna opiskeluni ovat koostuneet kauppatieteistä ja psykologiasta. (Tästä tullaan kuitenkin soittamaan suuta, joten kirjoitan jo tähän, että teen avoimen yliopiston kursseja, ja olin kauppatieteiden pääsykoevalmennuksessa). 
Mikä on unelmatyösi?  - Kaupalliseen alaan liittyvä, jossa voisin mahdollisesti yhdistää kosmetiikan ja kauneuden. Haluaisin edetä työssä pitkälle, saada paljon vastuuta ja tuntea onnistumisen tunteita, sekä kehittyä aina vain paremmaksi. Koskaan ei tule olemaan täysin "valmis", mutta aina voi kehittyä siinä mitä työkseen tekee.
Pituus ja paino? Olen 160cm pitkä ja painan noin 50kg. (Tosin tällä hetkellä painan ehkä vähän vähemmän).


Millainen on unelmien poikaystäväsi? Kyllä sen tietää kun hänet tapaa, niin se vain menee.

Missä opiskelit peruskoulun jälkeen, entä sen jälkeen? Miten päädyit näihin vaihtoehtoihin? Lähdin lukioon. Se ei ollut yhtään minun paikkani ja oli kieltämättä välillä vähän tuskaa sen käymisessä, mutta loppujen lopuksi olen todella tyytyväinen, että kävin lukion. Lähdin lukioon, koska en päässyt Turun tanssikonservatorioon sinä vuonna ja kosmetologikoulu oli mielestäni vähän liian pitkän matkan päässä. En keksinyt muutakaan vaihtoehtoa.

Oletko ollut koskaan epävarma itsestäsi / ulkonäöstäsi? En ole ollut epävarma, mutta olen ollut vähän liian kriittinen. :)

Kuinka paljon shoppailet, kuinka paljon kuluu rahaa kuukaudessa?
Ai paljonko kuluu ainoastaan shoppailuun? Siihen minulla kuluu 0-2000 euroa kuukaudessa. Tämä vaihtelee todella paljon. Yleensä lähden ulkomaille alennusmyynteihin ja ostan sieltä kerralla niin paljon vaatteita kun saan Suomeen tuotua. :D Suomen kaupoista ostan aika vähän vaatteita.


Miten saat motivaatiota opiskeluun?
En oikeasti mistään.. ;) Mutta kirjotan nyt jotain... Kun menen kirjastoon otan hyvät eväät mukaan ja vihreää teetä termariin. Se motivoi! Ja tietenkin hyvä lukuseura, jos lukee jonkun sellaisen ihmisen kanssa kenestä tykkää!:) Jotenkin ihmeellisesti toisen ihmisen seura auttaa jaksamaan, kun toinenkin lukee vieressä samaan aikaan. Tietenkin se motivoi kun haluaa onnistua ja tietää, että tekee koko ajan töitä sen eteen, että menestyisi esimerkiksi jossain kokeessa. 
Lempiruoka? Hyvä kasvisruoka.

Lempiväri?

Turkoosi.
Mitä toivot olevasi "isona"?

Onnellinen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mieti nyt, Veera on 160cm. joten 50kg on hänellä eri asia kuin vaikka jollain 175cm. Joten täysin uskottavaa et Veera painais vähän alle 50kg. 😊 just sayin!
Anonyymi
,
Moi:) Miten pääsit töihin Cittariin? Lähetitkö jonkun hakemuksen vai kävitkö paikanpäällä kysymässä?
merenhelmi,
Moikka 😊

Tänne missä asun avattiin noin 1.5 vuotta sitten uusi Citymarket. Silloin sinne pystyi hakemaan niin että teki netin kautta hakemuksen ja sitten menin haastatteluihin. 😊 Mutta nyt en valitettavasti osaa vastata sun kysymykseen.. Tottakai aina voi käydä paikanpäällä näyttäytymässä! 😊 Ja katsoa vaikka netistä että pystyykö siellä tekemään jonkun hakemuksen.

Mukavaa illanjatkoa ja onnea työpaikan hakemiseen! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Itseasiassa tällä hetkellä ei ole.. Mutta voisin laittaa tonne mun blogin ihan alimmaiseen nurkkaan vaikka sellaisen blogiarkiston! 😊 Laitan sen vaikka heti niin pystyt lukemaan mun aikaisempia blogikirjoituksia! 😊

Ihanaa iltaa<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Se bogiarkisto on nyt ton Duetto.fi mainoksen alapuolella!! 😊 Sitä kautta pääsee ihan blogini alkuaikojen postauksiin.. 😃 Mutta en ehkä halua pitää tota blogiarkistoa aina näkyvillä.:) Mutta nyt hetken aikaa voin ainaski pitää sitä näkyvillä nii voitte käydä lukemassa mun vanhoja postauksia jos haluutte 😊
<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa hei <33

Joo hei laitan tämän toiveen mieleen ja yritän ottaa kuvat noista huulipunista huulillani tässä ihan lähiaikoina!! 😊 Kirjoitan tän toiveen heti muistiin:) Mä tykkään enemmän siitä Vived rose punasta koska se on käytännöllisempi.. Sopii yleensä useammin eri vaatteiden kanssa mutta toisaalta se Hot Plum on sellainen todella näyttävä puna ja sopii myös juhlameikkiin. Molemmat ovat aivan ihania. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Kiitos! Jään odottelemaan. 😊
Anonyymi
,
Etkai aio laihduttaa enää tuosta 45kg? 😊
merenhelmi,
En ole koskaan laihduttanut. 😊 Enkä aio laihduttaa, olen todella tyytyväinen itseeni, eikä muutama lisäkilo haittaisi minua. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Voitko jo paremmin? Onko tutkimuksissa selvinnyt mitään? Luin aikaisemmasta että syöt antibiotteja? Toivotaan että auttaa! On niin kurjaa lukea ettet ole ihan kunnossa <3