Miten parempi aamu?

Näihin aikoihin monilla alkaa kesäloman jälkeen työt ja/tai koulu. Niinpä aamurutiineja on jälleen hyvä miettiä uudelleen, voisiko niissä olla jotain mitä voisi tehdä toisin, jotta päivä alkaisi paremmin. :)

Miten aamusta parempi...?

- Puhtaat lakanat ja pussilakanat

- 1-2 isoa lasia vettä heti heräämisen jälkeen -kuulemma monia hyviä vaikutuksia keholle :)

- Hyvä kahvi (oon viime aikoina jauhanut itse pavut, tulee parempaa!)

- Täyttävä ja terveellinen aamupala, jonka voi syödä ilman kiirettä

- Siisti vaatekaappi, josta on helppo löytää päivän vaatteet

- Tuoreet kukat makkarissa

- Koulu ja/tai työjutut valmiiksi pakattuna laukkuun

- Jos luvassa on kiireinen aamu tai aikainen herätys, helpottaa ja nopeuttaa aamua huomattavasti, kun laittaa illalla kahvinkeittimeen valmiiksi suodatinpussin, kahvin ja veden, tekee jääkaappiin valmiiksi esimerkiksi tuorepuuron tai smoothien, pakkaa laukun sekä laittaa asun odottamaan esimerkiksi tuolille.

- Jos aamulla kerkeää käydä lenkillä, kannattaa illalla laittaa lenkkivaatteet valmiiksi odottamaan aamua, jotta heräämisen jälkeen lenkille lähteminen olisi vähän nopeampaa. Kun illalla päättää, että käy aamulla lenkin, tulee aamulla helpommin lähdettyä.
- Hyviin asioihin keskittyminen, negatiivisten ajatusten välttäminen.

- Aamusauna. Erityisesti talvella tuli käytyä monesti aamulla saunassa ennen kouluun lähtemistä. Aamulla kun palelti ja väsytti, teki sauna kieltämättä tosi hyvää.

- Bulletproof kahvi. Jos et oo kokeillut, kannattaa ihmeessä kokeilla. On hyvää, terveellistä, sekä pitää nälkää ihmeen hyvin. Bullet kahvi voi sisältää jopa 1000 kaloria. Kyseisellä kahvilla sanotaan olevan monia hyviä vaikutuksia.

- Hyvän kirjan lukeminen / mielenkiintoisen äänikirjan kuunteleminen esimerkiksi samalla kun syö aamupalaa.

- 10-15 minuutin mittainen aamuvenyttely, jooga tai lyhyt treeni.

- Sängyn petaaminen - paljon kivempi tulla takaisin kotiin, kun koti on edes vähän paremmassa järjestyksessä. Kannattaa ottaa aamurutiiniksi. :)

- Kylmä suihku / uimassa käyminen / talvella avannossa käyminen. Ensi talvena mun täytyy kyllä kokeilla avannosta käymistä! Avantouinti muun muassa tehostaa verenkiertoa ja voi vähentää nukahtamisvaikeuksia. Avantouintia harrastavat sanovat sen auttavan erityisesti stressiin ja parantavan mielialaa (lähteet 1,2)

- Koulu- tai työmatka bussilla/autolla menemisen sijasta esimerkiksi pyörällä tai kävellen. Saa raikasta ilmaa heti aamusta, mikä tekee paremman ja virkeämmän olon. Ja jos kävelee esimerkiksi kouluun, tulee päivän lenkki tehtyä samalla. Kun kävelee kouluun, voi samalla kuunnella esimerkiksi jotain hyvää äänikirjaa.

- Hyvät ihonhoitotuotteet kylppärissä odottamassa. Aamulla kannattaa levittää iholle ainakin päivävoide ja silmänympärysvoide. Myös esimerkiksi kasvonaamion tekeminen voi piristää aamua ja ihoa tietysti. :)
MayBeautyn The Incredible Face Mask on muuten yksi lemppareistani ihonhoidossa! Olen käyttänyt tätä kyseistä naamiota melko säännöllisesti jo yli vuoden ajan. Tämä on kieltämättä tehokkain kasvonaamio, johon olen törmännyt. Tuote poistaa iholta mustapäitä, rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa, sekä ehkäisee aknea. Kyseisestä kasvonaamiosta oon kirjoittanut aikaisemmin tarkemmin tänne postaukseen, mutta näin lyhyesti sanottuna se jättää ihon raikkaan näköiseksi, sekä sileän tuntuiseksi. Kasvonaamioita mun tuleekin käytettyä käytännössä joka viikko, koska ne pitävät ihon hyvässä kunnossa, sekä puhtaamman tuntuisena ja näköisenä. Kasvonaamion käyttämisestä kannattaakin ottaa ihan säännöllinen tapa ihonhoidossa.
Oletteko te kokeilleet tota kyseistä naamiota? :)

Lisätietoa tuotteesta löydät halutessasi täältä.

 

Tykkää-merkinnät