mökki-ilta

Kun tulin Helsingistä takaisin kotiin siinä viiden maissa ei mennyt kauaakaan kun lähdimme jo tyttöjen kanssa mökille saunomaan ja uimaan. Olin odottanut niin pitkään, että pääsen rentoutumaan, saunomaan pitkäksi aikaa ja uimaan järveen. Luonnonhelmassa olo aina rauhoittuu. Tein kasvonaamion, join paljon vettä, hengittelin syvään löylyissä, hyppäsin järveen, laitoin hiuksiin tehohoidon.. Sanoisinko, että täydellinen ilta :)
Unohdin vahingosssa muistikortin kotiin ja halusin kuitenkin ikuistaa illan rauhallisen tunnelman järvellä. Niimpä nappasin nämä kuvat Lumia 1020 puhelimalla, jolla saa kyllä tosi hyviä otoksia! Voisinkin useammin ottaa kuvia myös puhelimella. Sitä on niin kätevä kantaa mukana kun tulee käytyä kesällä paljon eri paikoissa ja aina ei tuu kuitenkaan otettua kameraa mukaan.
Nyt jatkan matkaa keittiöön syömään iltapuuroa tyttöjen kanssa ja kokeilen uudella yrityksellä teidän kommentteihin vastaamista. Tänään junamatkalla netti ei nimittäin toiminut kunnolla ja mun verenpaine taisi nousta aika korkeelle :D Olen ajatellut, että hankkisin ehkä nettitikun jos noita Helsingin matkoja tulee tehtyä enemmänkin tänä kesänä. Sitä vaan mietin, että toimiikohan junamatkoilla netti ilman ongelmia nettitikun kanssa vai pätkiikö pahasti? Junamatkat olisi niin ihana viettää musiikkia kuunnellen ja blogia tehden :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Veera
,
Voi kuinka kauniit maisemat!<3 Tuollaiset illat ovat parhaita hyvien ystävien kesken! 😊
Heidi
,
Ehkä vähän hölmö toive, mutta olisiko tunnisteisiin mahdollista saada myös treeni/urheilu? Jonkin verran tunnut kuitenkin lenkkiä juoksevan. 😊

Mieletön laatu kyllä noissa Lumialla otetuissa kuvissa, ihania fiilisfotoja!
merenhelmi,
Moikka Heidi! Kiitos toiveestasi, toki onnistuu! 😊

Ja kiitos <3 <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Niimpä, ihan parasta <3 😊 Tällä kertaa oltiin mökillä siskojen kanssa ja Anette oli myös matkassa <3
merenhelmi.indiedays.com