Monta hyvää syytä juoda vihreää teetä

Hei! Oon ollut töissä tosi paljon, joten blogin kirjoittaminen on vähän jäänyt. Ja mulla on muuten teille lukijoille vaikka mitä uutta ja jännää kerrottavaa, mutta niistä saatte kuulla hieman myöhemmin. ;)

Tänä kesänä olen tehnyt ainakin yhden hyvän päätöksen: Vaihtanut mustan teen juomisen vihreään. Vihreässä teessä on paljon terveysvaikutuksia, joista haluaisin muistuttaa teitä lukijoitakin. Vihreän teen terveysvaikutukset :- Syöpäriski pienenee.

- Vihreä tee alentaa kohonnutta kolesterolia, verenpainetta ja verensokeria.

- Muisti pysyy virkeänä. Vihreän teen on todettu vähentävän esimerkiksi aivohermovaurioita, joita ilmenee alzheimerin ja parkinsonin taudeissa.

- Estää liian rasvan ja kolesterolin imeytymistä elimistöön.- Paino putoaa. Vihreä tee kiihdyttää kalorien palamista. 
- Suojaa sydäntä ja verisuonia. Flavonoidit suojaavat sydäninfarkteilta ja sepelvaltimotaudeilta.

- Hidastaa vanhenemista. Vihreä tee suojaa soluja vaurioilta ja vanhenemismuutoksilta.- Estää viruksia.
- Ehkäisee turvotusta.

- Suojaa auringon haitallisilta UV-säteiltä. Ihotautilääkärit ovat vakuuttuneita siitä, että vihreä tee - sisäisesti nautittuna, sekä ulkoisesti iholle siveltynä - suojaa auringon haitallisilta UV-säteiltä.

- Ehkäisee hammasmätää ja pahanhajuista hengitystä.Vihreän teen ainesosia ja niiden vaikutukset:

Vihreän teen nauttimisesta olisikin hyvä tehdä päivittäinen tapa. Vihreää teetä saa marketeista annospusseissa, mutta se on aromikkainta irtoteenä tai jauheena. Vihreässä teessä on kofeiinia, mutta huomattavasti vähemmän kuin mustassa teessä. Vihreän teen kofeiini illalla nautittuna saattaa aiheuttaa joillekin unettomuutta.
Lähteet: suurin osa tiedoista täältä lainattu: Vihreä tee

Ja eikun juomaan kuppi teetä. ;) Hyvät yöt! 


Tykkää-merkinnät