Morning

 Sunnuntaiaamuni...

Olen nukkunut ihanan pitkään, ihastellut ostamiani kukkia, nauttinut aamuauringosta, lukenut hyvää kirjaa ja juonut rauhassa kupin vihreää teetä sohvalla...<3 Olen saanut viettää aamuani iloisen Lempin kanssa, joka leipoi meille kaikille suklaamuffinit aamupalaksi hyöryävän kahvin kanssa. <3 Olen kävellyt pienen lenkin rantaan, ikuistanut syksyn kauneuden ja kuunnellut hyvää musiikkia kotiin kävellessäni:) 

Mutta eipä siinä kaikki, kuulostaisi muuten liiankin hyvältä... Olen kauhistellut, kuinka laatikot täytyisi siivota, en ole ollut yhtään tyytyväinen nyt peiliin katsoessani, olen valvonut viiteen ja muistanut miltä tuntuu jos stressaa itsensä melkein kipeäksi jonkin yhden kokeen takia... Olen laskenut fysiikkaa, mutta en voi uskoa miten hankalaa se voi minulle olla. Olen laskenut epätoivoisesti keskiarvoani ja pähkäillyt mitä ehdin enää tekemään jotta saan keskiarvoni nousemaan vai saanko sittenkään...


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Miten sun korotus lukemiset etenee? 😊
Anonyymi
,
Muistan lukiossa korottaneeni fyssan numeroa kolmella numerolla paneutumalla fyssan alkeisiin atomien sun muiden laskemisessa. Niiden alkeiden ei auta olla hakusessa. Tsemppiä fyssan tenttiin! Ei kai se fyssan numero niin tärkeä ole jollei pyri nimenomaan alalle kuten lääkis, tekniikan eri aloille, proviisoriksi,,,, Etkös kirjoittanut hiljan haluavasi kaupalliselle alalle?
Reetta,
Ihanalta aamulta vaikuttaa ♥

www.blogger.com/profile/102846215624260649
Anonyymi
,
Miten sulla repsottaa noin paljon nuo uggien varret?
merenhelmi,
En tiedä.. 😟 Niin minun kuin lempinkin uggien kohdalla on juuri noin.. Ne varmaan käytössä hieman menee tollaisiksi, en tiedä? 😊 Onko kenellään muulla käynyt noin? Varmaan riippuu vähän siitä uggien mallistakin. Osaako kukaan sanoa tähän mitään?:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moi:) ihan hyvin!:) voisi mennä paremminkin, mutta hyvä kun näinkin:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊
Niimpä! Olet kyllä oikeassa, ne perusasiat on niitä tärkeitä, jotta osaa tehdä niitä haasteellisempiakin tehtäviä.. mutta koe meni yllättävän hyvin.. Aliarvioin ehkä hiukan osaamistani.. Pänttäsin viikon yhtä koetta varten:D Minulla jäi pieni trauma kun en päässyt kemiaa läpi joskus lukion ykkösellä, ja sekin on minulle tosi hankalaa. Niimpä 😊 ei ole onneksi kovin tärkeä. Haluaisin ehkä juuri kaupalliselle alalle, se ainakin kiinnostaisi minua. 😊 Kiitos kivasta kommentistasi ja hyvät yöt:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Minna:

Heippa 😊 Ei ole lähtenyt ollenkaan väriä. Aijaa, aika jännä! 😲 Mielestäni se ei ole normaalia, veisin kyllä takaisin kauppaan!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moi Kira 😊

Kiitti kommentista 😊 Joo, Lempi on täällä meillä se ehkä innokkain ruuanlaittaja ja leipoja äidin jälkeen. 😃 En nyt tiedä täydellinen, onko sellaisia täydellisiä päiviä olemassakaan.. ;D Ehkä lomapäivät rannalla. <3 Katsoin tänään niitä hakuasioita, niin huomasin, että kahdeksan ja kympin keskiarvolla saa ainakin joidenkin koulujen haussa saman pistemäärän keskiarvon kohdalta. Että ei näköjään kannata enää korotella. 😃 Vaan keskittyä ihan muihin asioihin! 😊

Joo :/ Se on kyllä vähän outoa, kun tuntuisi että jonkun aineen keskiarvo kertoisi enemmän osaamisesta kuin yksi kuuden tunnin koe.. Mutta ei voi mitään.. :/
www.blogger.com/profile/015246971550904167