Mukava ilta :)

Tässä pikaisia kuulumisia tältä päivältä :) Eli tosiaan päivän olin töissä ja töistä kotiin palattuani Alex ja Anette tulivatkin meille melkein samoihin aikoihin. Juteltiin, syötiin hyvää äidin tekemää ruokaa ja otin Anetesta kuviakin. Ilta hujahti ihan kauhean nopeasti! Nyt mun pitäis mennä lukemaan kokeisiin (ei hitsi) ei kiinnostais sitten pätkääkään. Haluisin vaan nukkumaan :D Huomenna meen yhteentoista kouluun, ihanaa.


Ja syötiin tosi herkullista porkkanakeittoa, ohjetta ja kuvia illan herkkuruuista sekä ihanista jälkkäreistä löytyy TÄÄLTÄ :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anni
,
Toi on jokseenkin jo naurettavaa kun koko perhe bloggaa ja linkittelette aina toistenne blogeja postauksissa. Jotenkin laiskistutte kun aina asia löytyy toisen blogista niin ei itse tarvitse siitä kertoa, menkää lukemaan muualta! Todella inhottavaa kun haluaisi lukea ne asiat SUN blogista, kun luen SUN blogia, en muiden.
merenhelmi,
Hei,
Mielestäni en ole mitenkään laiskistunut blogin tekemisen suhteen jos oon tässäkin kuussa väsännyt jo 80 blogijuttua koulun ja työn ohella? mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat 😊 teen itsekin ruokaohjeita ja ruokajuttuja, mutta olen ajatellut, että koska äitini osaa sen homman paremmin, niin olen linkittänyt hänen bloginsa joihinkin, etenkin ruokajuttuihin. Ja välillä olen linkittänyt äitini blogin esimerkiksi terveysjuttuihin ihan sillä periaatteella, jos joku haluaa lisätietoa / lukea asian jonkun toisen ihmisen näkökulmasta.

Meidän koko perhe ei bloggaa. Blogia pitää pikkusiskoni ja äitini ja mielestäni ei ole mitenkään naurettavaa linkittää perheenjäsenteni blogeja omaan blogiini. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Sisko ja sen Sisko,
Herkullisen näköstä keittoa! Täytyykin tehdä jokupäivä taas jotain hyvää kasvissosekeittoo 😋
www.blogger.com/profile/025096032879703452
KRIS,
Nam, herkullisen näköistä keittoa! 😊 Mihin kokeisiin sun piti lukea? 😊
www.blogger.com/profile/153990477686851067
merenhelmi,
Sisko ja sen Sisko:
Kiitoksia! 😊 Jep, kasviskeitto on kyllä tosi herkullista 😊

KRIS:
Oi kiitos <3 Maantiedon kokeeseen 😊 Ei huvittaisi yhtäään..
www.blogger.com/profile/015246971550904167