Mukava perjantai! :)

Oon just lähdössä kahville (tai teelle) yhden ystäväni kanssa juhlimaan hänen iloista uutistaan!:) Kuvissa siis päivän asua, aika simppeliä, mutta tykkään. :) Tänään meen myös katsomaan siskoni Lempin ja yhden ystäväni tanssiesityksiä. En tiedä miten selviän siitä. ;D Tarkoitan, että mua alkaa aina harmittaa niin paljon kun tulee kaikki hyvät muistot mieleen tanssiporukan kanssa yhdessä tanssimisesta ja esiintymisestä.

Illalla vois katsoa leffaa ja syödä suklaata, mitä kävin äsken ostamassa. Samalla reissulla pyörähdin myös Kuntokeskuksella kun alan käymään vihdoin niillä pilatestunneilla. Että sellaista. :) Mitäs teidän perjantaihin kuuluu?
Farkut H&M
Jakku H&M
Paita Mango
Laukku Louis Vuitton
Kello Omega


Ihanaa perjantaita!!<33Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moikka! Ei liity nyt tähän "aiheeseen", mutta oli pakko tulla kysymään.
Tein eilen ensimmäistä kertaa pellavansiemennaamion ja huomasin, että sen pois saaminen oli melko hankalaa, koska siemenet liimautuvat todella lujaa ihoon kiinni. Niin miten sinä poistat naamion? Ja mitä teet kasvoille sen jälkeen? Pesetkö vedellä/ rasvaatko? Muuten naamio tuntui hyvältä ja ajattelin sen rutiineihini lisätä. Kiitos siis vinkistä!! 😊
merenhelmi,
Moikka! 😊
Anteeksi paljon kun vastaan vasta nyt. Itseltäni siemenet ovat lähteneet aina helposti pois. Laitan yleensä aina pellavansiemen naamion saunaan ja kasvojen ihon hiukan hikoillessa siemenet irrottuvat todella helposti kasvoilta. 😊 Tuli mieleen, että ehkä olit laittanut liian vähän kiehuvaa vettä pellavansiementen joukkoon. Kun laitat pellavansiementen joukkoon vettä, niin laita just sen verran, että pellavansiemen-vesi seos pysyy kasvoilla, eikä lähde valumaan. Liian vähäinen vesimäärä voi tehdä juuri sen, että siemenet jämähtävät ihoon kiinni.

Itse olen tehnyt niin, että saunassa olen ottanut siemenet pois kasvoilta, ja sen jälkeen huuhdellut vedellä kasvot, niin että jos muutamia siemeniä on jäänyt naamaan, niin ne lähtevät viimeistään silloin pois. 😊

Pellavansiemen-naamion jälkeen rasvaan yleensä kasvot yövoiteella. 😊

Eipä mitään!:)Kiva kun olet tykännyt!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229