Mukavaa Juhannusta!

Lähdettiin eilen mökille yöks, vaikka ilma nyt oli mitä oli.. Siellä saunottiin taas koko ilta, tosin se sauna oli niin kuuma, että istuttiin välillä laiturilla vesisateessa ja itikoiden syötävinä.. Ton luettuani huomasin, että kuulostaapas vähän tympeeltä :D Mutta kaikenkaikkiaan meillä oli tosi mukava ilta. Sitä perusmökkeilyä, lukemista, syömistä, saunomista, tärkeiden ihmisten kanssa olemista, kasvonaamioita, yrttiteetä jne.
Tänään mulla on ollut aika kipeä olo, joten oon ollut vaan kotona tekemättä mitään erityistä. Olin niin väsynytkin, että nukahdin sohvalle muutamaksi tunniksi keskellä päivää ja kun heräsin niin paistoi aurinko! Joten heti vaan terassille syömään ja lukemaan, eli tällainen kotijuhannusilta siis :) Kalajoelle oli kyllä tarkoitus lähteä, mutta me mennäänkin heinäkuussa pipefestiin himokselle, mahtavaa olis päästä sinne!
Tossa tikussa on ananasta, tomattia ja lihaa. Lisäksi salaattia ja raejuustoa.

Oikein hauskaa Juhannusta! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Anonyymi
,
Me ei päästy edes mökille kun kissalle tuli huono olo, ajettiin 30 km ja käännyttiin takas 😃 matkaa olis ollu vielä 240 km jäljellä. Mut ei se haittaa. Hyvää juhannusta!
merenhelmi,
Anonyymi:
Höh:/ Joku toinen kerta sitten mökille.. 😊 Hyvää juhannusta sinullekin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167