Mulberry asiaa! :)

Eksyin äsken Riinan blogista Mulberryn nettisivustolle ja mitä sieltä löytyykään! Laukkuja, huiveja, kenkiä ym. alennuksesta! :) Osa on ihan hyvässäkin alennuksessa, osa ei niin paljoa.

Mutta kysymys kuuluu: Onko noi alennukset vain netistä tilattaessa vai myös itse Mulberryn Helsingin liikkeissä? Ja onko kukaan tilannut Mulberryn nettisivustolta mitään? Oletteko olleet tyytyväisiä toimitukseen ym? Kiinnostaisi vain, koska huomasin, että yksi niistä haavelaukuistani löytyy nettisivustolta ja vielä alennuksesta.

Kyseessä on Mulberry Ava With Tree Black Suede iltalaukku.. Eikö olekin ihana. Yksinkertainen ja tyylikäs :)


Ja paljon muitakin laukkuja alennuksessa..

Mulberryn nettisivuston alennuksia pääsee katsomaan tästä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

HannaL
,
Liikkeissä ei ole varmaan niin kattava alevalikoima kuin netissä. Kannattaa vaikka soittaa liikkeesen ja kysyä.

Olen tilannut useamman kerran Mulberryn nettikaupasta - todella tyytyväinen olen ollut! Kaikki on aina mennyt hyvin! 😊
Riina,
Minäkin olen tilannut muutaman kerran Mulberryn omasta nettikaupasta ja homma toimii hyvin. Noin reilu viikossa on tilaus tullut ja suoraan kotiinkuljetus. Minäkin muistelen kuuleeni joskus, ettei aletuotteita olisi niin kattavasti liikkeissä. Ihana tuo Ava.. Itse haluisin sen Tillien lompakon kaveriksi. 😊
www.blogger.com/profile/121518344132722137
Laapa,
Moi!
Tilasin oman Mulberryn laukkuni netistä ja oon ollu tyytyväinen. Toimitus ei ollu mikään supernopee mutta haja-asutusalueilla se on ihan ymmärrettävää.
www.blogger.com/profile/047311421773552911
Laura,
Miten ihmeessä oot saanut ton "you might also like:" - jutun tohon joka postauksen perään. Tosi monella on se, ja mäkin niin haluaisin mutten vaan löydä. 😃 apua?

www.nailsbylaura.blogspot.com
www.blogger.com/profile/070697929596212423
Laura,
Väärä hälytys. Sain sen sittenkin toimimaan! 😃
www.blogger.com/profile/070697929596212423
naanaa,
Hei!

Kysyisin sinulta yhtä juttua, joka kylläkin liittyy LV laukkuihin eikä Mulberryyn. Oon monta vuotta haaveillut Speedy 30 monogram multicoloresta, ja nyt vihdoin tienaan itse (tosin vain tämän kevään, ensi vuonna toivottavasti opiskelen!). Toi melkein 2000e hinta mua pelottaa, se on yli mun kuukausipalkan, mutta enemmän himottaa alkaa säästämään. Toi laukkuhan on sellainen, että siitä on iloa vuosiksi ja vuosiksi - mun mielestä se on oikea sijoitus! Varsinkin kun noi monogram multicoloret on alkanut huveta kaupoista, onhan se jo monta vuotta vanha kuosi ja uusia tulee kokoajan lisää, mulla on semmonen tunne, että mun täytyisi toimia nopeasti!

En oikeen osaa muotoilla kysymystäni, mutta oletko missään vaiheessa joutunut katumaan laukkuostoksiasi, varsinkin kun ne on itse omalla työllä ostetut (minulla tilanne olisi sama, isi ei todellakaan maksa). Avomies pitää koko hömpötystä silkkana typeryytenä, äiti varmaan kuristaisi mut jos tietäisi, että olen oikeesti vakavissani tämän kanssa.

Jahkailitko itse laukkujen ostoa kauan, vai toimitko impulsiivisesti? Löytyykö sinusta vertaistukea?
www.blogger.com/profile/007713239461215433
merenhelmi,
HannaL:
Okei joo, sitä vähän arvelinkin. Kiitos tiedosta! 😊 Hyvä tietää, että sieltä on hyvä tilata. 😊

Riina:
Joo 😊 Kun kävin viime Helsingin reissulla Mulberryn liikkeessä, niin siellä ei muistaakseni ollut mitään alennuksia. Kiva kun tuolta nettisivuilta voi katsoa alennuksia. Mutta Helsinki-Vantaa lentokentällä kävin Mulberryn liikkeessä viime syksynä ja silloin siellä oli aivan älyttömän hyviä alennuksia, muistaakseni jopa -70% alennuksella eri tuotteita. Kiitos kommentista, taidan ehkä jossain vaiheessa tilata tuolta nettisivuilta jotain.. 😊 Täytyy säästää ensin. Mutta niimpä! Se on kyllä kaunis, mietin vain vähän, että onkohan se minulle sittenkin hiukan liian iso. Harmi kun noita laukkuja ei voi "sovittaa" ennen netistä tilaamista. Ihanat illanjatkot 😊

Laapa:
Joo, okei, mukava kuulla! 😊

Laura:
Okei joo! 😊

naanaa:
Moikka 😊
Oikeestaan mulla kävi niin, että katsoin netistä LV:n laukkuja ja tykästyin niihin tosi paljon. Ajattelin tehdä Helsingin reissun ja siihen aikaan en ollut varmaan edes ikinä nähnyt Louis Vuiton laukkua livenä. Kun astuin sinne liikkeeseen sisälle, en silloinkaan tiennyt, minkä laukun hankkisin. Joitakin laukkumalleja olin katsonut netistä ja mulla oli ehkä 5-10 laukkua mitä olin netistä katsonut sillä silmällä, että voisin niitä katsoa tarkemmin liikkeessä ja kokeilla. Toimin siis aika impulsiivisesti. Vietin kyllä liikkeessä aikaa varmaan ainakin sen 4 tuntia kokeillen eri laukkuja. Ostin yhden laukun ja kävin sen jälkeen kahvilla. Sitten kävelin takaisin liikkeeseen ja mulle tuli sellainen olo, että haluan ostaa toisen laukun. 😃 En tiedä mikä muhun meni.. 😊 Mutta olin iloinen, ostin toisen itselleni ja toisen äidilleni synttärilahjaksi. Olen ollut todella tyytyväinen hankintoihini, mutta jos nyt "tällä päällä" 😃 menisin ostamaan laukkua, ainut asia mitä miettisin tosi paljon tarkemmin on sitä, että ottaisinko sittenkään niin vaaleaa l
www.blogger.com/profile/015246971550904167