Mulberry haaveita

Päivä on mennyt todella mukavasti, olen viettänyt aikaa siskoni Linnean kanssa ja oon ollut muutenkin yllättävän hyvällä tuulella koko päivän, vaikka minulla ei olekaan juuri nyt mitään erityistä syytä olla näin iloinen. Mulla on sellainen olo, että jotain kivaa tapahtuu lähiaikoina, mutta en tiedä mitä!! Jännä tunne. :D 
Nojoo, jokatapauksessa vietän tässä illan viimeisiä hetkiä musiikkia kuunnellen ja eksyin kaskummaa.. Mulberryn sivuille. Vaikka en ollutkaan ihan mielissäni saamastani asiakaspalvelusta viime kerralla kun kävin Mulberryn liikkeessä, aion poiketa jonnekin päin maailmaa lähtiessäni vähintään ihastelemassa paria juttua...
Koska.. Muistaako kukaan kun postailin noista kauniista punosvöistä, ai että liian ihania! En ole niitä unohtanut ja edelleen ne olisivat hankitalistallani. Olen niitä käynytkin ihastelemassa pariinkin otteeseen ja vaikuttavat juuri minun tyylisiltäni. Kultaiset yksityiskohdat kruunaavat kaiken ja musta olisi ykkösvaihtoehtona, mutta toisaalta toi ruskeakin näyttää houkuttelevalta.. :) 
En ole ikinä oikein lämmennyt noille Mulberryn rannakoruille, mutta toi kollaasissa mukana oleva on kieltämättä aika tyttömäinen, yksinkertainen ja kaunis. :) Ja... Toi musta iltalaukku! Tarvitseehan jokainen nainen mustan iltalaukun.. Minulta löytyy jo vaalea ja se on käynyt joka illanistujaisissa (harvemmin me kyllä istutaan juhlimaan lähtiessä;D) asuun kuin asuun. Ja nyt lopetan jo hyvän sään aikana, en halua keksiä yhtään tekosyytä, minkä takia tarvitsen jonkin uuden laukun! Pysyn ainoastaan siinä pitkän ajan takaisessani unelmassani noiden vöiden suhteen. Joita oikeasti tarvitsen!:) Onko teillä jotain haavelistalla..? Tai "tarvitsen" listalla.. ? :)

Hyvää yötä kaikille ihanille lukijoilleni.. <3 Kipaisen tekemään hiusnaamion, kokkailemaan kasviswokkia ja pikkuhiljaa nukkumaan. Aamulla menen kuudelta aamuvuoroon, tekemään töitä ihonhoitotuotteiden pariin. Odotan aamua!!:) Kosmetiikka ja kaikki kauneuteen liittyvät asiat ovat niin lähellä sydäntäni, että saan olla kiitollinen kun voin tämän blogin, mutta myös työn kautta tehdä sellaisia asioita joista tykkään! Elämässä saa olla monista asioista kiitollinen. <3 Kauniita unia!
>

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kuulitko jo että Mulberry nosti hintoja? 😲
merenhelmi,
Joo, kuulin.. Aika suuria hinnannousuja Mulberryllä.. En olisi uskonut, että Bayswaterinkin hinta kipusi jopa tuhanteen euroon! Toivottavasti laatu on sitten parempaa, kun hinnat nousi noinkin paljon.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Mulberryn nettisivuilta 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Sinne pääsee täältä:


http://www.mulberry.com/


:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012110616292597_uu.shtml
merenhelmi,
Kaupallisella alalla. Olen asiakaspalvelutyössä!:))
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Oi toi ensimmäinen on kyllä unelmalaukku, todella kauniilta näyttää ainakin kuvissa ja varmasti luonnossakin! Upeus<3 Lily on kyllä niin söpö ja tyttömäinen, liian kaunis.

Oi että! 😊 Sinua odottaa upea paketti, ihanaa varmasti 😊 Jännittävää mitä sieltä paljastuu, kerrothan sitten meille lukijoillekin.. 😊 Hinnat nousivat Mulberryllä tosi paljon, joka on mielestäni harmillista, en olisi nimittäin uskonut hintojen nousevan niin kauheasti. Oikein ihanaa päivää sinulle ihana Dahlia 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
täytyykin käydä katsomassa!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167