Mun isoveli

Heippa taas ja rentouttavaa lomaa kaikille!

Oletteko huomanneet, että isoveljeni Alex kilpailee Mr. Finland kilpailussa numerolla 3. Kiitos jo etukäteen jos Alex saa äänesi! Voit antaa komeimmalle äänesi tämän äänestyssivun kautta. :) Niin ja 17.4 Helsingin Apollossa järjestetään itse finaali! Tulkaa paikan päälle kurkkaamaan meno. Koitan tottakai itsekin päästä paikalle kannustamaan parasta isoveljeäni.
Minulla ei ollut omalla koneella Alexista kuvia, joten nappasin nämä otokset tähän postaukseen Alexin omasta instagramista. Mukavaa illanjatkoa kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Aika miten sen sanois... rikkaan näköstä touhua. Noin nuoreksi taitaa olla aika kovapalkkaisessa duunissa. Tai sitten massit onkin kuin onkin äitin ja isin lompakosta..?
merenhelmi,
Hei!

Alex käy töissä ja on omilla ansioillaan ja rahoillaan hankkinut kaiken.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Voi kiitos ihana Tiina <3 😊 Rentouttavaa viikonloppua ja kiva kun jätit kommentin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
komee äijä x) todnäk voittaa koko kisan
Anonyymi
,
Minusta on kummallista, että blogeissa tivataan selvitystä ihmisten raha-asioista ja ollaan kateellisia, jos jollain sitä on. Eikö voisi olla onnellinen toisten puolesta? Jokainen voi itse miettiä mihin ammattiin hakeutuu ja haluaako ns. tehdä rahaa vai riittääkö ihan perusturvattu mukava arki vähän vähäpalkkaisemmassa ammatissa. Rahan eteen täytyy useimmiten tehdä töitä (toki jotkut sitä voivat saada perintönä tms.) ja arvostan suunnattomasti ihmisiä, jotka ovat valmiita panostamaan uraansa ja tekemään töitä saavuttaakseen haluamansa elintason. En osaa olla kateellinen kenellekään. Jokainen tekee omia valintojaan.

Oikein komea veli sulla Veera! Minusta hän on ehdottomasti paras noista ehdokkaista. 😊
merenhelmi,
Olen täysin samaa mieltä kanssasi! Omien haaveiden eteen joutuu yleensä tekemään todella paljon töitä. Mikään ei kuitenkaan tule "ilmaiseksi". Kiitos todella paljon! <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
No wau,jopas on komea veli sulla! Huh. Äänestän 😊 t. Riina
merenhelmi,
merenhelmi,
Heh!
Jyväskylän yöelämässä 😉
www.blogger.com/profile/015246971550904167