Mun muruja

Huomenta! <3 Mä jouduin eilen niin sanotusti luovuttamaan yhden kokeen suhteen, en vain mitenkään jaksanut lukea koko yötä ja oli ihan hirveä päänsärkykin, joten oli pakko siirtää se maanantaille. Lempi pakkaa juuri matkalaukkuaan ja Anette ja Alex lenti tänään Espanjaan, joten omaa lomaa vain odotellessa..
Aamulla olen katsellut kuvia koneelta, rakkaista ihmisistä. Niimpä ajattelin jakaa näitä kuvia teidänkin kesken: Kuvissa vilahtaa pikkusiskoni vaaleahiuksinen Lempi, sekä ihana ystäväni Anette, myös meidän pieni Paavo koiramme pääsi mukaan! <3 Okei, taidan itsekin olla muutamassa kuvassa, mutta lähinnä nyt kuvia minulle tärkeistä ihmisistä. :)


Nyt kouluun ja sitten.... en tiedä! Mitä ilta tuo tullessaan! :D 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Annika,
Hei! ihana tanssi kuva! vihdoin sain tunnukset tehtyä tänne! sinulla on ihanan positiivinen blogi, jatka samaanmalliin. Ja paljon voimia kouluun! (itse lukiosta viime keväänä valmistunut)
www.blogger.com/profile/064125970332575222
Anonyymi
,
Rupesi ihan naurattamaan kun luki noita ''väitteitä'' 😃 Ei kyllä ihan pitänyt kaikki paikkaansa näin siskoni tuntien ;D <3 t. lempi 😊 en jaksanu kirjautua taaskaan..