Mun muruja

Huomenta! <3 Mä jouduin eilen niin sanotusti luovuttamaan yhden kokeen suhteen, en vain mitenkään jaksanut lukea koko yötä ja oli ihan hirveä päänsärkykin, joten oli pakko siirtää se maanantaille. Lempi pakkaa juuri matkalaukkuaan ja Anette ja Alex lenti tänään Espanjaan, joten omaa lomaa vain odotellessa..
Aamulla olen katsellut kuvia koneelta, rakkaista ihmisistä. Niimpä ajattelin jakaa näitä kuvia teidänkin kesken: Kuvissa vilahtaa pikkusiskoni vaaleahiuksinen Lempi, sekä ihana ystäväni Anette, myös meidän pieni Paavo koiramme pääsi mukaan! <3 Okei, taidan itsekin olla muutamassa kuvassa, mutta lähinnä nyt kuvia minulle tärkeistä ihmisistä. :)


Nyt kouluun ja sitten.... en tiedä! Mitä ilta tuo tullessaan! :D 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ihania kuvia läheisistäsi:) Olen miettinyt että onko sinulla, veljelläsi ja Lempillä kaikki sama biologinen isä?
Hauskaa viikonloppua!:)
merenhelmi,
En lähde yksin. Lähden tällä kertaa äidin kanssa!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
voi luoja...:D

Kuka haluaa lukea "i wanna die"-postauksia" ?!
Anonyymi
,
Sullahan on vielä toinenkin sisko? Ihmettelen vain että miksi aina hehkutat Lempiä, mutta toinen siskosi jää varjoon? Sori, en tarkoittanut tuota sitten pahalla.
merenhelmi,
Hei!

Molemmat siskot ovat minulle yhtä tärkeitä, niin Lempi kuin Linneakin. 😊 Asia on vain niin, että Lempin kanssa meillä ei ole niin paljoa ikäeroa, kuin Linnean kanssa. Meillä on Lempin kanssa paljon samoja mielenkiinnon kohteita.

Linnea on 13 vuotta ja hän viettää enemmän aikaa omien ystävien kanssa. Tottakai hän on minun ja Lempinkin kanssa. 😊 Mutta enemmän omien kavereiden kanssa.

Linneasta minulla ei ole koneella kovin paljoa kuvia, koska hän ei oikein tykkää olla kuvattavana. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
hahah älyttömiä nää anot 😃 mä ainakin (ja varmaan lähes kaikki muutkin) lukee mieluummin kivoista asioista. sitäpaitsi huonot jutut on monesti niin henkilökohtasia, ettei niistä edes kannata alkaa netissä huutelemaan kaikille. tsemppiä veera, pidä sama positiivinen linja jatkossakin 😊
Anonyymi
,
Meinasin rehellisesti sanottuna tikahtua nauruun tuon anonyymin kilometripostausta lukiessa 😃 Oivoi.. noh jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä ja näkemyksiinsä, mutta silti.. ne vois ehkä koittaa edes muotoilla järkevämmin! Mua ei ainakaan ole häirinnyt Veeran blogin sisältö millään tavalla, päinvastoin! Ja aina käy niin että jos joku bloggaaja kirjottaa negatiivisesti elämästään niin johan on pitkä liuta anonyymejä kommentoimassa että "miksävaanvalitatkokoajan" 😃

Veera, jatka kirjottelua samaan malliin!:)

Kira
Anonyymi
,
Hei,

...Nyt oli ihan pakko kommentoida tuota aikaisempaa "vuodatusta".
Kaikkiahan ei voi koskaan miellyttää ja ihan hullua minusta olisi täällä tuollaisia asioita edes kertoakkaan...niinkuin sanoit,blogit/blogisi ovat/on ihana "Irtiotto" arjesta,mukava hetki omaa aikaa...pointti siis,että linjasi on todella hyvä,jatka samaan malliin 😊
Annika,
Hei! ihana tanssi kuva! vihdoin sain tunnukset tehtyä tänne! sinulla on ihanan positiivinen blogi, jatka samaanmalliin. Ja paljon voimia kouluun! (itse lukiosta viime keväänä valmistunut)
www.blogger.com/profile/064125970332575222
Anonyymi
,
Rupesi ihan naurattamaan kun luki noita ''väitteitä'' 😃 Ei kyllä ihan pitänyt kaikki paikkaansa näin siskoni tuntien ;D <3 t. lempi 😊 en jaksanu kirjautua taaskaan..